Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
luciamanta:
Matei, dupa aproximativ o luna de la inscrierea in comunitate, m-am intalnit cu o parte din membrii SC la Restaurantul Blanduziei aflat in centrul Bucurestiului pe strada Academiei nr. 2. Au fost prezente atunci 18 sau 19 persoane. A fost fascinanta intalnirea, am cunoscut oameni de bun simt, cu suflet mare, interesanti, frumosi si inteligenti. La acea intalnire mi-am regasit o fosta colega de serviciu, respectiv, directoarea de la Serviciul de Informatizare din cadrul Bancii Internationale a Religiilor, unde am lucrat 5 ani.
Am mai participat la o sarbatoare campeneasca care s-a desfasurat la Pustnicu, dar atunci am fost batuta de soarta, deoarece am avut o criza de sciatica combinata cu o periartrita si nu am putut dansa, de abia puteam sa ma misc.
Anul trecut Gigi a organizat o excursie SC la Sighisoara, am participat cu mare drag si am fost foarte impresionata de locurile vizitate, unice, am fost incantata de modul de organizare a excursiei, de oamenii pe care i-am cunoscut.
În cei doi ani si jumatate de cand sunt membra a SC am participat la intalnirile organizate in week-end, binenteles, in masura in care timpul mi-a permis.
Mi-as dori din tot sufletul sa fiu mai activa, atat in plan virtual, cat si in plan real, insa programul meu este foarte incarcat in ultima vreme.
Gandurile mele bune se indreapta mereu catre voi cei din SC, catre Gigi si Samiza. Legatura cu aceasta comunitate este o hrana a sufletului, o infrumusetare si imbogatire a spiritului.
Matei, iti doresc o zi frumoasa si sunt convinsa ca atunci cand vei crede tu de cuviinta, te vei intalni cu membrii acestei comunitati. :)
Caroline:
Mie nu mi-a trebuit o luna... Joi - primit spam cu SC pe email; vineri - inscris pe forum; sambata-sunat Samiza, inscris revelion si luni - retras bani de rezervare revelion cu gashca mea loco obisnuita (cu care fusesem de revelion in ultimii 3 ani) si achitat la SC. :)
bit:
Si io m-am miscat destul de repede. (Mari_a stie cel mai bine :))
micaela:
Ei, ti-a trebuit si tie o luna si ceva... daca nu tragea Maria de tine si acum erai un anonimus virtualis. :)
bit:
Dap. Cam p-acolo. (tinand cont ca io am postat prima data in iulie, anul trecut...bine, din pacate nu-i o treaba cu care sa ma dau mare :( )
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă