Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (236/533) > >>

micaela:
da, e foarte complicat...
persoana de care spun s-a decis de mai multe ori sa termine. era evident ca nu putea continua asa. n-a raspuns la telefoane; n-a raspuns la mailuri...nada. parea ca s-a trezit definitiv din situatia bolnava. s-a tinut tare pana la cateva luni, de fiecare data, pana cand personajul diabolic gasea cate un pretext suficient de miscator cat sa sparga baricada. Si era de ajuns o scanteie ca sa reaprinda tot ceea ce parea stins definitiv. Iar asta s-a intamplat de multe ori in cativa ani; suficient cat sa faca praf un om normal.
Eu cred sincer ca omul acela, in ciuda aparentelor, are un deranjament in subconstientul lui caci repeta, la infinit, aceeasi atitudine care celuilalt ii face rau, pana la fobie. si pare ca nu intelege asta, desi i s-a tot spus. are o opacitate mai mult decat stranie la acest subiect desi in general sta f. bine cu IQ-ul. e un comportament anormal.
complicat, rau...pentru ca nu este O poveste cu un final dureros, ci este o poveste cu un sir de finaluri demolatoare si cu o revenire insistenta a tortionarului. culmea e ca si el o iubeste si nu inteleg (nu este logic) de ce continua sa-i faca atata rau.
inclin sa cred ca tine de zona patologicului...

Caroline:
Mica, nimeni nu poate fi obligat sa faca ceva fara voia lui altfel decat cu un pistol la tampla. Si... nici macar drogurile nu devin addictive pana nu exista receptori pentru ele in capul nostru.  :P

Despre intrebarea ta, Gabriela, nu stiu, dar pune intrebarea pe topicul "Probleme tehnice, sugestii..." http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,537.195.html si un admin o sa te ajute.

Ai idee daca ei, ca parinti, au preferat sa infieze, din dragoste pentru copii, stiind ca boala asta se transmite genetic in proportie de peste 70% la descendenti?! Poate ca perspectiva asta te-ar ajuta sa-i judeci mai putin aspru...  :angel:

micaela:

--- Citat din: Caroline din Vineri, 24 August 2012, 16:58 ---Mica, nimeni nu poate fi obligat sa faca ceva fara voia lui altfel decat cu un pistol la tampla. Si... nici macar drogurile nu devin addictive pana nu exista receptori pentru ele in capul nostru.  :P

--- Terminare citat ---

problema sunt sentimentele pe care ea le are inca, in ciuda oricarei ratiuni. capul ei stie ca nu trebuie sa-i mai deschida lui usa, nicodata, ca nu e sanatos... dar nu se poate opune, caci el stie a insista si-a o convinge sa intredeschida, macar, poarta ferecata cu mii de lacate-argumente-rationale.
capul stie, inimii nu-i pasa. si s-ar putea sa se fi creat un program bolnav chiar si in inima ei, care o impinge la nesfarsit in aceeasi capcana. ea trebuie sa-si faca scrum sentimentele, dar nu reuseste. vrea dar nu poate.
incep sa cred ca doar o terta persoana ar putea sa-i smulga pistolul de la tampla, desi intotdeauna am sustinut ca ideea aceea cu "cui pe cui se scoate" e usor imorala.

da, carol, fiecare are povestile lui de viata, de iubire si de neiubire... adevarate romane... :)
echilibrul trebuie cautat doar in interiorul nostru; nu trebuie sa tina nici de context, nici de persoanele din jur...aceastea-s fluctuante.

Gabriela, e frumos ca ai avut intelepciunea sa-l abordezi ca pe un om bolnav, intelegand ca episoadele acelea nu tineau de vointa lui. Au trecut toate...acum trebuie sa rasara soarele si pe strada ta, pe strada noastra... :)

PGabriela:
evident, ca am "RUMEGAT" tot ce era de rumegat in ceea ce ma priveste, si precum vezi Caroline, le-am fost alaturi pana la final amandurora, de nu eram constienta de unele chestiuni, plecam fara sa ma uit in urma si fara sa imi pese de ei.

Matei:
ca sa nu contaminez pagina cu sarbatoarea recoltei, pentru ca luciamanta m-a intrebat ceva acolo, ii voi raspunde aici:

--- Citat din: luciamanta din Marți, 25 Septembrie 2012, 10:48 ---Se pare că încă nu eşti pregătit să evadezi din spaţiul virtual. ::)

--- Terminare citat ---

se pare ca ai dreptate, fluturas albastru! ia spune, tie cat timp ti-a luat sa te hotarasti pentru prima iesire, dupa ce ai aflat de existenta SC? sarbatoarea recoltei este prima ta excursie sau ai mai fost si-n altele? 
PS nu stiu de ce in postarile tale unele litere nu se vad, sau poate doar eu nu le vad.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă