Arhiva > Arhiva
Confortul
iulia17:
Problema nu e sa alegi intre a avea si a nu avea confort, bunastare materiala, privilegii sau bani.
Problema e atunci cind nu ai parte de ele ce faci, esti un nefericit, frustrat, acrit si cinic sau reusesti sa depasesti nivelul.
Cred ca e genul de situatie pe care trebuie sa o traiesti ca sa o intelegi complet. Imi amintesc ca atunci cind mama a lasat tot si a plecat cu noi de mina pt a scapa de barbatul iresponsabil, atitea lipsuri cit am avut in perioada aia nu mai avusesem niciodata, dar nici atita liniste sufleteasca.
Si de fapt nici nu ar trebui sa ma raportez la trecut ca si in prezent am dificultati materiale, orice cheltuiala neprevazuta ma dezechilibreaza financiar. Asa de greu ca in anii astia de criza n-am mai dus-o demult, dar cu toate astea sunt super linistita si impacata cu mine. Am descoperit ca bucuriile mele nu costa mult, dar ma rasplatesc sufleteste enorm. Cam asta e definitia confortului interior pt mine.
marcutza:
putem vorbi foarte mult despre cele doua notiuni confortul unei relatii sentimentale si confortul social.
da, ele se completeaza si echilibreaza sufletul, mintea si inima insa, nu mereu le avem pe amandoua proportional cu nivelul optim al confortului.
un confort financiar nu tine loc de confort sentimental si invers, in viata nu le putem avea pe toate :)
almi_gabi:
marci , deja din ce spui tu eu mai desprinzi o categorie - deci erau cele 2 ~ confortul financiar si confortul emotional~ si ai spus o vorba mare ....
--- Citat din: marcutza din Miercuri, 23 Martie 2011, 09:22 ---........si confortul social.
--- Terminare citat ---
pe mine ma duce cu gandul la nivelul de confort pe care il simtim fata de pozitia noastra in societate. este sau nu important confortul social?
valaura11:
Istoria se repeta intradevar si in acest caz. Fluturi mai zboara si astazi si se vor zbate pentru cei ce se iubesc. E foarte bine ca se intampla asa cu toate impedimentele din ziua de azi. Viata merge inainte, inima nu tine cont de criza sau alte lipsuri (care altadata au fost mai acute si mai grave dar nu se punea atata cont pe partea materiala, hai sa fim sinceri, sa incercam sa ne aducem aminte :o) Parerea mea... :'(
giovis85:
e greu sa traim fara cablu,internet,telefon dar cred ca acum 20 ce ani oameni erau mai buni mai intelegatori mai comunicativi acu stai in fata pc-ului si nu stii ce se ascunde in spatele unui nickname
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă