Arhiva > Arhiva
Confortul
marcutza:
nu-mi amintesc sa-mi fi tinut de foame fluturii, sa-mi plateasca ei facturile, sa-mi dea lapte pt copil samd. :)
si ei au farmecul lor ca si confort intr-o relatie sentimentala.
almi_gabi:
Cred ca deja confortul variaza de la o varsta la alta ~ atunci cand suntem adolescenti conteaza mai putin dar pe masura ce inaintam in varsta confortul devine mai important ~ cresc pretentiile. Este de fapt o evolutie a noastra ca indivizi si societate.
Ce ar fi fost daca acum cateva mii de ani omul se multumea sa traiasca tot in pesteri ?
almi_gabi:
marci , nu stiam cine a postat in timp ce scriam. probabil ca si fluturii tin de foame dar nu cei din stomac ( decat pentru cateva ore) ~ poate cei de colectie cu o cota de piata mare.
silviu:
pan' la urma, adevaratul confort e atunci cand ai bani sa mananci fripturi cat capacul de la wc, sa bei o sticla de vin gasita pe titanic si-o apa din ghetar, sa fumezi un trabuc his majesty reserve, apoi sa eructezi fericit o juma de ora. dupa masa asta copioasa te poti urca linistit la volanul bmw-ului si dai cateva ture prin bucataria viloiului.
sa te plimbi cu iubita prin parc, sa mananci o pizza, sa te iubesti cu ea pe o canapea no name intr-un apartament anost de la etajul 10... e cu adevarat un disconfort :( poti face ulcer si ucizi fluturii din stomac :'(
micaela:
--- Citat din: marcutza din Marți, 22 Martie 2011, 09:28 ---nu-mi amintesc sa-mi fi tinut de foame fluturii, sa-mi plateasca ei facturile, sa-mi dea lapte pt copil samd. :)
si ei au farmecul lor ca si confort intr-o relatie sentimentala.
--- Terminare citat ---
desigur, Marcutza, unele lucruri se mananca, altele nu. :D
Iubirea nu tine loc de hrana si bani, dar nici mancarea sau banii nu tin loc de iubire. ;) Confortul le presupune pe toate. proportia difera de la unul la altul...in confortul meu iubirea e putin peste 50%. ;)
N-am inteles niciodata expresia "fluturi in stomac". mie nu-mi amintesc sa-mi fi falfait ceva, pe undeva. :D :D :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă