Arhiva > Arhiva

Esente

<< < (22/28) > >>

julia:

“Iubirea e esenta vietii.”
Oare?

micaela:
da, mai. iubirea ca energie (complexa) nu doar aceea pentru un partener de cuplu.  :P
nu vi s-a intamplat, in anumite momente din viata, de oboseala, deprimare, tristete...sa simtiti (evident, fals) ca nu mai puteti iubi, ca nu mai puteti simti frumos? sunt momente oribile, de goliciune si non-sens...

julia:

asa e. dar totusi mi se pare prea restrictiva treaba asta. daca nu am norocul si fericirea sa iubesc si sa fiu iubita, inseamna ca sunt un om de nimic, fara sens/valoare, ca nu traiesc??

janeta:
jul , iubirea ca esenta a vietii nu se refera strict la iubirea femeie-barbat , ci la capacitatea de a iubi tot ce poti din jurul tau , din existenta ta...n-are rost sa-ti dau exemple ca esti fata desteapta  :D

micaela:

--- Citat din: julia din Joi, 30 Iunie 2011, 17:15 ---asa e. dar totusi mi se pare prea restrictiva treaba asta. daca nu am norocul si fericirea sa iubesc si sa fiu iubita, inseamna ca sunt un om de nimic, fara sens/valoare, ca nu traiesc??

--- Terminare citat ---

asta e imposibil. toti suntem iubiti si iubim pe cineva sau ceva. ne iubesc si ne iubim parintii, copiii, prietenii, animalele de casa...iubim florile, cerul, vara, ploaia...ceva...e imposibil sa nu iubesti, toata viata.

tocmai ca nu reduceam iubirea la forma ei de cuplu.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă