Arhiva > Arhiva

Cum sa-ti faci un prieten

<< < (83/94) > >>

rocky:

--- Citat din: bitek din Luni, 20 Februarie 2012, 23:27 ---Ai grija ca minciunica aia mica de la serviciu sau spusa celor apropiati ca sa scapi repede dintr-o situatie jenanta sau prietenilor, ca sa nu fii mai prejos, odata repetata, incepe sa se "lipeasca" de personalitate. Si atunci...iti dai seama. In partea cealalta a baricadei, daca spui adevarul (fiindca, de! asa e normal si asa ai facut mereu), unii vor fi suparati si-ti vei face inamici (de fapt, cu siguranta se va intampla asa). Personal, prefer sa fiu evitat si nesuferit dar cu constiinta curata.

--- Terminare citat ---

corect ce spui daca se exagereaza, dar sint situatii in care adevarul chiar poate dauna foarte mult ... cum ar fi sa-i spun in fata unui director de la o firma cu care colaborez ca e prost, incompetent si sa se duca dracu' acasa sa ma lase pe mine sa-mi fac treaba corespunzator - pai instant contractul de colaborare s-ar incheia, nu!?

nu traim intr-o lume perfecta si nici nu te poti izola de toata lumea doar pe motiv de constiinta "curata"

bit:
Ai dreptate, da`parca tot i-as spune ca are un biznis periculos de riscant (adica , intr-un mod criptic, e incompetent, din aceasta cauza -prostia care-l doboara- probabil ca afacerea lui va sucomba la un moment dat, deci are o munca riscanta  :)). Si  treaba ta trebe s-o faci corespunzator oricum, indiferent daca ala-i idiot sau nu, pai nu?

Guesswho:

--- Citat din: micaela din Marți, 21 Februarie 2012, 00:11 ---pentru mine prietenia e esentiala in cuplu; altfel n-am confort interior.  :)

--- Terminare citat ---
subscriu

silviu:
achiesez! :angel:

Guesswho:

--- Citat din: rocky din Marți, 21 Februarie 2012, 00:46 ---corect ce spui daca se exagereaza, dar sint situatii in care adevarul chiar poate dauna foarte mult ... cum ar fi sa-i spun in fata unui director de la o firma cu care colaborez ca e prost, incompetent si sa se duca dracu' acasa sa ma lase pe mine sa-mi fac treaba corespunzator - pai instant contractul de colaborare s-ar incheia, nu!?

--- Terminare citat ---
n-am zis io bine ca singura unde nu tre` sa spun adevarul e....profesia? ::)
sunt de acord cu rocky, parca nici nu poti sa spui oricui verde in fata ce te deranjeaza....pentru mine nu e neaparat sa am ultimul cuvant sau sa am intotdeauna dreptate...cand e vorba de cei dragi prefer sa comunic la modul sincer despre problema respectiva si sa gasim impreuna o solutie convenabila. Oamenii dragi nu merita sa fie mintiti. :)
cand e vorba de serviciu atunci  tre` sa am dreptate....e musai! ;)
asa ca, ma adaptez in functie de persoana, situatie, etc

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă