Arhiva > Arhiva
Cum sa-ti faci un prieten
Guesswho:
--- Citat din: micaela din Duminică, 19 Februarie 2012, 23:16 --- a spus 'stop" si-a divortat, spre stupoarea lui. apoi ea, ca-n filmele lui Daniele Steel ;D ;D, s-a indragostit aprins de un alt barbat, mai ceva ca-n adolescenta, cand nu i se prea intamplase. ;D ei, si dupa un timp, cand enervarea pe "fostul" ei s-a mai stins, a constatat ca, de fapt, mai tinea la el, dar tinea si la celalalt. ii iubea pe amandoi, in moduri total diferite. :)
povestea e adevarata si sursa e absolut credibila.
vi se pare ca femeia aceea e una din cele care "gresesc si a doua oara"? nu. nicidecum. dar a constatat ca iubea doi oameni, in acelAsi timp. nebunie, nu? ;D
--- Terminare citat ---
imi place....a divortat, n-a ales sa aibe o relatie in paralel, ca putea sa faca si asta, nu? si ca o femeie libera ce era, s-a indragostit...nimic anapoda pana aici
ma intreb totusi, daca ceea ce simtea pt fostul era iubire sau doar afectiune, atasament pe care le-a dezvoltat in timp
ma gandesc la mine: daca iubesc, sunt cu el, trup si suflet.....daca nu-l mai iubesc, dar a ramas ceva afectiune, imi pasa de el, e normal, e un om cu care am impartit bune si rele...
si nu judec pe nimeni, nu e treaba mea, fiecare isi traieste viata cum considera ca e mai bine..aici doar discutam....
si-s de acord cu tine, viata uneori iti arata ca o situatie pe care o vedeai doar alba/neagra poate avea si nuante de gri.... ;)
Victorman:
--- Citat din: Guesswho din Luni, 20 Februarie 2012, 19:53 ---e de bine :)
sa vedem cat de lunga va fi ;)
--- Terminare citat ---
Na ca va da cu minus parerea mea dar urasc minciuna si n-am sa mint niciodata(exceptie munca) , nu stiu cel mai urat lucru care se poate intampla intr-o relatie este minciuna. De aici pleaca majoritatea neantelegerilor. Eu unul(nu cred ca-s o exceptie) raspund sincer oricand, oricui cu toate ca de multe ori adevarul ori nu e de crezut ori e prea dur :idiot2:
rocky:
si minciuna isi are rostul ei in viata contemporana, dar nu intr-o relatie unde se doreste ca totul sa fie cit mai natural posibil, altfel pe termen lung nu iese nimic; la fel si restrictiile cretine ce vin din incapatinarea unuia din parteneri (eu nu fac asta niciodata, nu fac ailalta, nu mergem deloc in locul respectiv ...) fara ca macar sa incerce o data sa vada cum e!
silviu:
--- Citat din: Guesswho din Luni, 20 Februarie 2012, 20:25 ---ca barbatii (marea lor majoritate) nu se impiedica de amanuntul asta. pot iubi doua femei si sex sa faca in feicare zi cu alta...
--- Terminare citat ---
ba chiar cu amandoua deodata, fix in aceeasi zi si la aceeasi ora >:( nush cum or putea :-\
micaela:
sigur n-ai vrut sa spui "minciuna isi are LOCUL ei in lumea contemporana". ce mereu in varful podiumului. :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă