Arhiva > Arhiva

Cum sa-ti faci un prieten

<< < (73/94) > >>

rocky:
daca este cazul de sentimente, ele vin de la sine pe masura ce incepi sa cunosti femeia respectiva

Guesswho:
asa da ;)

bit:
Apai io mi-s nascut de ziua mea, sa stiti. Asta ca sa lamurim treaba cu zodia.
Cat despre reteta ideala de prietenie cu o femeie...cred ca merge la perfectie atunci cand nu te intereseaza femeia respectiva, (vorbind din punct de vedere strict masculin). Cat despre voi , fetele nu stiu cum vedeti asta. De fapt stiu, da`dracu`sa ma ia daca am inteles vreodata, asa ca am renuntat de mult sa-mi mai bat capul :) ). Ca daca se incurca treaba (iar vorbesc din bocancii masculului) si te vezi langa ea in costum nativ, se duse totu`dracului, sa fim cinstiti. Nu poti fi prieten cu o persoana (persoana-ea, adica) de la care tu vrei de fapt altceva. Cine sustine contrariul minte grav si se minte in primul rand pe sine. Cat despre "o iubesc, dar suntem doar prieteni", alt mare bullshit (fii cinstit si recunoaste ca abia astepti ocazi sa sari...la cap). Cum spuneam la un moment dat, noi barbatii-animale simple, fiecare treaba la cutia ei. De ce sare un trantor (barbat, da?) din floare-n-floare...eeeeei, dragii mosului, asta-i alta poveste si trebe sa ne mutam la "Razboiul sexelor" atunci. Si in incheierea acestei (jalnice) diatribe urmeaza, of course, bomboana din motu`colivei: cine zice ca iubeste doua femei, iar minteeeee !!! (acu`oi fi eu prea de la tara, prea...da` cum dracului sa spui ca ma obsedeaza si Icsa si Igreaca, nu pot sa pricep). Hai ca am facut o salata de cuvinte de ma doare pe mine cerebelul!

Guesswho:
io am inteles ceva....
partea cu esti nascut de ziua ta, am notat, te voi felicita fix atunci  :coolsmiley:
sunt de acord cu varianta retetei ideale, asta e si parerea mea cum am scris pe undeva mai sus
Trantorul sare din floare in floare pentru ca ...e "sanatos, fericit si are o personalitate puternica" ;D( citat de pe un alt topic)
Si cine zice ca iubeste doua femei, nu iubeste niciuna, vrea doar sa faca sex cu ambele

bit:
Da, exact (e bine, daca ma mai inteleg cu cineva inseamna ca nu m-am dilit de tot ::)). Ce voiam sa reliefez la faza cu "I love you" la patrat: mie mi se pare o mare porcarie scuza masculului care vine si zice: "stii, n-am putut sa-ti fiu fidel ca la noi astia e genetica treaba, tre`sa ducem rasa mai departe" (fortand un pic rationamentul, si muma-sa-i tot o femela...ei, hai ca-s magar, da`macar m-am facut inteles). Mai cinstit e sa-i spui "fata draga, nu sunt in stare, asta e, fa si tu ce crezi". E mai onest asa. Dar sa fii si slab (ca pana la urma e o slabiciune) si mincinos...parca e prea mult.
Si ca sa nu fiu de tot off-topic, uite-asa pierzi prietenii...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă