Arhiva > Arhiva

Cum sa-ti faci un prieten

<< < (66/94) > >>

silviu:

--- Citat din: Victorman din Sâmbătă, 18 Februarie 2012, 23:36 ---Chiar toata lumea IN ZIUA DE AZI SE GANDESTE NUMAI LA SEX ?
--- Terminare citat ---
Doamne fereste! cum sa ne gandim la asa ceva? :-\

Guesswho:
Caroline, singurul raspuns care imi vine in minte acum e ca unul n-a fost sincer. Daca ati stiut amandoi ca va doriti ca relatia de prietenie sa se transforme in una de iubire, daca va cunoasteati suficient de bine pasiunile, calitatile, defectele, daca v-ati acceptat total, teoretic n-ar fi avut ce sa intervina. 
Daca unul n-a fost sincer, nici relatia nu are cum sa mearga, nici de prietenie nu mai poate fi vorba.
Acum depinde si dupa cat timp s-a destramat relatia, ca daca au trecut ceva ani, poate s-au schimbat viziunile personale intre timp, zic si io.
Am mai auzit de cazuri cand barbatul, pentru a ajunge in patul unei femei, ar fi facut si spus orice. Dupa ce actul se consuma, domnul disparea din decor.
Eu nu cred ca dupa ce o relatie se termina, cei doi pot ramane prieteni. Eu n-am facut-o, nu pot. Tre` sa ma rup de omul acela, sa nu-l mai vad un timp, iar dupa ce trece timpul, nu mi-l mai doresc prin preajma.

Victorman:
Dupa parerea mea o partida de sex o gasesti pe toate drumurile dar un prieten adevarat cred ca-i cam greu sa ti-l faci si mult mai greu sa-l pastrezi. Atentie nu ma refer si nu m-am referit la oameni intre care a existat vreodata mai mult decat relatia de prietenie, respect, admiratie sau tot ce mai implica prietenia dar nicidecum sex-ul

micaela:
Victor, eu te banuiesc a fi zodie de aer: varsator, balanta sau gemeni?  ::)

Guesswho:
eu zic ca balanta sau gemeni nu-i

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă