Arhiva > Arhiva
Cum sa-ti faci un prieten
iulia17:
A friend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotten the words.
Un prieten este cineva care ştie cântecul din inima ta şi ţi-l cântă atunci când ai uitat cuvintele.
steliana:
Mai mult decat frumos!
Mi-am permis sa daruiesc - cred ca am mai spus, scris - cu mare lejeritate, jumatate din inima mea. Pana acum, niciodata nu mi s-a intamplat ca aceasta daruire spontana, sa nu-mi poata raspunde oricarei dorinte sau problema a mea.
Am acest curaj, pana la sfarsitul vietii sau pana in momentul cand voi simti ca daruirea devine ... fada.
micaela:
--- Citat din: iulia17 din Marți, 07 Iunie 2011, 18:04 ---
A friend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotten the words.
Un prieten este cineva care ştie cântecul din inima ta şi ţi-l cântă atunci când ai uitat cuvintele.
--- Terminare citat ---
cred ca e cea mai frumoasa definitie a prieteniei pe care am auzit-o.
(un fel de sufleur salvator :D)
luciamanta:
Dragilor, o stiti pe Cleopatra mai bine, puteti sa imi spuneti cate ceva despre ea? Este vorba despre doamna care a venit cu a ei catelusa, Bibi, la Pustnicu ceva mai tarziu. Doamne, ce am mii vorbit cu ea, vrute si nevrute, destainuiri, sfaturi, incurajari, experinte impartasite. Nu stiu de ce, dar parca o cunosteam de o viata... Duminica am vorbit cu ea la telefon, totul a decurs atat de firesc, de frumos si prietenesc...
optimus sum:
Lucia puiule ... la cum te-am cunoscut eu , nu cred ca exista vreo persoana care sa aiba bunul simt la locul lui , care sa nu-ti vorbeasca frumos ... ti se intoarce respectul si iubirea draga mea ...atata tot ... tu esti de vina ...:)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă