Arhiva > Arhiva

Cum sa-ti faci un prieten

<< < (25/94) > >>

micaela:
nu, zau...acum ca ma gandesc, eram extrem de diferite...dar totusi comunicam bine...incep sa cred ca era ceva "energetic'. ne simteam bine impreuna, fiind categoric opuse...ea "insira' baietii, eu le dadeam cu flit  :D, ea era foarte superficiala, eu foarte serioasa in ce faceam, le mai si mintea... :D...a, da...ne potriveam la umor... si-mi placea ca era pozitiva si buna...zambareata si senina. nimic rau la ea...da, cred ca orice relatie are un background "energetic". unele pot fi atractie prin similaritate, altele atractie a contrariilor...chiar si in prietenie.
ia uite ce-am mai aflat.  :D

micaela:
poate ca fiintele noastre (de energie) sunt cele care dilogheaza intr-o prietenie, intr-o iubire, indiferent de celalalte forme conjuncturale...

janeta:

--- Citat ---ati putea sa fiti prieteni cu cineva cu care nu sunteti de acord in ceea ce face, cum gindeste, cum se poarta ? nu e vorba de "diferit" ci de "opus".
--- Terminare citat ---

ei , eu spun deschis ca nu pot fi prietena cu cineva  cu care nu sunt de acord  cum gandeste ( in esenta ) .

cineva imi este prieten pentru ca tocmai asta imi place : cum gandeste ( asta in principal ) .
in privinta a ceea ce face , daca nu omoara si nu silueste ( fizic si moral ) , poate sa faca exact ceea ce-i place si ce-l ( ce-o ) duce balamalele .
in privinta comportamentului cred ca nu am cine stie ce de spus  pentru ca , din punctul meu de vedere , modul in care te comporti deriva din felul in care gandesti .

optimus sum:

--- Citat din: micaela din Duminică, 22 Mai 2011, 15:12 ---ceva tot va leaga in prietenia asta, nu?  un numitor comun, oricat de mic (da' puternic), tot exista. sunteti in dezacord numai pe cateva aspecte, care tin de viata privata, dar in rest..? sa fie numai "chimie"?.  :)

--- Terminare citat ---
absolut nimic...cand era mic , il bateam sa invete...ma ura... apoi nu am mai putut sa-l bat... dar cand a avut nevoie de mine , am fost langa el orice ar fi fost ...si el langa mine la fel ...

micaela:
tot nu-i clar...banuiesc ca nu esti alaturi de toti cei din jur...CE anume te-a facut sa-i fii LUi prieten? ceva aveti in comun...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă