Arhiva > Arhiva

Cum sa-ti faci un prieten

<< < (24/94) > >>

optimus sum:
vorbiti din carti... exemplu:
am un prieten ... curvar, neserios, dj de profesie... minte de rupe si bea de stinge... se drogheaza...
totalmente opus mie... daca este in australia si il sun ca am un necaz , vinde tot ce are la amanet si vine la mine sa ma ajute... ciudat, nu ?

micaela:
ceva tot va leaga in prietenia asta, nu?  un numitor comun, oricat de mic (da' puternic), tot exista. sunteti in dezacord numai pe cateva aspecte, care tin de viata privata, dar in rest..? sa fie numai "chimie"?.  :)

almi_gabi:

--- Citat din: optimus sum din Duminică, 22 Mai 2011, 15:09 ---vorbiti din carti... exemplu:
am un prieten ... curvar, neserios, dj de profesie... minte de rupe si bea de stinge... se drogheaza...
totalmente opus mie... daca este in australia si il sun ca am un necaz , vinde tot ce are la amanet si vine la mine sa ma ajute... ciudat, nu ?

--- Terminare citat ---

si nu este ciudat....
" Prietenia adevarata si sincera presupune ca cineva sa ia parte la soarta celuilalt cu caldura, in mod curat obiectiv si fara nici un interes" - si cum asta am spus si eu mi se pare ca este acelasi lucru dar in alte cuvinte.

micaela:
da, e drept...am avut si mai am (desi e plecat de 20 de ani) o prietena absolut diferita de mine...acum ca analizez de ce eram totusi prietene...imi dau seama ca tineam la ea, asa flusturateca cum era si toanta  :D. nu prea aveam puncte comune...dar comunicam foarte bine.

almi_gabi:
michi, nici nu trebuie sa fi copie la indigo cu cineva ca sa iti fie prieten, totusi unele lucruri in comun sunt necesare  pentru ...o buna comunicare

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă