Arhiva > Arhiva

Vintage

<< < (27/45) > >>

silviu:
o alta poveste despre micii de la carul cu bere
Mititeii sunt un produs culinar din carne de vită, în stare finită de sapte până la opt centimetri si la o grosime de cam trei centimetri, ce se servesc ori ca o gustare între mese la o halbă de bere, ori ca entrée, ori ca fel de mâncare de sine stătătoru.
Ei îsi au originea în Balkan, provenind din Serbia, dar se întâlnesc si în Grecia si Turcia, de unde au fost preluati de bucătăria românească.

janeta:

--- Citat ---Balta Alba - Aici se afla o groapa de var unde in vremea lui Caragea se topeau cadavrele ciumatilor. Cand ploua, locul devenea o balta. Alba.
--- Terminare citat ---

mai bine scoteai paragraful asta din postare...cam cum crezi ca mai pot eu dormi linistita de-acu` incolo cand ma gandesc ca , poate , sub blocul meu au fost "dizolvati" ciumati ?

eu imi imaginam atunci cand mai trosnea vreo mobila ca e de la vechime , dar acum imi pun altfel de intrebari  :'(

am pus poza asta ca sa fiu on topic . moda vintage in timpul ciumei lui Caragea

carmentoma:
...Iarta-ma ca traiesc! Si daca vrei sa bati pe cineva, bate-l pe Rasky, ca el mi-a trimis mailul!!! Pup! Gata cu off topicul! Scz!

almi_gabi:
Expozitie de afise publicitare de la inceput de secol XX

Despre ce "vorbeau" afisele publicitare de la inceputul secolului XX: bilete la Loteria de Stat (reclama din 1940), o expozitie in cadrul primului "magazin universal" din Bucuresti ("La vulturul de mare cu pestele in ghiare"), cea mai veche fabrica fotochimica din lume, costume de "bae" si pijamale de strand (anii '30), Ady ("ciorapul reginelor" si "regina ciorapilor"), "Mihai, nu goni cateii" (romanta pentru pian si voce), "Rolul principal in  gospodarie il detine Aragaz", un magazin de jucarii, Adox Foto ("cea mai veche fabrica fotochimica din lume"), uzinele Dermanata (reclama din 1933), Shampoo Elida, pudrele Galejade si D'argu, parfumul Tosca (1940), Creme Simone (anii '20), "delicioasele conserve Speranta" (anii '30), berea Bragadiru si "rumul" Victoria.

iulia17:

http://metropotam.ro/Evenimente/eve6897987798-Moda-in-Interbelic-costume-Adina-Nanu/

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă