Arhiva > Arhiva

Vintage

<< < (28/45) > >>

almi_gabi:
un mecanism de ceas vechi cu rotite  expus in turnul Jindrisska din Praga

ma fascineaza astfel de mecanisme si mereu am considerat ca ceasornicarii de demult erau adevarati artizani

julia:

imi place muzica vintage…
oldies but goldies   

si inca una, dedicatie speciala pentru jeanette, daca tot ii plac siropurile:

micaela:

--- Citat din: almi_gabi din Duminică, 26 Iunie 2011, 18:12 ---un mecanism de ceas vechi cu rotite  expus in turnul Jindrisska din Praga

ma fascineaza astfel de mecanisme si mereu am considerat ca ceasornicarii de demult erau adevarati artizani

--- Terminare citat ---

chiar ma gandeam ieri ca "mecanica" era mai trainica si mai putin vulnerabila decat "electronica"... mecanismele astea cu rotite, arcuri, pargii, surubele, erau mai longevive si mai la indemana de reparat. toata aparatura electronica de azi are existenta limitata si-n caz de probleme de  curent (ca tot se speculeaza ca exploziile solare ar putea afecta retele electrice si de comunicatii) e inutilizabila.

optimus sum:
tot vintage si asta ?

janeta:

--- Citat ---si inca una, dedicatie speciala pentru jeanette, daca tot ii plac siropurile:
--- Terminare citat ---

multam , jul !

da , imi plac siropurile pentru ca atunci cand viata e ca o lamaie o storc intrun pahar , adaug niste sirop si-mi fac o bautura care imi permite sa nu am gura punga si sufletul otetit .

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă