Autor Subiect: Excursie in Ceahlau 2011  (Citit de 139216 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
Re: Excursie in Ceahlau 2011
« Răspuns #600 : Luni, 08 August 2011, 16:43 »
profit de scurta pauza dintre episoadele lui adi , ca sa ma alatur si eu celor din sc care au laudat organizarea acestei excursii . fara insistentele laurei si fara ajutorul lui carmenus nu as fi reusit in veci sa-mi spal sufletul cu acele minunatii vazute si traite in locurile acelea . (si nu pot sa nu adaug si rabdarea lui radu pe care l-am panicat fara sa-mi dau seama si , desigur , fara sa am nici cea mai mica intentie ) .
oameni buni , daca se va mai face vreodata vreo excursie pe ceahlau , mergeti acolo ! nu degeaba i se spune muntele sfant .
acum sunt inca destul de obosita si  nu reusesc sa sintetizez in minte frazele prin care sa va povestesc aventura bucovineana , dar cum imi pun ordine in minte musai am sa va spun ce trairi minunate au fost acolo . de la compania frumoasa tare a celor din sc , la ospitalitatea oamenilor din acele locuri si pana la montaniarzii necunoscuti intalniti pe cararea muntelui ce tineau sa te incurajeze in urcus .
gigi , ai prevazut tu bine : cu ajutorul lui carmenus chiar am ajuns prima la poarta dochiei ...dar , ca sa fiu sincera pana la capat , pe un alt traseu mult mai accesibil si mult mai scurt decat cel parcurs de ceilalti din grup . dar despre asta alta data .

poze cu piramida vor posta mai mult ca sigur cei carora le-a reusit mai bine filmarea . eu am sa va postez numa` un apus si un rasarit de pe ceahlau . dati click pe poze sa le vedeti mai mari deoarece , cu toata bunavointa micai de a ma invata sa postez ceva mai acatarii , nu reusesc si basta  :D

primele doua sunt din seara de sambata , iar urmatoarele din dimineata de duminica la ora cand majoritatea celor dintre voi se intorcea pe partea cealalta  :D

Offline Mimi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 378
« Răspuns #601 : Luni, 08 August 2011, 16:47 »
Frumoase poze,frumoase locuri,felicitari participantilor!

hadrian

• Vizitator
« Răspuns #602 : Luni, 08 August 2011, 16:50 »
... in dimineata ultimei zile petrecute acolo, s-a dat "desteptarea" pe la ora 4, in asa fel incit lumea care dorea sa admire jocul umbrelor lasate de unele culmi, pe suprafata altora, sa formeze acel model de piramida, cunoscut sub numele de Piramida din Ceahlau.
  Sa vezi zeci de oameni, care bijbie pe intuneric, la ora 5, cu lanterne minuscule, incercind sa nu rataceasca, in intuneric bezna, cararile din imensitatea muntilor, pt ca rasaritul soarelui sa-i "prinda" pe Virful Toaca, de unde e cel mai vizibil acel fenomen, a fost pt mine o adevarata revelatie... Nu mi-a venit sa cred ca exista inca in aceasta societate a noastra, cu valori alterate, Oameni care mai apreciaza niste lucruri atit de insignifiante, in aparenta. Jos palaria...

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #603 : Luni, 08 August 2011, 17:04 »
adi , ultima poza postata e de vis...

cine doreste poze de la mine sa-mi trimita mesaj . desigur ca si eu doresc poze de la toti cei care au facut .

aveti curaj si trimiteti-mi si poza cu maimuta  :D :D :D

hadrian

• Vizitator
« Răspuns #604 : Luni, 08 August 2011, 17:06 »
... apoi a urmat coborirea de pe Virful Toaca, la Cabana Dochia, si pregatirea pt coborirea de pe munte...

hadrian

• Vizitator
« Răspuns #605 : Luni, 08 August 2011, 17:07 »
... apoi a urmat despartirea de munte, o despartire dureroasa, fiindca nu e usor sa lasi in urma ceva cistigat cu mare efort... ok, a mai fost si durerea fizica (degetele noastre de la picioare stiu de ce...), dar asta trece, pe cind amintirile locurilor, si a oamenilor cu care ai impartasit placerea "cuceririi" muntelui, ramine...

hadrian

• Vizitator
« Răspuns #606 : Luni, 08 August 2011, 17:11 »
... the end...

hadrian

• Vizitator
« Răspuns #607 : Luni, 08 August 2011, 17:13 »
"Victima" excursiei, "ranita" in lupta cu muntele...

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #608 : Luni, 08 August 2011, 17:15 »
foarte frumos, Adi.  :)

si, la cerere, postez foto cu cel mai timid membru al grupului :), proband o fata de maimuta, la intrarea in portul Bicaz, spre hazul tuturor.

julia

• Vizitator
« Răspuns #609 : Luni, 08 August 2011, 17:26 »
frumos frumos
bag seama ca v-a mers la suflet excursia asta dragilor
sa va fie de bine si la mai multe

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #610 : Luni, 08 August 2011, 17:26 »
Adi, ai avut noroc. Fotografia aceea cu panza de paianjen strategic si sugestiv amplasata, pe care au solicitat-o, in cor, majoritatea participantelor la excursie, n-a iesit. sau a iesit dar panza nu se observa. :))

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #611 : Luni, 08 August 2011, 17:28 »
frumos frumos
bag seama ca v-a mers la suflet excursia asta dragilor
sa va fie de bine si la mai multe

asta spun si eu. Reiterez intrebarea din zilele trecute: Laura si Carmen, la anul unde ne duceti?!  :)

julia

• Vizitator
« Răspuns #612 : Luni, 08 August 2011, 17:33 »
si, la cerere, postez foto cu cel mai timid membru al grupului :), proband o fata de maimuta,

jeanette puiule dar ce ti-a priit aerul de munte la ten!!

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #613 : Luni, 08 August 2011, 17:35 »
:)) parca, parca, vad si o regresie antropologica :))

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #614 : Luni, 08 August 2011, 17:54 »
as mai remarca si eu, inca o data, ca deseori aparentele insala. cu greu si-ar fi putut imagina cineva ca un grup destul de mare, cu o pondere feminina ridicata, va face un astfel de traseu, foarte dificil, pana la capat, si fara vaitaturi majore... mai mult de atat, o sa va spun ca in fruntea grupului de capre negre (cel care a urcat cu viteza mai mare) s-a aflat permanent o faptura slabuta, delicata si blonda - Eugenia- care ne-a imprimat un ritm infernal (!).  :) In fapt, grupul s-a scindat oarecum in doua sub-grupe, cea a "caprelor negre", si cea a caprelor "mai putin negre" :)) sau a asa-numitilor "deprimati" (unii dintre ei vor afla poate acum ca asa ii alintam noi, razand :) ) caci soseau la popasuri cu niste figuri descompuse si exasperate (probabil ca erau transpusi in compunerea de urari de bine:) ) , trantindu-se a lesin in iarba verde si peisajul generos. dar toti, absolut toti (unii cu rucsacuri enorme) au mers pana la capat, cu o vointa de admirat.
la capitolul "aparentele insala" as baga si prejudecata ca "tineretul din ziua de azi nu mai stie decat calculator..". Alventani, una dintre junioarele grupului, umbla cu poeziile in geanta, rucsac etc.. si cum te prinde, cum iti recita una, cu toata bucuria si simtire autentica.  :) Asa a si dat tonul serii artistice spontane, din ziua 2, in care si primavera a cantat magnific, secondata mult mai ne-magnific de subsemnata, din Brel si Dassin. :)
cat despre karaoke nereusit, Adi, da, exista, daca sunt mai multi ca Paula care canta si danseaza atat de profesionist ca n-ai de ce te amuza. :)) pentru un karaoke reusit e nevoie de afoni cu simtul penibilului alterat, asa, ca stiu eu cine...:))