Autor Subiect: Excursie in Ceahlau 2011  (Citit de 139159 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline alventani

• Full Member
  • Mesaje postate: 115
Re: Excursie in Ceahlau 2011
« Răspuns #630 : Luni, 08 August 2011, 21:20 »
Vai, Micaela, ce poza frumoasa ai postat!!!! Totusi, cine e boschetarul din stanga?

Offline fortuna777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 864
« Răspuns #631 : Luni, 08 August 2011, 21:22 »
Ma bucur sa vad ca nu v-a scazut entuziasmul, :) cu toata febra musculara pe care banuiesc ca o aveti cu totii la ora asta. Daca nu-mi musc limba de prea multe ori zilele astea, inseamna ca sunteti totusi ok. ;)

Tot ce pot sa spun acum, la finalul acestei excursii, care pe mine personal m-a imbogatit sufleteste din mai multe puncte de vedere, este ca ma inclin in fata fiecaruia dintre voi, pentru felul exemplar in vare v-ati purtat de la inceput si pana la final....

Aveti tot respectul si toata admiratia mea, pentru ca dupa ce ati facut un traseu care v-a stors de puteri, ati reusit sa va treziti a doua zi cu noaptea in cap pentru a vedea piramida holografica, care chiar daca nu a fost atat de spectaculoasa pe cat ne asteptam, a fost echilibrata de marea alpina si de un rasarit de soare absolut superb care au rasplatit din plin tot efortul si oboseala noastra.

Trebuie sa-i multumesc aici lui Gigi si sa-i urez si pe aceasta cale multi, multi ani sanatosi si fericiti, pentru ca fara el si acest proiect, care a devenit un lucru extraordinar, n-ar fi fost posibila aceasta excursie si intalnirea noastra.

Va imbratisez cu mult, mult drag pe toti si astept sa ne revedem cat mai curand. :-*

Mica, nu stiu inca unde vom merge la anul..? ???...poate in Rarau...Apuseni...Bucegi.. ??? :-\Oare forumistii de prin partile alea ce zic...? ;D ;)

p.s....astept si eu poze de la toata lumea, pentru ca acumulatorii de la aparatul meu s-au descarcat si din pacate am reusit sa fac doar cateva poze. Adresa mea de email: lauramihalache35@yahoo.com

Offline primavera

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 25
« Răspuns #632 : Luni, 08 August 2011, 21:26 »
@Primavera - Sa nu spui ca pozele astea faine le-ai facut cu telefonul... Oricum, te invidiez ce reusite ti-au iesit pozele cu "piramida", bravo...

P.S. Pe aceasta cale vreau sa-mi iau ramas bun de la persoanele de la care n-am reusit s-o fac la sfirsitul excursiei, si sa-mi cer scuze pt asta.

Multumesc . Fii sigur ca acel Canon "antic" ar fi facut poze si mai bune. Dar,asa e daca te lasi descurajat de spirite moderniste...  ;)

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #633 : Luni, 08 August 2011, 21:27 »
Vai, Micaela, ce poza frumoasa ai postat!!!! Totusi, cine e boschetarul din stanga?

boschetaru' din stanga, mort de frig, e poeta grupului, cea care una-doua scoate o poezie din buzunar :))

vrei sa vezi cam cum priveste ea rasaritu' pe Ceahlau? uite :)))

Offline alventani

• Full Member
  • Mesaje postate: 115
« Răspuns #634 : Luni, 08 August 2011, 21:28 »
:)))) Sunt la munca si rad in hohote!!!

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #635 : Luni, 08 August 2011, 21:28 »
chiar asa e, Primavera? pozele astea sunt facute cu telefonul ?!?

Offline primavera

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 25
« Răspuns #636 : Luni, 08 August 2011, 21:36 »
chiar asa e, Primavera? pozele astea sunt facute cu telefonul ?!?

Asa e. Caci la sfatul concitadinului Adrian care a ras de mine incat o sa fiu marcata pe viata am lasat bunatatea de aparat Canon in masina, numai pentru ca era cu film foto si nu digital. Atunci sa vezi ce maestra eram...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #637 : Luni, 08 August 2011, 21:40 »
cat despre febra musculara, da, e straniu... e la cote minime, spre zero. fi-mea nu are absolut nimic, chiar. doar o raceala rebela, nascuta in fotografia de dinainte, ma sacaie putin. vocea, inexistenta de dimineata, e acum la locul ei si-si doreste karaoke :))
am remarcat, in toate aceste zile, absenta totala a ametelii pe care o am de obicei in zonele montane cu presiune scazuta. m-am simtit excelent pe Ceahlau. o fi adevarat ca are o energie speciala.

Offline fortuna777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 864
« Răspuns #638 : Luni, 08 August 2011, 21:41 »
mai Adela, esti o norocoasa! :) ;)...ce poze minunate ai putut sa faci! :)...Dupa ce ca m-am trezit la 4 dimineata (vorba vine ca oricum nu dormisem aproape deloc din cauza galagiei de la corturi ;D)...am urcat in patru labe pe Toaca...era cat pe ce sa-mi scada glicemia (noroc cu ciocolata Magdei!)...mi s-a mai descarcat si aparatul :(...ca n-am putut sa fac nicio poza sus... :( Vreau si eu pozele tale....te rog! :-*

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #639 : Luni, 08 August 2011, 21:42 »
primavera, e uimitor. fotografiile sunt foarte bune. jamais nu mi-as fi imaginat ca poate iesi asa ceva cu un telefon.  :)

julia

• Vizitator
« Răspuns #640 : Luni, 08 August 2011, 21:50 »
ma da ce logoreici sunteti!!
offf ce bine era zilele trecute ca citeam dintr-o privire tot forumul, eram singurul utilizator

io n-am inteles daca mai erau si alte grupuri sus la cabana aia sau voi erati singurii temerari?

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #641 : Luni, 08 August 2011, 21:51 »
chiar ca sunt uimitoare , adela puiule .

adresa mea de e-mail pentru cei care vor avea bunavointa de a-mi trimite poze facute de ei :

janeta_pop@yahoo.com .

multumesc anticipat !

laura si mica v-am trimis poze pe mail .

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #642 : Luni, 08 August 2011, 21:55 »
multumesc, Jane. trebuie sa le selectionez si arhivez si pe ale mele, sa va trimit linkurile (pe mail nu merge caci sunt "grele"), dar mi-e groaza stiind cat de greu (nu) functioneaza transfer.ro de pe calculatorul meu. am stat ore in sir ultima data si tot n-a vrut...

Jul, au fost si multi alti setosi de frumusetea naturii. campusul acela colorat, din fotografii, era plin de oameni (galagiosi peste noapte, de n-au lasat-o pe Laura sa doarma). ca si cabana. ba langa noi, in asteptarea rasaritului, erau chiar doi pici haiosi tare, care au rezistat cu stoicism.

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #643 : Luni, 08 August 2011, 21:55 »
erau , jul , foarte multi si la cabana si la corturi . o forfoteala acolo de numa`numa . dar nu te deranja cu nimic asta . doar pe cei de la corturi i-a cam scuturat pentru ca se auzea galagia facuta de cortisti pana la cabana ( si era ceva distanta de la cabana la locul de campare al corturilor ).

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #644 : Luni, 08 August 2011, 21:56 »
ok , mica , am rabdare ( inca  :D )