Autor Subiect: Excursie in Ceahlau 2011  (Citit de 139240 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
Re: Excursie in Ceahlau 2011
« Răspuns #570 : Duminică, 07 August 2011, 22:42 »
oboseala maxima, luciditate minima asa ca o sa postez numai cateva cuvinte-cheie: splendoare, maretie, efort, bucurie  :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #571 : Duminică, 07 August 2011, 22:46 »
ah, si trebuie neaparat sa le multumesc Laurei si lui Carmen   :-* care s-au ocupat de reusita excursiei nu doar "corect" ci cu tot sufletul. le datoram bucuria acestei experiente montane,  sporita si de frumusetea grupului care s-a reunit pe Ceahlau.  :)

Magdalena_`

• Vizitator
« Răspuns #572 : Luni, 08 August 2011, 00:10 »
o experienta inedita! nu mi-am imaginat niciodata ca toti participantii au sa parcurga intreg traseul pana la Dochia. Felicitari Carmen si Laura pentru gazduirea oferita!

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #573 : Luni, 08 August 2011, 01:49 »
bravo fetelor ca ati remarcat efortul depus de ele  :D  :D pentru  a va insoti acolo in contiditii de siguranta. este foarte imporant cum imi spunea cineva cand am ajuns si eu acolo sus sa am toate elementele  corpului la locul lor - maini, picioare, spate,oasele

oboseala de acum va trece in 2-3 zile si ve-ti uita de ea , va ramane doar partea de peisaje , amintiri,  bancuri spuse, mese campenesti luate impreuna, colindatul pe creasta, fotografiile facute

julia

• Vizitator
« Răspuns #574 : Luni, 08 August 2011, 04:47 »

venirati bre? sunteti toti vii si nevatamati? bravos natiune !!

hadrian

• Vizitator
« Răspuns #575 : Luni, 08 August 2011, 05:38 »
  Excursia asta a fost ca un esspreso "adevarat": scurta, dar... tare. O sa-mi intru in rolul cu care m-am obisnuit, de fotograful grupului, cind o sa-mi mari revin cit de cit... Nu-i cit colo, chiar si pt un barbat, sa pierzi trei kile in trei zile.
  Oricum, nu pot sa nu fiu surprins, din nou, de calitatea oamenilor din SC, carora, cu fiecare noua actiune le descopar noi, si noi calitati, oameni care si-au depasit cu adevarat limitele, fiindca nu se putea altfel, pe un traseu care chiar nu era pt oricine, si totusi l-a terminat cu bine, toata lumea.
  Iar Laura si Carmen... jos palaria, ati reusit sa organizati un lucru complex, cu foarte multi participanti, veniti din multe locuri, pur si simplu... perfect... Va admir. 

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #576 : Luni, 08 August 2011, 09:35 »
felicitari tuturor, brava !

la mai multe astfel de actiuni !

Offline primavera

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 25
« Răspuns #577 : Luni, 08 August 2011, 09:56 »
    Salutari tuturor!
   Mi-a facut plăcere să împart cu voi această experienţă, efortul si îndârjirea de a o duce cu bine la capăt, dar, mai ales, trăirile pe care ţi le dă întălnirea cu măreţia naturii. Aşa că am un gând bun pentru fiecare.
 Există momente pe care le purtăm în suflet toată viaţa. Pentru mine, panorama munţilor, văzuţi de sus de la Dochia şi răsăritul soarelui de pe Toaca vor fi, cu siguranţă dintre imaginile de care mă voi bucura oricând, în amintire.
 Şi, nu în ultimul rând, mulţumiri organizatoarelor, Laurei şi lui Carmen, inimoase şi eficiente.
Li se datorează mult din reuşita acţiunii.
                                                               Să ne revedem cu bine!

Offline paulette

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 89
« Răspuns #578 : Luni, 08 August 2011, 12:29 »
Iubire si recunostinta organizatoarelor, Laura si Carmen, ale caror eforturi au facut sa decurga totul aproape de perfectiune....Si eu tin in mod deosebit sa multumesc Dalianei, care m-a incurajat pe tot parcursul urcusului (eu fiind in coada grupului, evident), pt. ca era sa-mi dau duhul acolo  :D. Au fost cateva momente cand voiam sa ma intind jos si sa mor  ;D, dar puterea si perseverenta ei m-au ajutat sa ajung sus.
A fost o experienta de neuitat, abia astept urmatoarea excursie...  :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #579 : Luni, 08 August 2011, 13:23 »
Am descarcat fotografiile si inca o data remarc cat de putin ilustreaza ele realitatea... maretia spatiilor, a formelor geologice, ambianta coplesitoare nu pot fi redate intr-un instantaneu de mici dimensiuni. nici macar culorile cu infinitele nuante de verde, ocru, albastru, galben si alb, nu sunt fidele realitatii. oricum, voi posta cateva imagini in topicul "peisaje, fotografii ..."
inainte insa, va transmit un gand bun tuturor celor cu care am avut bucuria sa fac aceasta excursie minunata. a fost un grup prietenos si simpatic cu care mi-ar face placere sa ma revad, oricand.  :)

julia

• Vizitator
« Răspuns #580 : Luni, 08 August 2011, 13:24 »
de ce nu aici ?!?

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #581 : Luni, 08 August 2011, 13:35 »
poze si la peisaje si aici, miha - ca sa fie mai multe  ;D ;D  8)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #582 : Luni, 08 August 2011, 14:11 »
pai m-am gandit ca topicul asta se va arhiva si nu va mai fi "de actualitate", iar fotografiile sunt interesante (zic io, cu modestie usor jucata :)) )

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #583 : Luni, 08 August 2011, 14:15 »
bine. le postez si aici  :)

de pe barajul Bicaz

stanca imensa si inclinata (de apreciat dimensiunea prin raportare la statura bradului din fata, luat ca exemplar mediu  :) )

imagine panoramica, de la Dochia, cu schitul; Sfintii Parinti"

si mareea alpina, la prima clipire a diminetii (ea se trezeste pe la 5 a.m. :)) )

julia

• Vizitator
« Răspuns #584 : Luni, 08 August 2011, 14:22 »
S U P E R B

asa iubire mica, sa aiba continuitate povestea: cum a inceput, pregatirile, emotiile si finalul grandios