Autor Subiect: Excursie in Ceahlau 2011  (Citit de 139376 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline fortuna777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 864
Re: Excursie in Ceahlau 2011
« Răspuns #465 : Vineri, 15 Iulie 2011, 18:48 »
reiau lista cu sumele achitate de fiecare...sper sa nu fi asociat gresit numele unora la nickname, deci corectati-ma daca e cazul...

1.  fortuna777 si Rares
3.  Steliana...masina pe_jumatate
4.  francesca777...
5.  micaela si fetita...in masina cu radu (50)
7.  Magdalena si baiatul (100)
9.  Eugenia93 (100) si pt maya
10.  janeta ...in masina cu radu (50)
11. radu
12. pe_jumate si mircea (50)
14. balanta- daca nu intervine altceva
15. ioana din brosteni (50)
16. Alventani ....vine la piatra. merge cu fortuna (65)
17. Daliana (80)
18. hadrian (50)
19. maya
20. mara_sibiu
21. gigi
22. carol...in masina cu pe_jumatate (?)
23. alex...in masina cu pe_jumatate (?)
24. carmenus (50)
25. paulette ...vine la piatra. merge cu fortuna (70)
26. primavera (50)
27. oana (50)
28...

pana la urma s-a hotarat ca fiecare sa-si cumpere bautura...Este destul de greu sa cumpere cineva pentru toti si toata lumea sa fie multumita. Cei care au trimis bani mai multi, isi vor primi diferenta inapoi.

hadrian

• Vizitator
« Răspuns #466 : Marți, 19 Iulie 2011, 04:34 »
Laura, am înţeles, la pensiunea de la Izvorul Muntelui, avînd restaurant, aşa că cina primei seri, şi mic-dejunul zilei următoare se poate rezolva. Dar "sus", la cabana Dochia (sau e refugiu?) cam ce facilităţi au?... Presupun că nu se pune problema vreunui restaurant, dar o mică bucătărioară, pt a ne pregăti ceva, au? Este curent electric acolo, cel puţin pt o cafea (eu mor fără...) sau un ceai?... Cam ce provizii ne recomanzi pt la Dochia?. Sau măcar "dă din casă", spune-ne şi nouă, cam ce-ţi pui în "traistă" pt Dochia. Se poate?... Mersi.

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #467 : Marți, 19 Iulie 2011, 06:50 »
Laura, am înţeles, la pensiunea de la Izvorul Muntelui, avînd restaurant, aşa că cina primei seri, şi mic-dejunul zilei următoare se poate rezolva. Dar "sus", la cabana Dochia (sau e refugiu?) cam ce facilităţi au?... Presupun că nu se pune problema vreunui restaurant, dar o mică bucătărioară, pt a ne pregăti ceva, au? Este curent electric acolo, cel puţin pt o cafea (eu mor fără...) sau un ceai?... Cam ce provizii ne recomanzi pt la Dochia?. Sau măcar "dă din casă", spune-ne şi nouă, cam ce-ţi pui în "traistă" pt Dochia. Se poate?... Mersi.

Cabana Dochia este chiar o cabana cu locuri de cazare si cu un spatiu pentru servirea mesei (nu i-as spune chiar restaurant!). Sus se poate manca foarte bine. Au ciorbe (eu am mancat o ciorba de legume foarte buna), si au si felul doi (fripturi , garnituri, mamaliguta cu branza si smantana, tochitura moldoveneasca). Meniul nu este foarte diversificat, dar exista...Au si cafea,  au si ceaiuri...au chiar si bauturi alcoolice.

Problema este pe drum, pana ajungem sus la Dochia, si este un subiect pe care vroiam sa-l pun in discutie...Facem cam 6-7 ore si e clar ca vom lua o masa pe drum. Aici ramane sa ne gandim...fie isi va aduce fiecare mancarea sau isi va cumpara din zona (din Piatra sau din Bicaz, de exemplu) pentru pranzul de sambata, fie vom vorbi la cabana Izvorul Muntelui, unde vom fi cazati, sa ne pregateasca niste sandviciuri pentru drumul pana sus (probabil ca ar fi mai scump!)...
Astept propunerile voastre...

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #468 : Marți, 19 Iulie 2011, 06:51 »

hadrian

• Vizitator
« Răspuns #469 : Marți, 19 Iulie 2011, 07:02 »
  Mersi pt informaţii, Laura.
  M-ai liniştit, am crezut că la Dochia doar cazarea e rezolvată (pt cei interesaţi, căci eu... cu cortul, ştii...), dar dacă spui că se poate şi lua masa acolo, e foarte bine. Personal, am să-mi pun în rucsac ceva mîncare rece, şi ceva de băut, deşi (cel puţin eu) cînd fac un efort mai susţinut, nu prea mi-e foame, mai mult sete. Cred că un sandwich (sau de ce nu? două felii de pizza, gata "ketchup-ate", şi înfoliate) e suficient.
  Poate au şi alţii ceva idei...

Offline alventani

• Full Member
  • Mesaje postate: 115
« Răspuns #470 : Marți, 19 Iulie 2011, 19:05 »
Eu plec din Iasi vineri si imi pare cam devreme sa-mi fac sandwich-uri pt sambata, dar ma gandesc ca niste saleuri/biscuiti/masline imi pot cumpara din Piatra. Oricum, pentru mine pusul in rucsac e o mare problema, deoarece nu sunt prea umblata prin excursii si nu stiu ce ar trebui sa cuprinda bagajul. Un lucru mi-e clar pana acum: munte=racoare, deci trebuie sa imprumut un hanorac de la vreun baiat. In rest... astept sugestii. :D

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #471 : Marți, 19 Iulie 2011, 19:35 »

Valentina, promit sa-ti trimit lista pe care mi-o voi face pentru excursia asta ;).... Iti va fi mai usor sa alegi din ea ce-ti trebuie si ce nu...Referitor la mancare, nu e musai sa-ti faci sandviciuri de acasa...le poti face sambata dimineata inainte de plecare, important e sa ai ingredientele pe care le vei tine la frigider (cred ca vom gasi unul la cabana). Eu, cred ca am sa merg pe varianta lui Adi...voi lua pizza...Mi se pare o mancare destul de completa si este mult mai comod... :)

hadrian

• Vizitator
« Răspuns #472 : Marți, 19 Iulie 2011, 19:53 »
Laura, fiindcă ai fost atît de receptivă la ideea mea, ca "premiu", voi împărţi (şi) cu tine pizza... "adi", făcută cu "mînuţele" astea două, cu care tastez acum. Batem palma?

P.S. Sper ca cei care au curajul să guste din pizza mea, să le placă ketchup-ul picant, fiindcă am zis deja, că le împachetez gata... "ketchup-ate".   

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #473 : Marți, 19 Iulie 2011, 20:00 »
ok, Adi...dar pentru mine,... fara carne...poate sa fie cu peste, cu legume, cu orice altceva, numai carne nu.. :)

ketchup-ate...asa cum zici tu :D

Offline alventani

• Full Member
  • Mesaje postate: 115
« Răspuns #474 : Marți, 19 Iulie 2011, 20:20 »
O sa imi iau si eu, iar a mea va fi mai buna decat a voastra! >:P

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #475 : Marți, 19 Iulie 2011, 22:24 »
daca-i concurs de pizze, ma inscriu.  :) vin si eu cu pizzulici (pizze mici).  :) acum foarte multi ani, pe vremea cand pizzele erau  cam prea mari pentru mine, glumeam spunand ca o sa fac o pizzularie, adica o pizzarie cu pizzulici.  :)
daca n-ati inteles, reiau definitiile.  :)
Alventani, imi pare rau, dar va fi o lupta pe trofeul "pizza Ceahlaului"  :) :) :)

Magdalena_`

• Vizitator
« Răspuns #476 : Marți, 19 Iulie 2011, 22:29 »
eu voi gusta toate pizzele sau pizzulicile, cum le spuneti voi sa va pot da note, sa va urc pe podium, alea, alea. hihihih

Offline francesca777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 793
  • after all...tomorrow is another day..:)
« Răspuns #477 : Marți, 19 Iulie 2011, 22:40 »
Buna seara tuturor.Imi cer mii de scuze ca munca in deplasare m-a acaparat cu totul si nu am reusit sa mai intru pe forum.Cand si cu cine am avut ocazia am transmis regretul meu...nu m-am maritat, nu m-a furat nimeni decat blestematele de magazine pe care la amenajez in Brasov.Asadar..referitor la aceasta excursie...pe zi ce trece imi dau seama ca n-am nici o sansa sa va insotesc, desi inca ma vad trecuta pe lista.Daca am incurcat ceva borcane....cu mare regret va cer scuze iar...sper sa am si eu in sfarsit jumate de weeken liber incat sa intru sa vad ce mai povestiti pe aici. Seara buna tuturor.Va imbratisez cu mare drag.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #478 : Marți, 19 Iulie 2011, 22:44 »
eu voi gusta toate pizzele sau pizzulicile, cum le spuneti voi sa va pot da note, sa va urc pe podium, alea, alea. hihihih

detaliaza alea, alea.  :) trofee de cerbi, coronite cu flori de colt? :)

Magdalena_`

• Vizitator
« Răspuns #479 : Marți, 19 Iulie 2011, 23:49 »
bineinteles, cupe incropite ad-hoc.