Pentru cei care s-au inscris mai tarziu, n-au urmarit acest topic si inca n-au aflat programul acestei excursii, reiau aici pe scurt:
-prima noapte de cazare (vineri-5 august) va fi la Cabana Izvorul Muntelui, la poalele Ceahlaului. Pretul la cazare va fi in luna august 100 lei/noapte-camera pentru 2 persoane si 120 lei/noapte-camera de 3 persoane. Camerele sunt destul de ok, au baie proprie cu dus si apa calda. Cabana are restaurant propriu, mancarea este gustoasa, suficienta cantitativ (pentru ca am mai avut surpriza sa mi se puna prea putin in farfurie si sa nu ma satur dintr-o portie), iar ca pret este acceptabila (voi incerca sa scanez meniul si sa-l postez aici). Avem spatiu pentru karaoke, discoteca, ...voie buna si chef de distractie ne mai trebuie!
-a doua zi, cei care doresc vor urca pe munte. Traseul pe care l-am ales, este prin Poiana Maicilor...este un traseu deosebit de spectaculos si pe care il vom face in 6-7 ore. Carmenus a reusit sa rezerve locuri la Cabana Dochia, cu toate ca in acea perioada va fi foarte aglomerat si va fi aproape imposibil sa mai gasesti vreun loc de cazare sus pe munte. Deci cei care doresc vor putea dormi o noapte sus, iar a doua zi, cu putin noroc, vom admira rasaritul de soare si probabil va fi vizibila si piramida holografica de pe varful Toaca. Cei care nu doresc sa urce pe munte, vor putea ramane inca o noapte jos la Izvorul Muntelui si isi vor petrece timpul asa cum doresc.
-duminica, se va cobora de pe munte prin Lutul Rosu, un traseu foarte scurt (aprox.2 ore , mers lejer), foarte potrivit si accesibil pentru coborat.
Referitor la bani, am vazut ca optimus a venit cu propunerea de a strange bani si pentru bauturi, pentru a le cumpara de aici. Daca sunteti de acord cu propunerea lui, as vrea ca fiecare sa se gandeasca ce doreste sa bea, sa faca un calcul si sa trimita bani atat cat considera fiecare. De asemenea, as vrea ca fiecare sa-mi trimita in cont, pentru a putea face rezervarea la cabana, un avans de 50 lei/persoana pentru cazare; voi trimite pe mp, fiecaruia inscris in ultima lista, numarul de cont in care se vor strange banii, cu rugamintea ca fiecare sa-mi precizeze pe mp persoanele pentru care au fost trimisi banii, precum si suma alocata pentru bauturi(daca se doreste lucrul asta!).