Autor Subiect: Excursie in Ceahlau 2011  (Citit de 139381 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

optimus sum

• Vizitator
Re: Excursie in Ceahlau 2011
« Răspuns #435 : Marți, 05 Iulie 2011, 13:15 »
probabil ca deseara va termina Laura de facut socoteli si va publica modalitatea prin care sa-i trimitem banii... propun ca pentru bautura si sucuri sa trimita fiecare cam cat considera ca va consuma, sa nu impunem o suma fixa si eventual sa lase o marja de siguranta de cativa lei... de exemplu , daca punem la socoteala 3 beri si 2 sucuri plus 2 ape plate , suficient pt 3 zile, cam 16 lei ar fi suficient...

Offline radu

• Full Member
  • Mesaje postate: 194
« Răspuns #436 : Marți, 05 Iulie 2011, 13:19 »
probabil ca ar fi bine daca ne-am organiza un pic si cu haleala
Zambetul e ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa mergi mai departe. :)

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #437 : Marți, 05 Iulie 2011, 13:24 »
mancarea e superieftina peste tot radu... o ciorba de burta e cam 7-8 lei , o friptura adevarata cu garnitura si ce mai vrei e vrei 15-16 lei... bautura e cam scumpa pe acolo , e 6-9 lei o bere si nu prea e ok asa ...un suc la 250ml e 5 lei ...etc...

Offline paulette

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 89
« Răspuns #438 : Marți, 05 Iulie 2011, 13:28 »
mie inca nu mi-e clar daca sambata seara se ramane la Dochia sau nu, pentru ca daca da, atunci nu cred ca putem sa caram mancarea sau berea in spate, nu?  :), deci va trebui sa gasim ceva pe acolo

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #439 : Marți, 05 Iulie 2011, 14:03 »
se ramane si la dochia pentru cine doreste sa ramana acolo ... nu suntem copii mici sa ne tinem uni de altii sa nu ne pierdem... la dochia sus se va ocupa fiecare sa-si duca daca vrea ceva de la izvorul muntelui, nu e mare lucru sa-ti iei 3 beri in rucsac, dar cine ramane la dochia va ramane doar sa doarma sa poata prinde rasaritul pe varf de munte, probabil... Laura si carmenus stiu ele mai bine si va vor lamuri cand vor veni de la munca ... pe la 16.30-17.00 din cate stiu eu ... deci ramane stabilit un avans de 50 lei de persoana pentru cazare, si de 15 lei pentru sucuri...asta ar insemna ca fiecare dintre participanti sa trimita Laurei cate 65 lei sa poata face rezervarile...cine doreste sa aiba camera rezervata si la Dochia, ar fi bine sa trimita si bani pt asta ...
in fine cred ca vom afla deseara tot ce trebuie...

Offline fortuna777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 864
« Răspuns #440 : Marți, 05 Iulie 2011, 22:22 »
Pentru cei care s-au inscris mai tarziu, n-au urmarit acest topic si inca n-au aflat programul acestei excursii, reiau aici pe scurt:
-prima noapte de cazare (vineri-5 august) va fi la Cabana Izvorul Muntelui, la poalele Ceahlaului. Pretul la cazare va fi in luna august 100 lei/noapte-camera pentru 2 persoane si 120 lei/noapte-camera de 3 persoane. Camerele sunt destul de ok, au baie proprie cu dus si apa calda. Cabana are restaurant propriu, mancarea este gustoasa, suficienta cantitativ (pentru ca am mai avut surpriza sa mi se puna prea putin in farfurie si sa nu ma satur dintr-o portie), iar ca pret este acceptabila (voi incerca sa scanez meniul si sa-l postez aici). Avem spatiu pentru karaoke, discoteca, ...voie buna si chef de distractie ne mai trebuie!
-a doua zi, cei care doresc vor urca pe munte. Traseul pe care l-am ales, este prin Poiana Maicilor...este un traseu deosebit de spectaculos si pe care il vom face in 6-7 ore. Carmenus a reusit sa rezerve locuri la Cabana Dochia, cu toate ca in acea perioada va fi foarte aglomerat si va fi aproape imposibil sa mai gasesti vreun loc de cazare sus pe munte. Deci cei care doresc vor putea dormi o noapte sus, iar a doua zi, cu putin noroc, vom admira rasaritul de soare si probabil va fi vizibila si piramida holografica de pe varful Toaca. Cei care nu doresc sa urce pe munte, vor putea ramane inca o noapte jos la Izvorul Muntelui si isi vor petrece timpul asa cum doresc.
-duminica, se va cobora de pe munte prin Lutul Rosu, un traseu foarte scurt (aprox.2 ore , mers lejer), foarte potrivit si accesibil pentru coborat.

Referitor la bani, am vazut ca optimus a venit cu propunerea de a strange bani si pentru bauturi, pentru a le cumpara de aici. Daca sunteti de acord cu propunerea lui, as vrea ca fiecare sa se gandeasca ce doreste sa bea, sa faca un calcul si sa trimita bani atat cat considera fiecare. De asemenea, as vrea ca fiecare sa-mi trimita in cont, pentru a putea face rezervarea la cabana, un avans de 50 lei/persoana pentru cazare; voi trimite pe mp, fiecaruia inscris in ultima lista, numarul de cont in care se vor strange banii, cu rugamintea ca fiecare sa-mi precizeze pe mp persoanele pentru care au fost trimisi banii, precum si suma alocata pentru bauturi(daca se doreste lucrul asta!).

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #441 : Marți, 05 Iulie 2011, 22:41 »
1.  fortuna777...
2.  Steliana...masina pe_jumatate
3.  francesca777...
4.  micaela si fetita...in masina cu radu
6.  Magdalena, baiatul si prietena
9.  Eugenia93
10.  ionut (optimus)
11.  janeta ...in masina cu radu
12. radu...cazare cu prieten nou...mers cu masina impreuna
13. pe_jumate si mircea
15. balanta- daca nu intervine altceva
16. ioana din brosteni
17. ins0mnia ?...vine la piatra ? merge cu fortuna ?
18. Alventani ....vine la piatra? merge cu fortuna ?
19. Daliana
20. flaviaa
21. prieten nou (optimus)...cazare cu radu, mers in masina cu radu
22. catalinap
23. mara_sibiu
24. gigi
25. carol...in masina cu pe_jumatate
26. alex...in masina cu pe_jumatate
27. carmenus
28. dian ...?
29. paulette
30. Camelia si fetita
32. ...

mircea si alexandru sunt deja inclusi la nr. 25-26 :-*

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #442 : Marți, 05 Iulie 2011, 22:44 »
   Laura nu stie cine este mirciulica...
trimite-i un MP Carmen...
  Laura are un numar de telefon superb...ar sta bine in agenda din tel tau simpatic :P

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #443 : Marți, 05 Iulie 2011, 22:52 »
hehe, subtil de tot, @opti.. desi nu era in niciun fel vreo "admonestare" pentru organizatoarea noastra dragalasha, minunata si activa.. pentru ca chiar nu are cum sa stie cine sunt cei doi, cata vreme nici eu nu stiu prea bine lucrul asta :D

dar o sa ii scriu pe mp, cum zici, si-i cer numarul de tel.. macar ca sa te barfim, zzzzzzzzzzzzzzzzz!

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #444 : Miercuri, 06 Iulie 2011, 11:05 »
Muntele creeaza legaturi intre oamenii care se intalnesc acolo...
tot ce se urmareste in acest proiect (SC) este crearea acestor legaturi... este unul dintre extrem de putinele proiecte pe care le-am intalnit in care comercialul este ignorat, iar factorul uman este primordial... suntem diferiti si diferentele dintre noi sunt farmecul intalnirilor SC, iar ca punct comun de atractie nu este dorinta de a vizita cat dorinta de socializa a unor oameni singuri... de aceea va rog nu lasati totul pe umerii celui care a initiat acest proiect sau pe umerii celor cativa care pun la dispozitie tot ce au mai frumos pentru a ne aduce impreuna... daca fiecare dintre noi ar pune un graunte de bunavointa, am reusi sa condensam o farama de singuratate si o farama de omenie intr-o prietenie...

Offline alventani

• Full Member
  • Mesaje postate: 115
« Răspuns #445 : Miercuri, 06 Iulie 2011, 23:38 »
Imi doresc sa raman sambata noaptea la Dochia si sa admir dimineata rasaritul. Cu cine voi imparti asta?  ;D

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #446 : Miercuri, 06 Iulie 2011, 23:45 »
optimus , tu ce pui la dispozitie ? tot ce ai tu mai frumos ? o curiozitate , ce ai tu mai frumos ?
ca sa stii ce am eu mai frumos ar trebui sa ma cunosti...ma cunosti?

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #447 : Miercuri, 06 Iulie 2011, 23:50 »
Imi doresc sa raman sambata noaptea la Dochia si sa admir dimineata rasaritul. Cu cine voi imparti asta?  ;D

initial asa imi propusese carmenus. balanta nu vrea sa urce dar sa fim impreuna.
vedem acolo.
vreau si piramida vreau si prietenele!
poate aducem piramida mai spre poale :D
nihil sine deo

dian

• Vizitator
« Răspuns #448 : Joi, 07 Iulie 2011, 10:29 »
1.  fortuna777...
2.  Steliana...masina pe_jumatate
3.  francesca777...
4.  micaela si fetita...in masina cu radu
6.  Magdalena, baiatul si prietena
9.  Eugenia93
10.  ionut (optimus)
11.  janeta ...in masina cu radu
12. radu...cazare cu prieten nou...mers cu masina impreuna
13. pe_jumate si mircea
15. balanta- daca nu intervine altceva
16. ioana din brosteni
17. ins0mnia ?...vine la piatra ? merge cu fortuna ?
18. Alventani ....vine la piatra? merge cu fortuna ?
19. Daliana
20. flaviaa
21. prieten nou (optimus)...cazare cu radu, mers in masina cu radu
22. catalinap
23. mara_sibiu
24. gigi
25. carol...in masina cu pe_jumatate
26. alex...in masina cu pe_jumatate
27. carmenus
28.  paulette
29. Camelia si fetita
30 ...
Stiu precis ca nu voi putea veni cu voi, s-a definitivat alt program, cred ca va fi super, va doresc drum bun si distractie la maxim.

Offline eugenia93

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
« Răspuns #449 : Marți, 12 Iulie 2011, 21:36 »
Am revenit din transfagarasan cu sufletul plin ,iar acum nu ma gandesc decat la minunata excursie din Ceahlau,unde o sa stau
in camera cu Maya,pe care va rog sa o treceti in lista de participanti.Si sigur dorim cazare la Dochia,nu pot rata piramida
holografica.
O seara minunata!