Autor Subiect: Excursie in Ceahlau 2011  (Citit de 139792 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
Re: Excursie in Ceahlau 2011
« Răspuns #135 : Marți, 14 Iunie 2011, 20:23 »
ura. suntem deja 2. se mai inscrie careva pe lista?

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #136 : Marți, 14 Iunie 2011, 20:23 »
o sa-ti asigur o poienita larga unde sa poti face tumbe si roata cat vrei...
wow! :D si sa vina imbracata cu o fustitza cat batista? ::)
vrei tu sa vezi gabaritu' depasit?  :D

Offline fortuna777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 864
« Răspuns #137 : Marți, 14 Iunie 2011, 20:27 »
cu cat mai multe maimutici...cu atat poate il convingeti si pe silviu sa vina  ;)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #138 : Marți, 14 Iunie 2011, 20:28 »
vrei tu sa vezi gabaritu' depasit?  :D
poate mai slabesti pana atunci ;D si te urci in pomi sa culegi banane pentru mine, sa le pap si sa ma ingras pentru a fi pe placul tau ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #139 : Marți, 14 Iunie 2011, 20:29 »
ce nu fac eu de dragul tau? ma dispensez si de doua-trei kg., culeg si banane...lucru mare sentimentu', lucru mare...  :D

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #140 : Marți, 14 Iunie 2011, 20:32 »
cumparam banane si le punem prin fagi, molizi si brazi ...special pentru a fi culese pentru silviu :D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #141 : Marți, 14 Iunie 2011, 20:32 »
cu cat mai multe maimutici...cu atat poate il convingeti si pe silviu sa vina  ;)
n-are curajul.  :D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #142 : Marți, 14 Iunie 2011, 20:34 »
cumparam banane si le punem prin fagi, molizi si brazi ...special pentru a fi culese pentru silviu :D
s-o crezi tu. o sa ma puna pe mine sa i le culeg, ca el oboseste plimbandu-si caloriile.  :D

silviu

• Vizitator
« Răspuns #143 : Marți, 14 Iunie 2011, 20:38 »
n-are curajul.  :D
nu stiu daca pot veni :( o singura persoana poate sa-mi scoata cainii la plimbare si sa-i hraneasca :( si nu stiu daca e disponibila in acea perioada.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13802
« Răspuns #144 : Marți, 14 Iunie 2011, 21:02 »
Iti raspund aici fortuna777, la invitatia voastra de a participa pe Ceahlau. Tin tare mult sa vin si in Ceahlau, fac efortul sa particip la cat mai multe actiuni Singles Camp. Mai ales ca anul trecut mi-a aparut ceva de ultim moment si a trebuit sa renunt. Anul acesta implinesc 50 ani pe 8 august deci chiar atunci cand este tabara. Mi-ar face plecere sa-mi tin ziua in Singles Camp, este o comunitate la care tin tare mult si ar fi si muntele care intotdeauna m-a fascinat si l-am asociat cu reusita, cu pozitivul, cu optimismul. Potrivit pentru o aniversare. Marturisesc insa ca imi facusem un plan de sarbatorire inainte de a aparea Ceahlaul in ecuatie. Prietenul meu din copilarie, care sta de ani buni in America si trece in fiecare an sa ma vada aici in tara, a fost si la nunta fiului meu, in primavara. Atunci am hotarat sa ne tinem ziua impreuna ca pe vremuri, cu hoinareli, baruri ...Si pt ca una dintre cunostiintele mele mai apropiate din tursim este directoarea unui hotel de lux din Bratislava, ne decisesem sa tragem acolo pt cateva zile, asta cu conditia ca sotia lui sa aiba o conferinta prin Europa in acea perioada, sa poate lega intr-un fel lucrurile. Inca nu am raspunsul lui, dar in general ce a spus asta a facut. Si daca va spune da, imi este imposibil sa nu merg cu el la Bratislava. Deci nu pot sa spun inca nimic. Decat ca vreau sa vin cu voi.

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #145 : Marți, 14 Iunie 2011, 21:32 »

Multi ani inainte, sanatosi si cu multe bucurii, administratore!...E o varsta frumoasa si trebuie sarbatorita asa cum se cuvine. Eu personal, regret daca nu vei putea fi cu noi, dar nu-i nimic, vor mai fi si alte ocazii... Sper totusi, sa nu fie nicio conferinta in Europa in acea perioada  :D

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #146 : Marți, 14 Iunie 2011, 21:41 »
 traseu lejer inseamna ca vom avea si portiuni in panta,...vom avea si teren drept si vor fi si portiuni unde vom cobora... pentru a ajunge sus. Ideea este ca traseele pe Ceahlau sunt destul de usor de parcurs si cu siguranta nimeni nu va ramane in urma si nici nu va fi nevoie sa faca drumul inapoi singur....Fiecare are ritmul sau propriu care trebuie respectat, si chiar daca nu vom ajunge toti sus la aceeasi ora, important este sa ajungem...chiar daca asta va insemna sa te car in spate si pe tine si pe janet  

multumesc pentru precizari!
am convingerea ca traseul a fost bine stabilit astfel incat toti participantii sa nu observe eventuala greutate ...

drumul inapoi parcurs de mine, la ultima excursie... a insemnat defapt, drumul inainte!
daca voi avea timpul necesar intelegerii parcursului TIMPULUI, asemeni ultimei experiente ... (fara cuvinte)

nici sa nu te gandesti ca vreodata cineva, ma va putea cara in spate!
sa mai spun ca sunt de neclintit, chiar daca uneori par un fulg (?)

felicitari pentru initiativa si sustinere!
nihil sine deo

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #147 : Marți, 14 Iunie 2011, 22:12 »

te vad destul de speriata dupa experienta din Maramures...si de hotarata:)..nu este obligatoriu sa urci pe munte, cu toate ca ar fi pacat odata ajunsa acolo sa n-o faci...poti foarte bine sa ramai la pensiune si sa-ti petreci timpul cum consideri tu mai bine...eu sper totusi sa te razgandesti :)...mai vorbim ;)

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #148 : Joi, 16 Iunie 2011, 01:06 »
va rog sa va anuntati prezenta cei care o puteti programa de pe acum ... o sa incercam sa rezervam cateva camere in plus dar nu stiu in ce masura vom reusi .

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #149 : Joi, 16 Iunie 2011, 09:23 »
1. fortuna777
 2. Steliana
 3. francesca777
 4. micaela
 5. Magdalena_ si baiatul
 9. janeta
10. iulia17
11. radu