Autor Subiect: Excursie in Ceahlau 2011  (Citit de 139803 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline balanta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 626
  • ...sa fiu eu insami
Re: Excursie in Ceahlau 2011
« Răspuns #120 : Luni, 13 Iunie 2011, 23:13 »
fortuna, in principal si eu vreau sa merg...eu nu am un program fix si totul e imprevizibil...oricat as vrea nu pot da raspuns decat cu 2-3 zile inainte... :(
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #121 : Marți, 14 Iunie 2011, 14:52 »
asa cum a spus si admin, excursiile SC promoveaza in primul rand socializarea dintre membri turismul fiind doar motivul care sa ne aduca impreuna... in aceste conditii programul de excursie va fi redus la cateva obiective care sa le parcurgem lejer, avand timp suficient pentru a ne bucura indestul atat de munte cat mai ales de reintalnirea noastra...este mai important sa ne cunoastem, sa socializam, excursii fiind organizate si de alte agentii...

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #122 : Marți, 14 Iunie 2011, 15:09 »
ce intelegeti prin traseu lejer - ma refer la urcat -?
nu am ca obiective atingerea mai multor creste. nadajduiesc ca voi putea parcurge si de aceasta data traseul inapoi singura, in cazul in care spun, STOP
nihil sine deo

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #123 : Marți, 14 Iunie 2011, 15:20 »
trebuie sa gasim variante de petrecere frumoasa a timpului si petru cei care au impulsuri de capre-negre :D si pentru cei care nu vor sa depuna mult efort, dar totusi sa sa putem fi si sa ne bucuram si impreuna. mmmm...karaoke  :D

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #124 : Marți, 14 Iunie 2011, 15:34 »
fac parte dintre cei carora le place sa depuna efort, doar scopurile difera
nihil sine deo

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #125 : Marți, 14 Iunie 2011, 15:46 »
mult efort fizic, mai precis...si din acela de maimuta catzaracioasa  :D

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #126 : Marți, 14 Iunie 2011, 16:48 »
o sa-ti asigur o poienita larga unde sa poti face tumbe si roata cat vrei...si bineinteles ca vei avea la dispozitie si cativa copaci sa te cateri ca o maimuta cataracioasa impreuna cu copiii prezenti

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #127 : Marți, 14 Iunie 2011, 16:51 »
1. fortuna777
 2. Steliana
 3. francesca777
 4. micaela
 5. Magdalena_ si baiatul
 7. optimus sum si baiatul
 9. janeta
10. iulia17
11. radu
13. pe_jumate si mircea
14. balanta ?

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #128 : Marți, 14 Iunie 2011, 16:56 »
o sa-ti asigur o poienita larga unde sa poti face tumbe si roata cat vrei...si bineinteles ca vei avea la dispozitie si cativa copaci sa te cateri ca o maimuta cataracioasa impreuna cu copiii prezenti
promiti?  :D
atunci iti spun un secret. la gradinita, din cauza maniei mele de a ma catara in caisul din curte, educatoarele imi spuneau "maimutica".  :P

silviu

• Vizitator
« Răspuns #129 : Marți, 14 Iunie 2011, 16:57 »
o sa-ti asigur o poienita larga unde sa poti face tumbe si roata cat vrei...
wow! :D si sa vina imbracata cu o fustitza cat batista? ::)

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #130 : Marți, 14 Iunie 2011, 17:01 »
un tu-tu poate ? :D

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #131 : Marți, 14 Iunie 2011, 17:03 »
daca vii si tu in ceahlau , poate gasim fustite in dotare asa cum iti doresti, si niste locuri de pescuit ... ce zici ? stii sa dai la pastrav ?
unde ai vazut tu micaela maimuta cu ochii albastri ?

Offline fortuna777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 864
« Răspuns #132 : Marți, 14 Iunie 2011, 19:03 »
ce intelegeti prin traseu lejer - ma refer la urcat -?
nu am ca obiective atingerea mai multor creste. nadajduiesc ca voi putea parcurge si de aceasta data traseul inapoi singura, in cazul in care spun, STOP

traseu lejer inseamna ca vom avea si portiuni in panta,...vom avea si teren drept si vor fi si portiuni unde vom cobora... pentru a ajunge sus. Ideea este ca traseele pe Ceahlau sunt destul de usor de parcurs si cu siguranta nimeni nu va ramane in urma si nici nu va fi nevoie sa faca drumul inapoi singur....Fiecare are ritmul sau propriu care trebuie respectat, si chiar daca nu vom ajunge toti sus la aceeasi ora, important este sa ajungem...chiar daca asta va insemna sa te car in spate si pe tine si pe janet :D ;)

Sambata voi merge la Izvorul Muntelui sa vad ce oferte sunt la pensiunile din zona si care sunt preturile...dupa care vom hotara de comun acord ce alegem si voi face rezervarea...Totodata, voi urca pe Ceahlau pe un traseu pe care nu l-am mai facut de 20 de ani, dar care, chiar daca este mai lung ca timp, este mult mai usor de parcurs (cel putin asa imi amintesc) si mult mai placut vederii...De regula, fac trasee mai scurte ca durata, dar mai solicitante, tocmai pentru a nu fi nevoie sa raman sus la cabana Dochia, care pana anul trecut nu oferea prea mult...Voi vedea acum daca s-a mai schimbat ceva in bine...

Revin cu rugamintea, ca pana sambata, toti cei care doresc sa mearga sa se inscrie pe lista...Voi incerca sa fac rezervarea cu 2-3 locuri in plus, pentru cei cum este balanta, care nu poate da un raspuns final decat in preajma excursiei. Am sa vad cum reusesc sa negociez cu cei de la pensiune.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #133 : Marți, 14 Iunie 2011, 19:45 »
unde ai vazut tu micaela maimuta cu ochii albastri ?

in oglinda-mi  :D

Magdalena_`

• Vizitator
« Răspuns #134 : Marți, 14 Iunie 2011, 20:14 »
daca e sa nu fii singura maimutica, ma alatur si eu tie micaela, in copilarie ma cataram in castani dupa cuiburile de pupaza. am prins cateva, sunt rele  :).