ce intelegeti prin traseu lejer - ma refer la urcat -?
nu am ca obiective atingerea mai multor creste. nadajduiesc ca voi putea parcurge si de aceasta data traseul inapoi singura, in cazul in care spun, STOP
traseu lejer inseamna ca vom avea si portiuni in panta,...vom avea si teren drept si vor fi si portiuni unde vom cobora... pentru a ajunge sus. Ideea este ca traseele pe Ceahlau sunt destul de usor de parcurs si cu siguranta nimeni nu va ramane in urma si nici nu va fi nevoie sa faca drumul inapoi singur....Fiecare are ritmul sau propriu care trebuie respectat, si chiar daca nu vom ajunge toti sus la aceeasi ora, important este sa ajungem...chiar daca asta va insemna sa te car in spate si pe tine si pe janet

Sambata voi merge la Izvorul Muntelui sa vad ce oferte sunt la pensiunile din zona si care sunt preturile...dupa care vom hotara de comun acord ce alegem si voi face rezervarea...Totodata, voi urca pe Ceahlau pe un traseu pe care nu l-am mai facut de 20 de ani, dar care, chiar daca este mai lung ca timp, este mult mai usor de parcurs (cel putin asa imi amintesc) si mult mai placut vederii...De regula, fac trasee mai scurte ca durata, dar mai solicitante, tocmai pentru a nu fi nevoie sa raman sus la cabana Dochia, care pana anul trecut nu oferea prea mult...Voi vedea acum daca s-a mai schimbat ceva in bine...
Revin cu rugamintea, ca pana sambata, toti cei care doresc sa mearga sa se inscrie pe lista...Voi incerca sa fac rezervarea cu 2-3 locuri in plus, pentru cei cum este balanta, care nu poate da un raspuns final decat in preajma excursiei. Am sa vad cum reusesc sa negociez cu cei de la pensiune.