Iti raspund aici fortuna777, la invitatia voastra de a participa pe Ceahlau. Tin tare mult sa vin si in Ceahlau, fac efortul sa particip la cat mai multe actiuni Singles Camp. Mai ales ca anul trecut mi-a aparut ceva de ultim moment si a trebuit sa renunt. Anul acesta implinesc 50 ani pe 8 august deci chiar atunci cand este tabara. Mi-ar face plecere sa-mi tin ziua in Singles Camp, este o comunitate la care tin tare mult si ar fi si muntele care intotdeauna m-a fascinat si l-am asociat cu reusita, cu pozitivul, cu optimismul. Potrivit pentru o aniversare. Marturisesc insa ca imi facusem un plan de sarbatorire inainte de a aparea Ceahlaul in ecuatie. Prietenul meu din copilarie, care sta de ani buni in America si trece in fiecare an sa ma vada aici in tara, a fost si la nunta fiului meu, in primavara. Atunci am hotarat sa ne tinem ziua impreuna ca pe vremuri, cu hoinareli, baruri ...Si pt ca una dintre cunostiintele mele mai apropiate din tursim este directoarea unui hotel de lux din Bratislava, ne decisesem sa tragem acolo pt cateva zile, asta cu conditia ca sotia lui sa aiba o conferinta prin Europa in acea perioada, sa poate lega intr-un fel lucrurile. Inca nu am raspunsul lui, dar in general ce a spus asta a facut. Si daca va spune da, imi este imposibil sa nu merg cu el la Bratislava. Deci nu pot sa spun inca nimic. Decat ca vreau sa vin cu voi.