Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie in Ceahlau 2011
micaela:
chiar asa e, Primavera? pozele astea sunt facute cu telefonul ?!?
primavera:
--- Citat din: micaela din Luni, 08 August 2011, 21:28 ---chiar asa e, Primavera? pozele astea sunt facute cu telefonul ?!?
--- Terminare citat ---
Asa e. Caci la sfatul concitadinului Adrian care a ras de mine incat o sa fiu marcata pe viata am lasat bunatatea de aparat Canon in masina, numai pentru ca era cu film foto si nu digital. Atunci sa vezi ce maestra eram...
micaela:
cat despre febra musculara, da, e straniu... e la cote minime, spre zero. fi-mea nu are absolut nimic, chiar. doar o raceala rebela, nascuta in fotografia de dinainte, ma sacaie putin. vocea, inexistenta de dimineata, e acum la locul ei si-si doreste karaoke :))
am remarcat, in toate aceste zile, absenta totala a ametelii pe care o am de obicei in zonele montane cu presiune scazuta. m-am simtit excelent pe Ceahlau. o fi adevarat ca are o energie speciala.
fortuna777:
mai Adela, esti o norocoasa! :) ;)...ce poze minunate ai putut sa faci! :)...Dupa ce ca m-am trezit la 4 dimineata (vorba vine ca oricum nu dormisem aproape deloc din cauza galagiei de la corturi ;D)...am urcat in patru labe pe Toaca...era cat pe ce sa-mi scada glicemia (noroc cu ciocolata Magdei!)...mi s-a mai descarcat si aparatul :(...ca n-am putut sa fac nicio poza sus... :( Vreau si eu pozele tale....te rog! :-*
micaela:
primavera, e uimitor. fotografiile sunt foarte bune. jamais nu mi-as fi imaginat ca poate iesi asa ceva cu un telefon. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă