Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie in Ceahlau 2011

<< < (127/144) > >>

alventani:
Vai, Micaela, ce poza frumoasa ai postat!!!! Totusi, cine e boschetarul din stanga?

fortuna777:
Ma bucur sa vad ca nu v-a scazut entuziasmul, :) cu toata febra musculara pe care banuiesc ca o aveti cu totii la ora asta. Daca nu-mi musc limba de prea multe ori zilele astea, inseamna ca sunteti totusi ok. ;)

Tot ce pot sa spun acum, la finalul acestei excursii, care pe mine personal m-a imbogatit sufleteste din mai multe puncte de vedere, este ca ma inclin in fata fiecaruia dintre voi, pentru felul exemplar in vare v-ati purtat de la inceput si pana la final....

Aveti tot respectul si toata admiratia mea, pentru ca dupa ce ati facut un traseu care v-a stors de puteri, ati reusit sa va treziti a doua zi cu noaptea in cap pentru a vedea piramida holografica, care chiar daca nu a fost atat de spectaculoasa pe cat ne asteptam, a fost echilibrata de marea alpina si de un rasarit de soare absolut superb care au rasplatit din plin tot efortul si oboseala noastra.

Trebuie sa-i multumesc aici lui Gigi si sa-i urez si pe aceasta cale multi, multi ani sanatosi si fericiti, pentru ca fara el si acest proiect, care a devenit un lucru extraordinar, n-ar fi fost posibila aceasta excursie si intalnirea noastra.

Va imbratisez cu mult, mult drag pe toti si astept sa ne revedem cat mai curand. :-*

Mica, nu stiu inca unde vom merge la anul..? ???...poate in Rarau...Apuseni...Bucegi.. ??? :-\Oare forumistii de prin partile alea ce zic...? ;D ;)

p.s....astept si eu poze de la toata lumea, pentru ca acumulatorii de la aparatul meu s-au descarcat si din pacate am reusit sa fac doar cateva poze. Adresa mea de email: lauramihalache35@yahoo.com

primavera:

--- Citat din: hadrian din Luni, 08 August 2011, 21:15 ---@Primavera - Sa nu spui ca pozele astea faine le-ai facut cu telefonul... Oricum, te invidiez ce reusite ti-au iesit pozele cu "piramida", bravo...

P.S. Pe aceasta cale vreau sa-mi iau ramas bun de la persoanele de la care n-am reusit s-o fac la sfirsitul excursiei, si sa-mi cer scuze pt asta.

--- Terminare citat ---

Multumesc . Fii sigur ca acel Canon "antic" ar fi facut poze si mai bune. Dar,asa e daca te lasi descurajat de spirite moderniste...  ;)

micaela:

--- Citat din: alventani din Luni, 08 August 2011, 21:20 ---Vai, Micaela, ce poza frumoasa ai postat!!!! Totusi, cine e boschetarul din stanga?

--- Terminare citat ---

boschetaru' din stanga, mort de frig, e poeta grupului, cea care una-doua scoate o poezie din buzunar :))

vrei sa vezi cam cum priveste ea rasaritu' pe Ceahlau? uite :)))

alventani:
:)))) Sunt la munca si rad in hohote!!!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă