Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie in Ceahlau 2011

<< < (119/144) > >>

julia:
ataseaza-le direct nu le mai pune pe hosting

radu:
Bine v-am regasit dragi tovarasi de forum
Multumesc organizatorilor pentru experienta de neuitat oferita si pentru toata atmosfera de care am avut placerea a ne bucura sufletele.

Desi recunosc sincer ca pe parcursul primei zile am avut multe urari de "viata lunga si prosperitate" pentru organizatori; astazi privind inapoi chinuit de febra musculara pentru ca duminica din varii motive am uitat sa mai iau o aspirina si un paracetamol pentru a preveni febra musculara, acum ma incearca un sentiment deosebit de placut de implinire si multumire legat de experienta traita si de oamenii pe care am avut ocazia sa ii cunosc mai bine, asa cum bine spunea cineva ca un om ajungi sa il cunosti abia dupa o experienta intensa traita alaturi.

In ce priveste experientele, unii oameni se multumesc sa mearga in drumetii iar altii practica sporturi extreme si se casatoresc :D

In ceea ce priveste surprizele pe care ni le rezerva viitorul, daca printre colegii nostrii din tara sunt cate unii care au nevoie de ceva din Bucuresti sau au drum prin Bucuresti si nu au unde sa poposeasca  usa mea va este mereu deschisa.

Va salut cu drag si astept sa ne revedem!

hadrian:
  Hai sa fac si fac si eu un mic "rezumat" in imagini a excursiei. Nu stapinesc prea bine arta conversatiei, si poate descrierea "faptelor" va fi mai putin literara, dar imaginile ma vor ajuta sa satisfac nevoia de "acolo" a celor care nu au putut ajunge la Ceahlau, iar curiozitatea nu le da pace, deci :
  Ne-am adunat, cu totii, din multe "colturi" ale tarii, la cabana Izvorul Muntelui, o cabana cocheta, situata la poalele Ceahlaului, cu multe facilitati, unde conditiile de cazare au fost excelente, iar personalul, desi redus, a facut tot posibilul sa ne faca sa ne simtim bine...

hadrian:
... si "paznicul" complexului...

hadrian:
... apoi, dupa adunarea intregii "trupe", am facut o mica excursie la barajul, lacul de acumulare si "portul" Bicaz...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă