Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie in Ceahlau 2011

<< < (118/144) > >>

micaela:
Adi, am vazut ca ai postat avertisment in legatura cu echipamentul, pe topicul cu Cheile Nerei. Poti sa deconspiri; eu sunt persoana imprudenta care a urcat in adidasi "fara glezne", de a patit luxatie medie.  :) in plus, adidasii s-au dezbracat si de primul rand de talpa, ca protest la caznele la care i-am supus. poti sa postezi minunata foto pe care le-ai facut-o in ipostaza in care erau provizoriu "bandajati" cu elasticul de par al lui Carmen (multumesc, Carmen!  :)) ) Daca nu avea Laura incaltari de rezerva nush' de mai ajungeam jos cu vreun rest de talpa. Multam forti  :-*
Infiereaza-ma la gazeta de perete, la "Asa NU", ca nu ma supar. :))

daliana:
Hello,
a fost superb....de cind imi doream sa merg acolo.
Si eu multumesc lui Gigi pentru ca ne-a unit , celor doua organizatoare ca au facut posibil sa ne simtim confortabil asa cum suntem fiecare...
Multumesc Paula pentru aprecieri, asa se face pe munte.

micaela:
multam, Jul. sunt atatea de spus si de pus ... vom spune / posta fiecare cate putin, probabil  :)

almi_gabi:
 frumoase pozele miha - dar aceleasi !!?? ??? - credeam ca postezi unele la peisaje si altele aici

micaela:
uf, trebuie sa le trec prin TinyPic si dureaza...  :) revin cu altele, dar later  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă