Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie in Ceahlau 2011
hadrian:
Excursia asta a fost ca un esspreso "adevarat": scurta, dar... tare. O sa-mi intru in rolul cu care m-am obisnuit, de fotograful grupului, cind o sa-mi mari revin cit de cit... Nu-i cit colo, chiar si pt un barbat, sa pierzi trei kile in trei zile.
Oricum, nu pot sa nu fiu surprins, din nou, de calitatea oamenilor din SC, carora, cu fiecare noua actiune le descopar noi, si noi calitati, oameni care si-au depasit cu adevarat limitele, fiindca nu se putea altfel, pe un traseu care chiar nu era pt oricine, si totusi l-a terminat cu bine, toata lumea.
Iar Laura si Carmen... jos palaria, ati reusit sa organizati un lucru complex, cu foarte multi participanti, veniti din multe locuri, pur si simplu... perfect... Va admir.
marcutza:
felicitari tuturor, brava !
la mai multe astfel de actiuni !
primavera:
Salutari tuturor!
Mi-a facut plăcere să împart cu voi această experienţă, efortul si îndârjirea de a o duce cu bine la capăt, dar, mai ales, trăirile pe care ţi le dă întălnirea cu măreţia naturii. Aşa că am un gând bun pentru fiecare.
Există momente pe care le purtăm în suflet toată viaţa. Pentru mine, panorama munţilor, văzuţi de sus de la Dochia şi răsăritul soarelui de pe Toaca vor fi, cu siguranţă dintre imaginile de care mă voi bucura oricând, în amintire.
Şi, nu în ultimul rând, mulţumiri organizatoarelor, Laurei şi lui Carmen, inimoase şi eficiente.
Li se datorează mult din reuşita acţiunii.
Să ne revedem cu bine!
paulette:
Iubire si recunostinta organizatoarelor, Laura si Carmen, ale caror eforturi au facut sa decurga totul aproape de perfectiune....Si eu tin in mod deosebit sa multumesc Dalianei, care m-a incurajat pe tot parcursul urcusului (eu fiind in coada grupului, evident), pt. ca era sa-mi dau duhul acolo :D. Au fost cateva momente cand voiam sa ma intind jos si sa mor ;D, dar puterea si perseverenta ei m-au ajutat sa ajung sus.
A fost o experienta de neuitat, abia astept urmatoarea excursie... :)
micaela:
Am descarcat fotografiile si inca o data remarc cat de putin ilustreaza ele realitatea... maretia spatiilor, a formelor geologice, ambianta coplesitoare nu pot fi redate intr-un instantaneu de mici dimensiuni. nici macar culorile cu infinitele nuante de verde, ocru, albastru, galben si alb, nu sunt fidele realitatii. oricum, voi posta cateva imagini in topicul "peisaje, fotografii ..."
inainte insa, va transmit un gand bun tuturor celor cu care am avut bucuria sa fac aceasta excursie minunata. a fost un grup prietenos si simpatic cu care mi-ar face placere sa ma revad, oricand. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă