Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie in Ceahlau 2011

<< < (115/144) > >>

micaela:
oboseala maxima, luciditate minima asa ca o sa postez numai cateva cuvinte-cheie: splendoare, maretie, efort, bucurie  :)

micaela:
ah, si trebuie neaparat sa le multumesc Laurei si lui Carmen   :-* care s-au ocupat de reusita excursiei nu doar "corect" ci cu tot sufletul. le datoram bucuria acestei experiente montane,  sporita si de frumusetea grupului care s-a reunit pe Ceahlau.  :)

Magdalena_`:
o experienta inedita! nu mi-am imaginat niciodata ca toti participantii au sa parcurga intreg traseul pana la Dochia. Felicitari Carmen si Laura pentru gazduirea oferita!

almi_gabi:
bravo fetelor ca ati remarcat efortul depus de ele  :D  :D pentru  a va insoti acolo in contiditii de siguranta. este foarte imporant cum imi spunea cineva cand am ajuns si eu acolo sus sa am toate elementele  corpului la locul lor - maini, picioare, spate,oasele

oboseala de acum va trece in 2-3 zile si ve-ti uita de ea , va ramane doar partea de peisaje , amintiri,  bancuri spuse, mese campenesti luate impreuna, colindatul pe creasta, fotografiile facute

julia:

venirati bre? sunteti toti vii si nevatamati? bravos natiune !!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă