Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie in Ceahlau 2011

<< < (98/144) > >>

hadrian:
@Fortuna - Deşi mai sînt două săptămîni pînă la Ceahlău, aş dori să te întreb : unde se va face întîlnirea tuturor participanţilor? Direct la pensiunea de la Izvorul Muntelui? Sau la Piatra Neamţ, şi de acolo se pleacă în grup?
  Fenomenul acela, "piramida", este vizibil de pe Vîrful Toaca (sper că am reţinut corect). Cam cum e traseul (timp, dificultate) de la Dochia la Toaca?
  O altă întrebare pt toţi participanţii : va mai veni careva dintre voi, sus la cabana Dochia, cu cortul? Eu nu m-am răzgîndit, numai la asta îmi stă capul, din nou cu cortul, după ani, şi ani, fără...

balanta:
fortuna, pe unde e contul ala ca sa trimit si eu banii ?

balanta:
scuze, revin...cat trimit?...am pierdut sirul postarilor! ;D

fortuna777:

--- Citat din: balanta din Vineri, 22 Iulie 2011, 11:30 ---scuze, revin...cat trimit?...am pierdut sirul postarilor! ;D

--- Terminare citat ---

--- Citat din: balanta din Vineri, 22 Iulie 2011, 11:27 ---fortuna, pe unde e contul ala ca sa trimit si eu banii ?

--- Terminare citat ---

scumpa mea, nu mai trimiti nimic...doar vii si iti vei plati cazarea de 40-50lei/noapte la cabana. Eu am platit deja avansul pentru cazare si am reusit sa rezerv cateva locuri in plus, pentru cei care se hotarasc pe ultima suta de metri... Te astept cu drag :-*

Raspund aici si lui Adi: intalnirea se va face acolo unde veti dori voi...Nu pot hotara eu pentru voi, pentru ca nu stiu la ce ora poate pleca fiecare din Bucuresti, Tg.Mures, Slatina, Iasi, etc...si nici la ce ora veti ajunge aici...Astept ca fiecare din voi sa-mi spuna la ce ora va pleca de acasa si in functie de asta sa stabilim un loc de intalnire, de unde sa plecam cu totii spre Izvorul Muntelui...sau sa ne intalnim chiar la Izvorul Muntelui, daca fiecare va ajunge la alta ora la destinatie...
Va rog mult, fratilor...astept sugestiile si propunerile voastre... Nu lasati totul in seama mea pentru ca nu voi putea multumi pe toata lumea... Eu imi voi face programul in functie de voi...

Traseul de la Dochia pe Toaca este ca de trei sferturi de ora. Pana la baza varfului Toaca e mers lejer...Apoi, se urca (destul de abrupt!)...cam 400 de trepte, care din cate am inteles au devenit impracticabile...Oricum frumusetea ce ne asteapta sus, va anula tot efortul... :)

hadrian:
@Fortuna - Propunere : eu spun că cel mai la îndemînă e să fixăm un loc de întîlnire în Piatra Neamţ, la ieşirea spre Bicaz, uşor de reperat (de ex: parcarea unui popas, hipermarket, mall sau chiar benzinărie, doar să aibă o terasă, ca cei care ajung mai repede să poată sta la o cafea), şi o oră de plecare din acel punct.
  Eu, personal, nu cunosc Piatra Neamţ, n-am mai trecut pe acolo, deci nu ştiu ce locaţii sînt la ieşirea spre Bicaz, dar tu fiind localnică ne poţi spune. Putem hotărî ceva de genul : plecare, hipermarket Real, ora 14, Piatra Neamţ.
  Cei care nu pot ajunge la locul şi ora stabilite, ar putea veni direct la pensiunea de la Izvorul Muntelui, în urma indicaţiilor telefonice primite de la ceilalţi. Apropo Fortuna, care e numele pensiunii?   

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă