Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie in Ceahlau 2011
steliana:
--- Citat din: balanta din Miercuri, 29 Iunie 2011, 21:01 ---m-am uitat pe lista si m-am linistit...Steliana esti pe lista si ramai nu-i asa ca pentru tine fac efortul asta, ca e mult mai simplu sa ne vedem pe Ceahlau decat in Bucuresti!... :)
--- Terminare citat ---
incerc sa-ti indeplinesc dorinta!
am invitatia familiei la o excursie prin europa. astia vor sa se dea impreuna cu mine prin tunelul franta-anglia ... ceva de genul asta. vedem.
sigur voi veni, mai ales acum ca si-a facut aparitia si o alta iubire - mai veche - de-a mea.
carmen piataraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mi-e teama ca daca facem triunghiul acesta ... nu va mai aparea piramida :D :D :D
Carmenus:
Salut Stel!
Esti vie? De la Revelion nu mai stiu nimic de tine....iubirea vietii mele...Sa nu-mi spui ca vii pe Ceahlau Steluto...De fapt daca stau bine si ma gandesc la Rev am venit la cuca macaii pt ca erai tu si cu Gigi, asa ca ar fi cazul sa-ti misti fizicul si pe la Piatra Neamt sau astepti invitatie speciala? Sa nu te puna ....sa nu vii.
Carmenus:
Cam asa o sa-ti faca ochii pe Ceahlau , ca in poza ....hi,hi,hi, dar stai linistita pauzele lungi si dese cheia marilor "succesuri"
Carmenus:
ce faci Stel? ai disparut? ai inceput traseul?
steliana:
drace!
cu atatea iubiri ... ma fac luntre si punte sa vin. mai rau este ca aia - iubirea - de zicea ca ar fi cea mai mare ... a cazut intr-o gaura de vulpe ;D
garantezi cu prietenia noastra ca sigur vedem piramida? ::)
auzi? parca mi-ar placea sa-mi mangai orgoliul cu o invitatie speciala :P :D
asa ca ... purcede! (fara exclamatii telefonice) :-*
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă