Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie in Ceahlau 2011
Carmenus:
Si cum ai vrea sa sune invitatia speciala ? Ai inebunit, vrei sa ma scoata Gigi de pe forum? Si asa nu am intrat de o mie de ani , intru si eu o data si atunci vrei sa mi-o iau?
Asa ca draga mea Stel , fara tine Ceahlaul e pustiu....Iti dai seama cand ai sa tragi o portie de ras numai cum tu stii ca se va umple valea? Vai , abia astept sa te vad cu rucsacul in spinare Steluto...
Carmenus:
Piramida se vede fb de pe vf. Toaca si se cumuleaza si o energie f puternica . Stii ca in urma unor studii s-a stabilit ca in Ceahlau este energie echivalenta cu cea din Tibet. Asa ca este un prilej f bun de incarcare energetica . Nu ca tu nu ai avea energie....
steliana:
nu mai rade!
daca vrei sa-mi auzi si atunci rasul, preocupa-te de un magar sa-mi care rucsacul :D
daca nu, bag la fiecare cate ceva si tot nu car. Gigi stie! :D
fortuna777:
salut, carmen :)...inteleg ca ai reusit cu locurile la Dochia. Ma bucur mult...intr-adevar sansele de a vedea piramida sunt mult mai mari dimineata (speram ca si timpul sa fie favorabil)...Ramane sa vedem cati vor dori sa ramana sus, dar e bine sa inteleaga toata lumea ca dormitul sus pe munte este intr-o camera toata lumea (corecteaza-ma daca gresesc), baia este comuna, iar apa calda ioc...
Deci, asteptam ca fiecare din cei inscrisi in lista sa opteze pt una din cele doua variante: dormit sus la Dochia sau jos la Izvor...
steliana:
mamaaa...
mi-a mai spus cineva despre acest fenomen. chiar sunt foarte curioasa.
ai curajul sa stai intre mine si piramida? :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă