Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie in Ceahlau 2011

<< < (65/144) > >>

optimus sum:
o surpriza placuta mi-a facut azi fortuna777; se pare ca a reusit sa rezerve o cabana intreaga , mai izolata la Izvorul muntelui... Un corp de cladire care sa fie exclusiv pentru noi, unde sa ne putem desfasura singuri , cum dorim, fara manele si fara ciudati langa noi... Putem face karaoke si sa dansam toata noaptea sau putem face foc de tabara fara sa stam cu grija ca deranjam pe cineva .
Multumim Laura si te rugam sa comunici prin MP tuturor un cont sa-ti putem trimite banii de avans...
am inteles ca este vorba de un avans de 50 ron de persoana ?
Apropo , sunt camere de 2 si de 3 locuri. Pretul pe camera va fi de 100 ron pentru camerele de 2 locuri si 120 pentru camerele de 3 locuri. asta inseamna o cheltuiala de 50 ron/noapte pentru cine va sta in camera de 2 locuri, si de 40 ron/noapte pentru cine va sta in camera de 3 locuri.
  -Deci cazarea va costa pentru aceasta excursie, maxim 100 ron/persoana...
transportul va fi impartit pe numarul de persoane din masina fiecaruia, iar pana acolo sunt 900km aproximativ pentru tot drumul(dus-intors)
  -Costul transportului pentru o calatorie cu masina pe un consum mediu de 7%, 3 persoane in masina, va fi undeva la 110 ron pentru tot drumul.
  -Pentru 4 persoane in masina se reduce la 83 lei/persoana...
Mancarea va fi in sarcina fiecaruia, sau daca doriti se pot cumpara alimente de la Piatra Neamt si facem de comun acord un meniu, desi parerea mea este ca fiecare ar trebui sa manance ce doreste...
Berea si sucurile le vom cumpara din Piatra, si preturile lor vor fi de supermarket nu de restaurant, voi avea grija sa nu lipseasca nimic din dotarea noastra, de la un vin bun la bere si suc...
Apa plata avem gratis de la izvorul limpede si rece din dotarea muntelui.
  -Estimez un cost cu mancarea si bautura undeva la maxim, maxim 100 ron...

deci un cost total pentru excursia pe ceahlau va in jur de 310lei pana la un maxim de 350lei/persoana.

julia:

figurez pe lista asta desi i-am precizat FOARTE CLAR lu nenea Opt sa nu ma treaca.
acu ce sa mai fac, zic prezent si io
anuntati aici cum facem cu banii ?
sau ne intilnim duminica la o bauta si ii stringe cineva pe toti si ii trimite mai departe?

micaela:
pai da. io zic sa propunem o intalnire de week-end, in care sa stangem banii in comun ca sa-i fie trimisi lui forti, pentru rezervare.

luciamanta:

--- Citat din: fortuna777 din Vineri, 24 Iunie 2011, 10:08 ---multumim pentru poezie, lucia :-*...mi-ai amintit cu drag de clasa a VIII-a :)

am vazut ca nu esti pe lista noastra :(...chiar nu poti merge cu noi? :(

--- Terminare citat ---
Fortuna, iarta-ma, abia acum am citit mesajul tau. Nu pot merge, crede-ma, dar daca esti de acord, atunci cand voi ajunge la tine in zona (merg des in delegatii) as dori sa te cunosc. Poate iesim la o cafea. Iti las numarul meu de telefon pe mp.

fortuna777:

--- Citat din: luciamanta din Vineri, 24 Iunie 2011, 20:56 --- Fortuna, iarta-ma, abia acum am citit mesajul tau. Nu pot merge, crede-ma, dar daca esti de acord, atunci cand voi ajunge la tine in zona (merg des in delegatii) as dori sa te cunosc. Poate iesim la o cafea. Iti las numarul meu de telefon pe mp.

--- Terminare citat ---

mi-ar face mare placere, lucia :) :-*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă