Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie in Ceahlau 2011
fortuna777:
--- Citat din: julia din Vineri, 24 Iunie 2011, 19:58 ---figurez pe lista asta desi i-am precizat FOARTE CLAR lu nenea Opt sa nu ma treaca.
acu ce sa mai fac, zic prezent si io
anuntati aici cum facem cu banii ?
sau ne intilnim duminica la o bauta si ii stringe cineva pe toti si ii trimite mai departe?
--- Terminare citat ---
ma bucur mult ca mergi si ca opti, cu tupeul lui binecunoscut, de data asta a facut un lucru bun :D
banii ii vom strange spre mijlocul lunii iulie si este vorba de un avans de 50 lei/persoana pentru rezervarea cabanei...pana atunci lista ramane deschisa pentru eventualii doritori de Ceahlau :)
mara_sibiu:
mai sunt locuri pentru ceahlau?
merg si eu.
fortuna777:
ultima lista...confirmata partial
1. fortuna777...
2. Steliana
3. francesca777...
4. micaela si fetita...in masina cu radu
5. Magdalena_ si baiatul
6. Eugenia93
7. ionut (optimus)
8. janeta ...in masina cu radu
9. iulia17
10. radu...cazare cu prieten nou...mers cu masina impreuna
11. pe_jumate si mircea
12. balanta- daca nu intervine altceva
13. ioana din brosteni
14. ins0mnia ?
15. Alventani
16. Daliana
17. flaviaa
18. prieten nou (optimus)...cazare cu radu, mers in masina cu radu
19. catalinap
20. mara_sibiu
julia:
fortuna n-am inteles unde ne vom caza, da-mi si mie citeva detalii sau pune un link daca au site.
si trebuie sa ne gindim daca nu toata lumea va parcurge acelasi traseu cum facem, eu spre exemplu nu ma vad in stare sa urc de dimineata pina seara chiar si cu pauze, dar altii poate sunt mai sprintari. poate o parte ne intoarcem din drum si ne facem program separat.
si in alta ordine de idei, eu cu cine merg in masina?
fortuna777:
--- Citat din: julia din Marți, 28 Iunie 2011, 16:50 ---fortuna n-am inteles unde ne vom caza, da-mi si mie citeva detalii sau pune un link daca au site.
si trebuie sa ne gindim daca nu toata lumea va parcurge acelasi traseu cum facem, eu spre exemplu nu ma vad in stare sa urc de dimineata pina seara chiar si cu pauze, dar altii poate sunt mai sprintari. poate o parte ne intoarcem din drum si ne facem program separat.
si in alta ordine de idei, eu cu cine merg in masina?
--- Terminare citat ---
Iulia, la pagina 15 am scris mai multe despre aceasta excursie si am postat acolo si niste imagini ale cabanei unde ne vom caza. Cabana se numeste Izvorul Muntelui si daca dai o cautare pe google, vei vedea si poze ale cabanei si vei afla mai multe detalii. Desigur ca nu toata lumea va dori sa urce pana sus in varf si atunci fiecare va urca atat cat va putea, dupa care se va reintoarce la cabana, iar programul si-l va face fiecare asa cum doreste...
Referitor la transport, cred ca optimus este in masura sa-ti dea mai multe amanunte...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă