Autor Subiect: Razboiul sexelor  (Citit de 380630 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
Re: Razboiul sexelor
« Răspuns #1785 : Marți, 03 Aprilie 2012, 17:27 »
L.E. Pfoai  :slap:, creca am avut un cosmar. Uitandu-ma la ce am debitat mai sus,  :faint: sunt sigur de asta. Cred ca a fost ceva cu insuratoare si mirese...p-acolo...
asta e un cosmar pt tine?  :2funny:

chiar asa, avand in spate experientele personale de pana acum, v-ati mai casatori?
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1786 : Marți, 03 Aprilie 2012, 20:02 »
acolo iti place tot, si fizic, si cum rezonezi, tot...
e extraordinar  O0
unde acolo?

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #1787 : Marți, 03 Aprilie 2012, 20:18 »
nu m-am exprimat eu tocmai corect, insa mica a inteles ce-am vrut sa spun  ;)
era vorba de iubirea la prima vedere, si-n cadrul acestei iubiri ziceam ca-ti place tot, omul asa cum e, cu toate ale lui: bune, rele, frumos, urat, bogat, sarac, cum rezonezi cu el, cum stii ce vrea sa spuna inainte sa deschida gura, cum vorbele nu-si mai au rostul in anumite momente, din astea....
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #1788 : Marți, 03 Aprilie 2012, 21:49 »
chiar asa, avand in spate experientele personale de pana acum, v-ati mai casatori?

eu da, nu stiu daca un el ar avea curajul  :yeah:
nihil sine deo

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1789 : Marți, 03 Aprilie 2012, 21:58 »
a pune semnul egal intre atractie fizica si atractia fata de frumos e gresit, cred eu.

Multumesc, Mica, ai pus punctul pe i. Exact asta vroiam si eu sa spun, inca de cand am lansat manusa cu articolul ala.
Ceea ce am dovedit pana acum este ca "baietii" sunt inca niste copii mari si nu recunosc ca uneori (rar, e-adevarat) li se mai intampla si lor sa nu stie de la ce li se pune pata pe cineva, in pofida tuturor regulilor de frumusete si a altor prejudecati pe care si le cinstesc cu sfintenie, in cap si uneori (vezi articolul) si in scris.  :buck2:

P.S. Proba de non-trolling (pentru teacher biteck): Am avut aceasta experienta (doar ca ex nu avea 75 de ani, ci eram de-un leat si mai era si destul de aratos si suficient de inteligent) si pot sa raspund in cunostinta de cauza ca dorinta unui barbat de a parea puternic prin bani, ma "sucomba" de-a dreptul... pe mine si tot ceea ce (teoretic) ar mai putea exista intre un barbat si o femeie. Puterea e cu totul altceva...  :buck2:

Offline rocky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 362
« Răspuns #1790 : Marți, 03 Aprilie 2012, 22:18 »
Ceea ce am dovedit pana acum este ca "baietii" sunt inca niste copii mari si nu recunosc ca uneori (rar, e-adevarat) li se mai intampla si lor sa nu stie de la ce li se pune pata pe cineva, in pofida tuturor regulilor de frumusete si a altor prejudecati pe care si le cinstesc cu sfintenie, in cap si uneori (vezi articolul) si in scris.  :buck2:

... inseamna ca nu ai citit cu atentie ce am scris cu citeva pagini in urma  :P

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1791 : Marți, 03 Aprilie 2012, 22:19 »
ba as mai apasa o data, Caroline, zicand ca un barbat care vrea sa-si afirme puterea prin banii pe care-i are, mie-mi afirma exact opusul. cred ca un barbat puternic nu simte nevoia sa demonstreze nimic, nici lumii nici siesi. el stie deja ce e, cum e si ii e suficient. adevarata putere nu este forta (e si o carte) ci echilibru, impacare cu sine, liniste. Un barbat cu adevarat puternic nu are nevoie sa "arate", sa fie agresiv, arogant, orgolios, "superior"...

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1792 : Marți, 03 Aprilie 2012, 23:37 »
... inseamna ca nu ai citit cu atentie ce am scris cu citeva pagini in urma  :P

Bine, sa zicem ca trebuia sa prezicez "unii baieti". Diferenta li se trage din faptul ca majoritatea dintre noi in virtual discutam discutii (adica principii) si nu realitati... d-aia prefer sa subscriu Mica.  :strambatura:

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #1793 : Marți, 03 Aprilie 2012, 23:41 »
Tare as vrea sa fie adevarat, Mica, ce spui tu. Insa realitatea e cu totul alta. Intr-o lume a lacomiei, mastilor si a turnurilor (de fildes, piatra sau ce vrei tu, da`tot turnuri is), calitatile acelea nu-si au locul. Din pacate.
And with that bombshell, I quit my job here from now on.  :bow:  :magic:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1794 : Marți, 03 Aprilie 2012, 23:47 »
calitatile isi au locul si exista si cei (poate putini, poate multi) care le pretuiesc.
despre ce turnuri vorbesti?
cum, dai bomba si pleci?  :buck2:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1795 : Marți, 03 Aprilie 2012, 23:51 »
And with that bombshell, I quit my job here from now on.  :bow:  :magic:

Great! Asa cred ca facem majoritatea... ii lasam pe ceilalti sa fie "majoritatea" noastra.

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #1796 : Marți, 03 Aprilie 2012, 23:56 »

cum, dai bomba si pleci?  :buck2:
Dap. De pe topicul asta. No more jokes, that is not me anymore.
@Caroline: nu ma acuza de lasitate, ca nu-i asa.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1797 : Miercuri, 04 Aprilie 2012, 00:01 »
no more jokes?  :( ti-am zis eu ca te-ai sculat cu posterioru-n sus, azi. :P)
cantam prohodu' pretenderului?  ;D
 :kissing:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1798 : Miercuri, 04 Aprilie 2012, 17:12 »
@Caroline: nu ma acuza de lasitate, ca nu-i asa.

Nu e nici pe departe o acuzatie, nici macar un repros. Doar o (trista) constatare: exista atatea persoane OK pe lumea asta (cel putin numai cate am cunoscut eu), dar din pacate, ne multumim sa ne consideram o minoritate, chiar si-atunci cand nu suntem. Visam prea mult, cred eu... ce-ar fi sa ne mai consideram si o majoritate si sa actionam in forta? Macar cu noi insine...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1799 : Miercuri, 04 Aprilie 2012, 20:22 »
Nu e nici pe departe o acuzatie, nici macar un repros. Doar o (trista) constatare: exista atatea persoane OK pe lumea asta (cel putin numai cate am cunoscut eu), dar din pacate, ne multumim sa ne consideram o minoritate, chiar si-atunci cand nu suntem. Visam prea mult, cred eu... ce-ar fi sa ne mai consideram si o majoritate si sa actionam in forta? Macar cu noi insine...

subscriu, Caroline. din cauza faptului ca oportunistii, mitocanii, derbedeii (scuzati-mi expresia, dar asa e :)) sunt foarte vizibili, agresivi si galagiosi, avem impresia ca oamenii OK sunt putini.  s-ar putea totusi sa fie mai multi decat ne imaginam si vedem, pentru ca de obicei stau retrasi, in umbra, refuzand sa urce pe scena unde acum se joaca o piesa grotesca. Si, intr-adevar, asteapta ca altii, cu mai multa forta, sa faca ceva.... din pacate, vorba unei colege, in general forta e cea a tupeului....