Autor Subiect: Razboiul sexelor  (Citit de 380711 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
Re: Razboiul sexelor
« Răspuns #1755 : Marți, 03 Aprilie 2012, 11:57 »
he, he, ca suntem la razbelu' sexelor.... >:D
zilele astea am fost sedusa (garantez ca mi se intampla teribil de rar  >:D) de un inalt functionar european, cu care am avut contacte  de m-au epuizat  ;D, (nu-i ce credeti ; m-au epuizat ca mi-au solicitat engleza pe care am stiut-o bine candva, dar care, mult prea putin exersata timp de 25 de ani, imi face fitze la vorbire - he, he, va ganditi numai la traznai :buck2:).
Sa va spun de ce am fost sedusa. Sigur, dumnealui nu-i deloc urat, dar nici vreun Adonis, nemaifiind nici la prima tinerete, insa e inteligent rau, fin rau, normal rau, autentic rau, adica fara note false (ca acelea asa le detecteaza pif-ul meu....), cu umor si caldura. N-am putut sa nu ma gandesc, cu mare tristete, ca asa exemplare sunt rare pe meleagurile mioritice... :( Persoanele de fata se exclud, e de la sine inteles. vorbim, asa,  "ca intre noi, fetele"  ;D.

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #1756 : Marți, 03 Aprilie 2012, 12:05 »
Sigur, dumnealui nu-i deloc urat, dar nici vreun Adonis, nemaifiind nici la prima tinerete, insa e inteligent rau, fin rau, normal rau, autentic rau, adica fara note false (ca acelea asa le detecteaza pif-ul meu....), cu umor si caldura.
vreun frate n-are?  :D
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #1757 : Marți, 03 Aprilie 2012, 12:06 »
si exemplarul din exemplu, dat se dadu dus? oO nu ti-a lasat nici o amprenta ceva ... decat tristetea si nadejdea ca in afara celor exclusi  :2funny: vei intalni clona lui  :D
nihil sine deo

Offline lori

• Full Member
  • Mesaje postate: 106
« Răspuns #1758 : Marți, 03 Aprilie 2012, 12:16 »
Oricum ar fi, stiti cum se spune "frumosul sta in ochii celui care priveste", adica in traducere libera : "nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie!"
 :magic:
"Eu merg incet, dar niciodata inapoi" (A. Lincoln)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1759 : Marți, 03 Aprilie 2012, 12:18 »
Nu mi-a lasat decat cartea de vizita si rugamintea de "keep in touch", pe mail, desigur.  ;D
Da' recunosc, ma mir si eu de cat de impresionata ma lasai a fi.  :) o fi de la primavara  ;D
Guess, nu stiu, n-am intrat in amanunte.  :) stiu doar ca are un fiu de varsta fiului meu, dar nu poarta verigheta. asta, insa, nu-i un indiciu clar ca ar fi sau nu "married with children" (de la Bundy citire  ;D). hai, ca deja merg cu gluma too far.  ;D
da' zau ca m-am bucurat sa constat ca mai am corzi care vibreaza. credeam ca-s dezacordata total.  ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1760 : Marți, 03 Aprilie 2012, 12:20 »
Oricum ar fi, stiti cum se spune "frumosul sta in ochii celui care priveste", adica in traducere libera : "nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie!"
 :magic:
da, si-apoi, pentru unii frumosul e mai mult de natura fizica, pentru altii frumosul e cu totul si cu totul altceva.  :)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1761 : Marți, 03 Aprilie 2012, 12:26 »
ei bine da, Silviu, unii avem alte criterii decat ale tale - ai auzit de diversitate
da, si e foarte bine ca suntem deosebiti. tocmai d'asta am scris ca sunt exceptii.
Citat din: micaela
Silviu, draga, geaba ironizezi opiniile diferite de ale tale. nu suntem toti la fel si, mai ales, noi, femeile, nu suntem la fel cu voi, barbatii. on topic. :dance:
nu stiu unde ai vazut ironia :-\ am scris io pe undeva ca sunt depozitarul adevarului?

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1762 : Marți, 03 Aprilie 2012, 12:53 »
cand spuneam ca ironizezi anumite opinii divergente de ale tale, era asa, in general, nu ma referam la discutia actuala, neaparat... unele postari ale tale eu le percep ca avand o nota persiflanta la adresa perspectivelor mai ales de natura pozitiv-optimista ale unor doamne de pe aici. :buck2:
si, da, ai enuntat ideea ca noi femeile nu recunoastem ca ne inspira mai ales fizicul. ei bine, nu neaparat. pe unele da, pe altele ba.  :buck2:

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1763 : Marți, 03 Aprilie 2012, 13:05 »
am scris asa: e din cauza ca femeile, cu oareshce exceptii, se feresc sa spuna ca pun frumusetea fizica pe primul loc.
tu esti exceptia :)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1764 : Marți, 03 Aprilie 2012, 13:14 »
STUDIU: Ce-şi doresc cu adevărat femeile

Chiar dacă tot mai multe femei susţin că sunt în căutarea unor parteneri inteligenţi şi amuzanţi, majoritatea lor îşi doresc de fapt bărbaţi frumoşi, scrie LiveScience.com.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1765 : Marți, 03 Aprilie 2012, 13:17 »
am scris asa: e din cauza ca femeile, cu oareshce exceptii, se feresc sa spuna ca pun frumusetea fizica pe primul loc.
mai cunosc cateva exceptii  :)

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #1766 : Marți, 03 Aprilie 2012, 13:29 »
Chiar dacă tot mai multe femei susţin că sunt în căutarea unor parteneri inteligenţi şi amuzanţi, majoritatea lor îşi doresc de fapt bărbaţi frumoşi, scrie LiveScience.com.

eu am pretentii mult mai mari  ::) pentru ca stiu ca frumusetea ii trecatoare
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
« Răspuns #1767 : Marți, 03 Aprilie 2012, 13:29 »
majoritatea lor îşi doresc de fapt bărbaţi frumoşi, scrie LiveScience.com.
dar nu au spus si de ce Silviu?
probabil ca femeile se gandesc la mostenitori :giggle:...sa fie copiii frumosi :pleasantry: :angel:
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1768 : Marți, 03 Aprilie 2012, 13:30 »

Eu nu-s... exceptia. Eu cred ca impactul vizual, fizic,  conteaza, nu neaparat frumusetea fizica. Ti se poate pune pata (si fizic) pe cineva fara niciun motiv, nici chiar acela ca e o frumusete. Exista "urati" care stiu sa se faca extrem de placuti sau "frumosi" care sunt niste lepre, si viceversa. Valabil si la femei si la barbati.

P.S. Bitek, parca ti-am mai spus ca eu nu-mi bat capul sa fac trolling pe-aici pentru ca nu exista miza, dar daca tu vrei sa crezi asta, ce sa spun... crede si nu cerceta!  ;D Din punctul asta de vedere iti dau voie sa ma lasi si corigenta, si repetenta, si ne vedem la vara, la toamna etc., cand vrei tu  :whistle:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1769 : Marți, 03 Aprilie 2012, 13:31 »
STUDIU: Ce-şi doresc cu adevărat femeile

a pune semnul egal intre atractie fizica si atractia fata de frumos e gresit, cred eu. Inclin sa cred ca atractia fizica are cu totul alt substrat, energetic. privirea (energia privirii), atingerea (energia atingerii), a sarutului etc. sunt decisive in atractia fizica si nush' de-s chiat atat de decesiv influentate de compunerea fizica. Fizicul e mai importanti la barbati, dar la multe femei nu-i (doar) asa.