Autor Subiect: Razboiul sexelor  (Citit de 380816 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
Re: Razboiul sexelor
« Răspuns #1740 : Luni, 02 Aprilie 2012, 15:14 »
DAR... NU era vorba de kg, ci de defecte in general. Sa reformulam. Sa zicem ca ti se pune pata pe cineva care spune nu, esti prea slab. Nu esti "bun" decat daca faci aia, si aia pentru mine, altfel ma duc sa-mi caut un culturist. Nu va vine sa o injurati?!  :fight:
(un raspuns doar pt Caroline, nu trec de partea "adeversarului":
nu, chiar deloc, i-as multumi ca-i sincer si nu-mi pierd timpul aiurea langa un om care nu ma considera potrivita pt el. si-mi caut pe altul care ma accepta asa cum sunt  O0)
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1741 : Luni, 02 Aprilie 2012, 15:50 »
Ai dreptate, Guesswho, dar ceea ce vroiam eu sa subliniez este faptul ca (doar ca un exemplu printre n altele) eu n-am avut probleme de genu' nici la 58, nici la 78 kg. Parerea mea - nu trebuie nici macar sa accepti sa fii acceptat asa cum esti, de treaca-mearga, contra anumitor "avantaje", ci iubit tocmai pentru ca esti asa cum esti si nu altfel. Ori sexul opus (vezi articolul), dar nu numai, mizeaza de cele mai multe ori pe modele preconcepute si mai si argumenteaza foarte "pragmatic" de ce... mie asta mi se pare reversul iubirii, adica misoginism pur (sau misandrism, dupa caz).

Aseara, dupa ce dadusem peste articol, am nimerit intamplator (sau nu?) peste un film extrem de nostim la TV, in care personajul feminin, Kimberly, jongleaza cu nu mai putin de 4 barbati (o echipa de caiac-canoe) ca sa testeze care dintre ei si-ar dori intr-adevar sa devina tata pentru viitorul ei copil. Filmul este savuros si cu happy-end, iar cel care decide sa ramana cu ea e, de fapt, chiar unicul posibil tata (nu am prins inceputul, deci nu stiu titlul sa postez un trial). Ideea aici e insa alta: alesul (care mergea la psihoterapie pentru asta), are revelatia ca s-a indragostit de ea, desi nu corespundea in niciun fel viselor lui despre femeia perfecta.

Pana acum, nu s-a primit niciun raspuns pe topic din partea "inamicului" de genul: "N-as putea sa spun daca autorul articolului are dreptate sau nu, mie poate sa imi placa cineva fara motiv, doar pentru ca imi place si-atat."  :box:

Motivele (sau pretextele) pentru a iubi le gasim de obicei abia dupa aceasta fraza, nu inainte::)

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #1742 : Luni, 02 Aprilie 2012, 19:02 »
am inteles ce ai vrut sa spui Caroline, dar asa, de dragul discutiei, adaug: daca nu te accepta asa cum esti, clar ca nici n-o sa te iubeasca. la fel de adevarat e si asta: chiar daca te accepta, nu inseamna ca te si iubeste. totusi, exista sansa sa se intample.
sexul opus e vizual, e stiut si nu-i nimic de obiectat aici...asa-s facuti, intai tre` sa-i placa fizicul, apoi, daca treci proba asta (vizuala, adica  ;D), poate deveni (sau nu) interesat sa te cunoasca ca om. daca nu te place fizic, bye, bye...(si aici cred ca si noi suntem la fel, poate sa fie el plin de calitati, daca nu te atrage si fizic, degeaba, ai o relatie de compromis).
Io zic ca "inamicul" asa functioneaza si el nu se intreaba prea des(sau chiar deloc): ce-mi place la fata asta? (asta e starea lor naturala, cat mai simplu, fara intrebari existentiale :P). Fata ii place sau nu. Punct.  :magic:
oricum, avem amandoua dreptate  ;)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1743 : Luni, 02 Aprilie 2012, 20:26 »
si aici cred ca si noi suntem la fel, poate sa fie el plin de calitati, daca nu te atrage si fizic, degeaba, ai o relatie de compromis.
asa este. aprob adevarat! sa nu ne ascundem dupa deshte cu frumusetea interioara, cu inteligenta peste masura... in primul rand trebuie sa-ti placa fizicul.
da' nu ma asteptam ca domnisoara guess sa ne raspunda cu admirabila sinceritate.
Citat din: guesswho
Io zic ca "inamicul" asa functioneaza si el nu se intreaba prea des(sau chiar deloc): ce-mi place la fata asta? (asta e starea lor naturala, cat mai simplu, fara intrebari existentiale ). Fata ii place sau nu. Punct.
exact! din nou aprob eficace. nu vad rostul unei asemenea intrebari pe care, drept sa fiu, am primit-o si eu de multe ori: da' ce-ti place la fata asta? ei bine, imi place ca are ochii ca cafeaua si buze dulci ca carameaua :)

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #1744 : Luni, 02 Aprilie 2012, 21:07 »
asa este. aprob adevarat! sa nu ne ascundem dupa deshte cu frumusetea interioara, cu inteligenta peste masura... in primul rand trebuie sa-ti placa fizicul.
da, daca-i trecuta proba de placut fizic, apoi mai tatonezi terenul cu restul de calitati posibil "inhibante" (vorba cuiva, lasat fara replica de-o doamna f inteligenta :2funny:)

da' nu ma asteptam ca domnisoara guess sa ne raspunda cu admirabila sinceritate.
da` de ce? postarile mele nu par sincere?  ::)
sau e din cauza titlului topicului?

Offline rocky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 362
« Răspuns #1745 : Luni, 02 Aprilie 2012, 23:52 »
Io zic ca "inamicul" asa functioneaza si el nu se intreaba prea des(sau chiar deloc): ce-mi place la fata asta? (asta e starea lor naturala, cat mai simplu, fara intrebari existentiale :P). Fata ii place sau nu. Punct.  :magic:

la fel ca si silviu, iti dau dreptate aici ... nu trebuie sa justificam ce ne place si de ce atita timp cit ne place pur si simplu - barbatii nu's la fel de "cerebrali" ca femeile cind e vorba de asta  :smitten:

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1746 : Marți, 03 Aprilie 2012, 00:33 »
da` de ce? postarile mele nu par sincere?  ::)
sau e din cauza titlului topicului?
e din cauza ca femeile, cu oareshce exceptii, se feresc sa spuna ca pun frumusetea fizica pe primul loc. probabil pentru a nu fi luate drept usuratice. dar e clar ca mai toate sunt atrase la inceput de aspectul fizic, ca doar d'asta ne-a dat Doamne-Doamne o vedere asa agera. sigur, dupa asta, vin si celelalte: inteligenta, spontaneitatea, bunatatea...

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1747 : Marți, 03 Aprilie 2012, 00:52 »
da, daca-i trecuta proba de placut fizic, apoi mai tatonezi terenul cu restul de calitati posibil "inhibante" (vorba cuiva, lasat fara replica de-o doamna f inteligenta :2funny:)

Pai eu nu ziceam deloc altfel decat voi, nu ne contrazicem, dimpotriva, tocmai pentru ca asta conteaza in primul rand ziceam ca tipul ala de-a scris articolul e "sincer" mai ceva decat un fariseu cand pune in balanta cum si de ce ar trebui sa iubesti o fata grasa. Plusez, si mai spun ca chestiunea cu "fumusetea interioara" nici macar nu exista, nu-i frumos ce-i frumos, e frumos ce-mi place mie (vezi, de exemplu, romanul "Luni de fiere" a lui Bruckner... care duce fizicul pana la un masochism socant).
Din pacate, si asta cu inhibitia e adevarat. Guess, hai sa ne prefacem ca suntem prostute si naive.  ;D

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #1748 : Marți, 03 Aprilie 2012, 04:02 »
OK, guys... m-am prins ca ocoliti provocarea lansata. Spre surpriza multora (probabil) exista si barbati care au aceasta fantezie, chiar daca au la dispozitie chiar si o nevasta in sabloane.
DAR... NU era vorba de kg, ci de defecte in general. Sa reformulam. Sa zicem ca ti se pune pata pe cineva care spune nu, esti prea slab. Nu esti "bun" decat daca faci aia, si aia pentru mine, altfel ma duc sa-mi caut un culturist. Nu va vine sa o injurati?!  :fight:
Jalnica tentativa de trolling. Jalnica. Te astept in vara la corijenta.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #1749 : Marți, 03 Aprilie 2012, 08:57 »
e din cauza ca femeile, cu oareshce exceptii, se feresc sa spuna ca pun frumusetea fizica pe primul loc

ei ash ... mi s-a intamplat ca in ultimele doua relatii - din trei - sa ajunga sa-mi placa tocmai ceea ce displaceam la prima vedere; cum s-a schimbat raportul, chiar nu stiu ::)
nihil sine deo

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #1750 : Marți, 03 Aprilie 2012, 10:05 »
nu-i frumos ce-i frumos, e frumos ce-mi place mie
subscriu  O0

Guess, hai sa ne prefacem ca suntem prostute si naive.  ;D
aparente  ;D

Offline nickyblu

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 388
« Răspuns #1751 : Marți, 03 Aprilie 2012, 10:47 »
De cate ori citesc intr-o revista sfaturi pentru barbati trag concluzia ca trebuie sa-mi iau nu stiu ce tip sofisticat de pantofi sau un ceas de firma pentru ca astea sunt primele lucruri la care se uita o femeie cand alege dintre mai multi barbati. Si dupa aia se plang ca s-au maritat cu niste maimute care au bani sa-si ia ce-i mai scump pe piata si care ingroasa randurile snobilor. De cand ma stiu am cumparat pantofi care sa-mi placa mie si sa ma simt bine in ei, nu dupa ce spune moda ca se poarta........daca ne uitam in urma ne apuca rasul sa vedem pantofi "ultraciocati" sau cine stie ce alte bazaconii.........amintiti-va de blugii bufanti sau "piramide"   :idiot2: ;D ;D

Offline nickyblu

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 388
« Răspuns #1752 : Marți, 03 Aprilie 2012, 11:09 »
Ce-ti e si cu moda asta! Toata lumea spune acum ca primavara asta se poarta nus' ce lucruri...........unde dom'le, pe Marte? Sau si asta e o afacere "pe surse" asa cum ne prostesc astia la televizor cu stirile lor, cunoasteti refrenul: un grup de cercetatori din Marea Britanie, bla, bla, bla......sau din surse care au tinut sa-si pastreze anonimatul aflam ca........de fapt aflam ca m-a cam luat apa si am luat-o si eu pe off topic  ;D

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1753 : Marți, 03 Aprilie 2012, 11:37 »
e din cauza ca femeile, cu oareshce exceptii, se feresc sa spuna ca pun frumusetea fizica pe primul loc. probabil pentru a nu fi luate drept usuratice. dar e clar ca mai toate sunt atrase la inceput de aspectul fizic, ca doar d'asta ne-a dat Doamne-Doamne o vedere asa agera. sigur, dupa asta, vin si celelalte: inteligenta, spontaneitatea, bunatatea...
da' de ce sa spuna femeile asta, daca nu-i neaparat asa?
eu spun cu toata onestitatea ca nu ma uit intai la frumusetea fizica a unui barbat (si nici la ceasul si pantofii lui, daca-s in "trend" au ba, nickyblu, ai dreptate :)). Ce este adevarat e ca exista o mica evaluare a aspectului sau in sensul igienei si bunului gust. E clar ca nu te avanti spre un individ (fie el barbat, fie el femeie) daca e neingrijit si-mbracat tzopi.
Insa in ce priveste frumusetea (in acceptiunea majoritatii), in cazul meu criteriul asta n-a functionat chiar niciodata. culmea e ca nu mi-a placut jamais in mod deosebit vreun barbat apreciat de ceilalti ca fiind "frumos" si mai ales foarte frumos. Cei foarte putini ( >:D ca-s nitelus misandra :) ) care mi-au spus ceva notabil n-au avut atribute fizice speciale, ci mai degraba o masculinitate si o frumusete interioara (ei bine da, Silviu, unii avem alte criterii decat ale tale - ai auzit de diversitate?) deosebite, o energie rezonanta cu a mea (n-au decat sa rada cei care au ramas in urma la materia asta  :buck2:). Si-n general am fost sedusa (in diverse grade, nu neaparat maxim  ;D) de inteligenta, bunatatea si caracterul unui barbat, cu muuuult inainte de a fi impresionata de atributele sale fizice, chiar daca acestea, sigur, au oarece importanta, in parametrii mediei, insa.
Exista fara doar si poate atractia fizica, fara de care nu se poate cladi un cuplu, ci numai prietenie, dar aceea nu are a face neaparat cu frumustea. As zice ca e ceva "energetic". Poti iubi pasional un barbat la care, trecand pe strada, nu te-ai uita cu niciun interes. asta...garantez.  :)
Silviu, draga, geaba ironizezi opiniile diferite de ale tale. nu suntem toti la fel si, mai ales, noi, femeile, nu suntem la fel cu voi, barbatii. on topic. :dance:

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1754 : Marți, 03 Aprilie 2012, 11:46 »
De cate ori citesc intr-o revista sfaturi pentru barbati trag concluzia ca trebuie sa-mi iau nu stiu ce tip sofisticat de pantofi sau un ceas de firma pentru ca astea sunt primele lucruri la care se uita o femeie cand alege dintre mai multi barbati. Si dupa aia se plang ca s-au maritat cu niste maimute care au bani sa-si ia ce-i mai scump pe piata si care ingroasa randurile snobilor. De cand ma stiu am cumparat pantofi care sa-mi placa mie si sa ma simt bine in ei, nu dupa ce spune moda ca se poarta........daca ne uitam in urma ne apuca rasul sa vedem pantofi "ultraciocati" sau cine stie ce alte bazaconii.........amintiti-va de blugii bufanti sau "piramide"   :idiot2: ;D ;D
achiesez. si eu ma-mbrac cum ma simt eu bine, out of trenduri. stilul "aproximativ-clasic" e ca jokerul.  ;D