e din cauza ca femeile, cu oareshce exceptii, se feresc sa spuna ca pun frumusetea fizica pe primul loc. probabil pentru a nu fi luate drept usuratice. dar e clar ca mai toate sunt atrase la inceput de aspectul fizic, ca doar d'asta ne-a dat Doamne-Doamne o vedere asa agera. sigur, dupa asta, vin si celelalte: inteligenta, spontaneitatea, bunatatea...
da' de ce sa spuna femeile asta, daca nu-i neaparat asa?
eu spun cu toata onestitatea ca nu ma uit intai la frumusetea fizica a unui barbat (si nici la ceasul si pantofii lui, daca-s in "trend" au ba, nickyblu, ai dreptate

). Ce este adevarat e ca exista o mica evaluare a
aspectului sau in sensul igienei si bunului gust. E clar ca nu te avanti spre un individ (fie el barbat, fie el femeie) daca e neingrijit si-mbracat tzopi.
Insa in ce priveste frumusetea (in acceptiunea majoritatii), in cazul meu criteriul asta n-a functionat chiar niciodata. culmea e ca nu mi-a placut jamais in mod deosebit vreun barbat apreciat de ceilalti ca fiind "frumos" si mai ales foarte frumos. Cei foarte putini (

ca-s nitelus misandra

) care mi-au spus ceva notabil n-au avut atribute fizice speciale, ci mai degraba o
masculinitate si o
frumusete interioara (ei bine da, Silviu, unii avem alte criterii decat ale tale - ai auzit de diversitate?) deosebite, o energie rezonanta cu a mea (n-au decat sa rada cei care au ramas in urma la materia asta

). Si-n general am fost sedusa (in diverse grade, nu neaparat maxim

) de inteligenta, bunatatea si caracterul unui barbat, cu muuuult inainte de a fi impresionata de atributele sale fizice, chiar daca acestea, sigur, au oarece importanta, in parametrii mediei, insa.
Exista fara doar si poate atractia fizica, fara de care nu se poate cladi un cuplu, ci numai prietenie, dar aceea nu are a face neaparat cu frumustea. As zice ca e ceva "energetic". Poti iubi pasional un barbat la care, trecand pe strada, nu te-ai uita cu niciun interes. asta...garantez.

Silviu, draga, geaba ironizezi opiniile diferite de ale tale. nu suntem toti la fel si, mai ales, noi, femeile, nu suntem la fel cu voi, barbatii. on topic.