Autor Subiect: Razboiul sexelor  (Citit de 381257 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

julia

• Vizitator
Re: Razboiul sexelor
« Răspuns #1350 : Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 12:32 »

oare si la ei se pune problema daca gaina e egala cu cocosul?

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #1351 : Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 23:26 »
Nu mai este nimeni pe campul de lupta? Am impresia ca mereu vin aici la ore nepotrivite... Sa ma lupt singura?

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1352 : Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 23:44 »
tu ai chef de razbel la orele astea? la ora asta razboiul dintre sexe se poarta in alta parte ;)

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1353 : Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 23:46 »
Natura femeii

Nu trebuie decat sa observi felul in care este alcatuita femeia pentru a-ti da seama ca ea nu este destinata unor mari eforturi fizice sau mentale. Ea isi ispaseste vina vietii nu prin activitate , ci prin suferinta , prin durerile nasterii , grija fata de copii si supunerea fata de barbat , caruia trebuie sa ii fie un rabdator si incurajator tovaras.Marile suferinte , bucurii sau straduinte nu sunt facute pentru ea ; viata ei trebuie sa se scurga mult mai linistit , banal , bland decat cea a barbatului , fara a fi in mod esential fericita sau nefericita.

Femeile sunt mai potrivite ca doici si invatatoare a copilariei noastre timpurii , cu atat mai mult cu cat ele insele sunt copilaroase , marginite si prostute , intr-un cuvant sunt ca niste copii mari pe de-a intregul vietii lor , intr-un fel de stadiu intermediar intre copil si barbat , cel din urma fiind adevarata fiinta umana. Nu trebuie decat sa observi cum se joaca o fata (o tanara femeie) cu un copil , dansand si cantand impreuna cu el toata ziua , si apoi sa te intrebi ce ar face in locul ei un barbat animat de cea mai mare bunavointa din lume.
Artur Schopenhauer

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1354 : Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 23:49 »
Natura femeii

Nu trebuie decat sa observi felul in care este alcatuita femeia pentru a-ti da seama ca ea nu este destinata unor mari eforturi fizice sau mentale. Ea isi ispaseste vina vietii nu prin activitate , ci prin suferinta , prin durerile nasterii , grija fata de copii si supunerea fata de barbat , caruia trebuie sa ii fie un rabdator si incurajator tovaras.Marile suferinte , bucurii sau straduinte nu sunt facute pentru ea ; viata ei trebuie sa se scurga mult mai linistit , banal , bland decat cea a barbatului , fara a fi in mod esential fericita sau nefericita.

Femeile sunt mai potrivite ca doici si invatatoare a copilariei noastre timpurii , cu atat mai mult cu cat ele insele sunt copilaroase , marginite si prostute , intr-un cuvant sunt ca niste copii mari pe de-a intregul vietii lor , intr-un fel de stadiu intermediar intre copil si barbat , cel din urma fiind adevarata fiinta umana. Nu trebuie decat sa observi cum se joaca o fata (o tanara femeie) cu un copil , dansand si cantand impreuna cu el toata ziua , si apoi sa te intrebi ce ar face in locul ei un barbat animat de cea mai mare bunavointa din lume.
Artur Schopenhauer

iar incepi cu prostiile? dute si culca-te, iubire mica.  :D :-*

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #1355 : Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 23:50 »
  Ai dreptate, Silviu. E cam nefiresc, cam nepotrivit. Dar aşa sunt eu. Uite, părăsesc câmpul de luptă de aici şi o sa incerc sa ma razboiesc in alta parte... Dar, retine, nu imi plac lucrurile obtinute usor. Vreau o lupta grea!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1356 : Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 23:59 »
lupta grea? wow!

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1357 : Duminică, 03 Iulie 2011, 00:24 »
Arme naturale

Natura a avut in vedere in femeie un lucru care , in termeni teatrali, ar putea fi numit efect de scena : a inzestrat-o cu o foarte mare frumusete si farmec doar pentru cativa ani , cu pretul restului vietii ei , astfel incat pe parcursul acestor cativa ani sa poata captura imaginatia unui barbat care sa devina insufletit de dorinta de a o sprijini in mod onorabil , intr-o forma sau alta , pentru tot restul vietii ei , un lucru pe care acesta nu l-ar face altfel , din consideratii pur rationale. In acest fel , natura a echipat femeia , la fel ca pe toate creaturile ei , cu instrumente si arme pentru a-i asigura existenta , la care apeleaza exact atunci cand are nevoie de ele ; in aceasta intreprindere , natura a actionat cu obisnuita ei economie. Pentru ca , asa cum furnicile femele isi pierd aripile dupa imperechere , acestea devenind de prisos , la fel femeia isi pierde , de obicei , frumusetea dupa una sau doua sarcini , probabil din acelasi motiv.
Arthur Schopenhauer

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #1358 : Duminică, 03 Iulie 2011, 01:04 »
transmite "complimentele " mele domnului Arthur Schopenhauer

presupun ca toate comentariile astea placute despre femei le-a facut cu deplina convingere in momentul in care manuirea pixului incepuse sa devina o treaba taaare dificila ( de aici si scrierea cu dificultate in ceea ce priveste obiectivitatea ) ;D ;D ;D

Offline everyoung

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 68
« Răspuns #1359 : Duminică, 03 Iulie 2011, 12:04 »
   E shocant sa descopar ca o persoana din acelasi regn cu mine poate sa mai citeze din Schopenhauer (22 February 1788 – 21 September 1860) in zilele noastre! Totusi omul asta a trait si a scris cu  in jur de doua secole in urma! Iar datele problemei, intre timp, s-au schimbat radical, ici colo, in punctele esentiale! Eu sunt singur din lipsa de timp, dar am o pretuire deosebita pentru mama, surorile si verisoarele mele si nu in ultimul rand pentru bunica mea, care mi-a insuflat un adevarat cult pentru femei! Parerea mea e ca n-am fi nimic fara ele: fara dragostea, grija si intelegerea lor! Si n-as putea intra vreodata in razboi cu o reprezentanta a sexului frumos, ca pentru mine orice batalie ar fi pierduta din start! Cat despre singuratate, unii si-o asuma, altii si-o merita! Eu sunt in prima categorie!

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #1360 : Duminică, 03 Iulie 2011, 13:05 »
multam , everyoung , pentru faptul ca l-ai plasat si tu pe Schopenhauer taman acolo unde ii era locul : in obscurantismul plin de prejudecati al unei mentalitati din istoria omenirii in privinta careia nu prea avem de ce sa ne mandrim .

uff , ce bine ma simt si bazooka mea ce odihnita ( in fine )  ;D ;D ;D

silviu

• Vizitator

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1362 : Duminică, 03 Iulie 2011, 19:37 »
barbati inseala cu si fara internet si cam in aceleasi procente , dar noutatea o aduce cutia pandorei deschisa de siturile de socializare...procentul de femei care isi gasesc consolarea in bratele unui cuceritor de pe internet a explodat pur si simplu...

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #1363 : Duminică, 03 Iulie 2011, 20:34 »
everyoung, respect! :)

deocamdata, atata timp cat janeta isi odihneste bazooka iar barbatii sunt plecati fie in cautare de hrana sau de munitie aditionala, am sa va spun o poveste. asa ca va invit pe marginea transeelor, la aceasta terasa improvizata numita "el reposo del guerrero" (odihna razboinicului)

Indemnul meu este sa va luptati, sa va luptati neincetat! de ce? pentru ca vine o vreme cand n-o s-o mai faceti... toti veti depune armele si veti cauta sacosele...

astazi am avut fost la restaurant cu cativa membri ABC, apoi am hoinarit prin parcul Kisseleff.  mai pe seara am fost sa vizitez o matusa, vaduva;  la randul ei, mi-a spus ceea ce acum se transforma intr-o mica poveste... locuieste intr-un bloc unde locatarii toti au fost cadre militare.  matusa mea are 82 de ani si ceilalti locatari tot cam asa.  intre timp, numarul vaduvilor si vaduvelor a crescut.  la varsta asta, cam toti au probleme de sanatate, multe legate de mobilitate, printre altele.  daca pana de curand aveau probleme, unii dintre ei cu aprovizionarea, plata serviciilor, acest lucru a luat sfarsit.  de curand, un fost colonel de 79 de ani a ramas vaduv si el. dl. colonel, inca de pe cand traia sotia lui, se ocupa de bucatarie: ii placea sa faca piata, sa gateasca, etc.  dupa ce a ramas singur, a hotarat sa-si puna talentele in slujba altora: de aceea, in fiecare dimineata inainte de a pleca la piata, bate la usa celorlalti vaduvi si vaduve si-i intreaba ce au nevoie de cumparat.  acum vara se intalnesc cu totii pe bancutele din fata blocului, spre seara, si dl colonel vine de multe ori cu tot felul de bunatati pregatite de el si le imparte cu ceilalti... stau de vorba si se simt bine.  ceea ce, inainte, cand erau tineri, nu se mai intamplase. dl colonel stie sa faca chiar si cozonaci! da, si foloseste numai unt la gatit, nici vorba de margarina!

m-a induiosat foarte tare povestea asta... sper sa nu fiu acuzata de cineva ca este off topic, ei as, ca doar sa ne batem tot timpul.  totusi, povestea contine cuvantul "colonel" pe care l-am repetat de multe ori, apoi "cadre militare", iar aceste cuvinte au o mare legatura cu razboiul.

iar acum, gata cu odihna, razboinicilor! va ordon, treceti Sibielul sau Dambovita...!

"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #1364 : Duminică, 03 Iulie 2011, 20:38 »
Nietsche - Schopenhauer: sa ma burzuluiesc sau nu?! mai bine nu!
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)