Autor Subiect: Razboiul sexelor  (Citit de 381326 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
Re: Razboiul sexelor
« Răspuns #1290 : Vineri, 01 Iulie 2011, 10:28 »
cred ca tu radu, esti factorul de echilibru. mai treci pe aici, mai imblanzesti spiritele

De acord cu tine, Magdalena draga!

Totusi mai exista un alt element de echilibru, aici pe forum, si foarte solid :Saturnianul !  Acum cateva zile am citit o postare de-a lui care m-a vrajit pur si simplu.  N-am avut timpul sa ma concentrez pe ea in acel moment pentru ca la noi, la munca, sfarsitul de luna este crima.
Inteligent, elegant. Bravo, Saturnis! Asa da.

Imi pare rau ca nu o pot regasi prin stufarisul multelor subiecte pentru ca mi-as dori sa o citesc mai in tihna…
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

julia

• Vizitator
« Răspuns #1291 : Vineri, 01 Iulie 2011, 10:31 »

ce e asta, pact cu dusmanul?!?!

ps: flori vei putea sa citesti mesajele fiecariu membru cind vor fi vizibile profilurile. e acolo o rubrica care le afiseaza pe toate. nici nu stiu de ce nu le face odata vizibile, ce atita ezitare...

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #1292 : Vineri, 01 Iulie 2011, 10:54 »
afurisita femeie...cum a pus ea mana pe puterea lasata de izbeliste de un domn cu izmenele in vine ...a dracu` emancipare unde te poate duce ... :D :D :D

O femeie de 22 de ani din zilele noastre are, intr-adevar, foarte multe de povestit si foarte multe de oferit.  Colegele mele stau marturie.  In plus, este asa de proaspata ca e normal sa fie dorita, rasfata, iubita.  Si mai este o chestie, orice prostioara ar spune (daca Doamne fereste s-ar intampla asa ceva!) din gura ei ar suna foarte nostim, inocent, placut. Si orice barbat si-ar dori sa se transforme in mentorul ei. ;)

Acum, draga Janeta, intorcandu-ne, la domnul acela prins cu ceva "rufarie intima in vine",  trebuie sa recunoastem : la varsta lui arata excelent, nu-i dai mai mult de 40 de ani !  ;D hihihihi ! Mama natura nu a fost prea dreapta cu noi, femeile, trebuie sa o recunoastem !  in timp ce o femeie la 60 de ani deja este "cocosata, chioara si cu gatul stramb" (era o poveste pentru copii cu acest titlu), un barbat la aceeasi varsta arata minunat, (in his prime, sa nu-i fie de deochi) :  pe ei varsta ii iarta, nu au nici cocoasa, nici burta, muschii sunt fermi, pielea intinsa si neteda, parul luceste ca la 20 de ani. Nu au riduri, privirea le este semeata si patrunzatoare, obrajii plini si toti dintii la locul lor. 
Sigur aceasta este explicatia : natura a fost mult mai generoasa cu ei.  Asta este, trebuie sa ne consolam cu gandul! :)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #1293 : Vineri, 01 Iulie 2011, 11:00 »
Oare asa o sa fiu la 60 de ani, cum scrie Ayouni? "Barbatii la aceeasi varsta (60) nu au nici cocoasa, nici burta, muschii sunt fermi, pielea intinsa si neteda, parul luceste ca la 20 de ani. Nu au riduri, privirea le este semeata".
La 50 de ani, eu am burta, sa zicem ca pielea inca este intinsa (dar asta din cauza kilogramelor in plus pe care le-am indesat in ea), chelia este cea care luceste, nu parul si am 3 la ochelari. Doamne ajuta, abia astept sa treaca cei 10 ani care ma despart de o forma fizica atat de admirabila!

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #1294 : Vineri, 01 Iulie 2011, 11:04 »
Oare asa o sa fiu la 60 de ani, cum scrie Ayouni? "Barbatii la aceeasi varsta (60) nu au nici cocoasa, nici burta, muschii sunt fermi, pielea intinsa si neteda, parul luceste ca la 20 de ani. Nu au riduri, privirea le este semeata".
La 50 de ani, eu am burta, sa zicem ca pielea inca este intinsa (dar asta din cauza kilogramelor in plus pe care le-am indesat in ea), chelia este cea care luceste, nu parul si am 3 la ochelari. Doamne ajuta, abia astept sa treaca cei 10 ani care ma despart de o forma fizica atat de admirabila!

exact asa vei fi, draga GG! atentie la underwear doar! ;)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #1295 : Vineri, 01 Iulie 2011, 11:19 »
S-a vazut ceva, Ayouni?
Oricum incurajat fiind si nemaiavand nevoie de nici o dieta, nici de sala, nici de restrictiile pe care medicul, dragul de el mi le tot repeta (fara nici o sansa insa) - am decis sa cobor pana in bucatarie sa-mi tai o bucata mare de slana si una de paine, dintr-o parte in alta, si cu 3 rosii sa incep orgia.
Baruri si cluburi, atentie ca vin! Putina rabdare, mai sunt doar 10 ani!

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1296 : Vineri, 01 Iulie 2011, 11:24 »

De acord cu tine, Magdalena draga!

Totusi mai exista un alt element de echilibru, aici pe forum, si foarte solid :Saturnianul !  Acum cateva zile am citit o postare de-a lui care m-a vrajit pur si simplu.  N-am avut timpul sa ma concentrez pe ea in acel moment pentru ca la noi, la munca, sfarsitul de luna este crima.
Inteligent, elegant. Bravo, Saturnis! Asa da.

Imi pare rau ca nu o pot regasi prin stufarisul multelor subiecte pentru ca mi-as dori sa o citesc mai in tihna…

nu trebuie s-o cauti pe aceea Ayouni. toate postarile lui sunt astfel.  ;)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1297 : Vineri, 01 Iulie 2011, 11:35 »

decat sa killaresc pe cineva, mai bine cedez puterea.  :D

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #1298 : Vineri, 01 Iulie 2011, 11:56 »

da' de unde! este numele unui film, daca dam la o parte o litera!
 ;)

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #1299 : Vineri, 01 Iulie 2011, 11:58 »
nu trebuie s-o cauti pe aceea Ayouni. toate postarile lui sunt astfel.  ;)

e adevarat si nu s-a dezis niciodata! dar aceea avea un farmec deosebit si era, vorba sloganului celor de la McCann Erickson: adevarul bine spus! :)

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #1300 : Vineri, 01 Iulie 2011, 12:01 »
decat sa killaresc pe cineva, mai bine cedez puterea.  :D

in fata tendintelor belicoase, conflictelor, hopuri ale vietii, exista doua posibilitati, in principiu: fight or flight (a lupta sau a fugi).  daca merita, luptam! daca nu, mergem mai departe! incet sau fugand! :)

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #1301 : Vineri, 01 Iulie 2011, 12:05 »
S-a vazut ceva, Ayouni?
Oricum incurajat fiind si nemaiavand nevoie de nici o dieta, nici de sala, nici de restrictiile pe care medicul, dragul de el mi le tot repeta (fara nici o sansa insa) - am decis sa cobor pana in bucatarie sa-mi tai o bucata mare de slana si una de paine, dintr-o parte in alta, si cu 3 rosii sa incep orgia.
Baruri si cluburi, atentie ca vin! Putina rabdare, mai sunt doar 10 ani!

si un paharel de palinca pe langa acea slana?! sau e prea devreme?!  mi-ai facut o pofta!!!
in schimb noi am primit acum o jumatate de ora niste cosuri uriase cu fructe de sezon... nu-i dreptate, domle, nu e! baietii au astfel de dieta hipercalorica si nu patesc nimic, iar fetele pun colacei chiar si cand mananca fructe!
mama natura! ;)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1302 : Vineri, 01 Iulie 2011, 12:06 »
nu fug. le-o inmanez cu condescendentza (sesizezi nuanta: con-descendentza ;D :D) si plec linistita. doar n-or sa traga pe la spate? atata farama de cavalerism o mai fi ramas din evul mediu.. :D

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #1303 : Vineri, 01 Iulie 2011, 12:32 »
nu fug. le-o inmanez cu condescendentza (sesizezi nuanta: con-descendentza ;D :D) si plec linistita. doar n-o sa traga pe la spate? atata farama de cavalerism o mai fi ramas din evul mediu.. :D

wow, querida micaela, con-descendenta ta m-a dus cu gandul la altceva: este absolut legat de topic si este chiar fain!
munitii extra: a la guerre comme a la guerre, nu-i asa?! :)

<a href="" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win"></a>

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #1304 : Vineri, 01 Iulie 2011, 12:42 »
eu intrasem de fapt sa va aduc niste fructe, tuturor combatantilor, de orice sex, orientare, pozitie, etc.

dar am uitat, i-am scris micaelei ceva si-am plecat...

pierderea memoriei, uite, inca un lucru care se intampla numai femeilor!  ::)