Autor Subiect: Razboiul sexelor  (Citit de 381377 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
Re: Razboiul sexelor
« Răspuns #1260 : Joi, 30 Iunie 2011, 23:26 »
Citat
dar de obicei mica da cu barda si janeta cu bazooka..

acu` chiar ma enervasi..."iubire mica" ( citat mica ) . eu imi imaginam ca sunt privita ca o gingasa floare , nu purtatoare de bazooka , dar daca asa se cere , asa servim... ;D

Offline radu

• Full Member
  • Mesaje postate: 194
« Răspuns #1261 : Joi, 30 Iunie 2011, 23:28 »
Femeile sunt dadacele noastre in copilarie, tovarasele noastre in vremea maturitatii, sprijinul nostru la batranete, consolarea noastra in nenorociri si victimele noastre in toate timpurile.

Robert Sabatier
Zambetul e ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa mergi mai departe. :)

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1262 : Joi, 30 Iunie 2011, 23:28 »
sapca e vintage sau numai de camuflaj?  :D

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #1263 : Joi, 30 Iunie 2011, 23:28 »
Ce e rau daca 2 barbati intr-un Mercedes se ciocnesc la 150 km/h de un zid de beton? E pura risipa, ar fi incaput 5.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1264 : Joi, 30 Iunie 2011, 23:29 »
 :D :D :D

Offline flaviaa

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
« Răspuns #1265 : Joi, 30 Iunie 2011, 23:30 »
CATRE D-NUL OPTIMUS SUM

D-nu GHEORGHE ONU , 45 ani , parca asa imi aduc aminte , cand v-am intrebat cine se afla sub nike-ul sa ii zicem asa , optimus sum.
Am si eu mai multe intrebari , va vb cu pronume de reverenta , ca nu rezist altfel din replicile pe care le dati.
1.   Va intreb cine v-a erijat in hero member ? prima intrebare.
2.   Ma scuzati , aveti amintiri neprecise , tulburi a unor fapte petrecute demult legate de femei ?
3.   La ora actuala ce statut  civil aveti : niciodata casatorit , divortat , relatii prezente cu  femei( cred ca sunt mai multe , vad ca aveti o paleta larga de acoperire , vorbe multe si fara rost )  , relatii pasagere cu femei , pe punctual de a va casatorii ? e o mica curiozitate.
-   eu cred ca sunteti sg , doar cu dvs , cred ca va sunteti suficient doar  dvs , am vazut ca stiti sa expuneti si retete de prajituri , nici nu vreau sa ma mai gandesc ce stiti dvs sg sa faceti cu dvs ( sunteti o minune , un dar ) , cred ca va bucurati enorm de dvs insiva , si in bucatarie , si in pat si la servici sunteti peste tot cu dvs insiva.
4.   femeile nu vor fii niciodata egale cu barbatii , deci sunteti sg cu dvs , da ?
eu cred ca niciodata , nici o femeie nu va indraznii sa va fie egala , ar fii o atrocitate si dvs , ferm convins de teoria lumeasca si cea spirituala nu a-ti accepta asa ceva .
5.   femeia face ce a invatat-o DUMNEZEU , sa faca copii , daca nu era accea femeie , MAMA dvs , nu aveam eu accea mare sansa sa va  mai scriu , e de vina FEMEIA –MAMA DVS , ii multumesc mamei dvs ca mi-a dat ocazia sa va abordez , cred ca sunt o norocoasa.
dvs . aveti copii ? daca da , v-ati bucurat cand v-a nascut accea femeie copilul dvs  ?
6.   parerea mea e ca femeia nu vrea sa preia nici un rol sau chiar daca ar fii asa , daca ar fii mai priceputa in cuplu ce e rau in asta , daca lucrurile merg bine ?
conteaza ca esti barbat sau femeie , eu cred ca nu , atata timp cat lucrurile merg bine in cuplu nu conteaza absolut nimic , la un moment dat te contopesti cu celalat ii iei si iti preia din obiceiuri , gestica ,atitudine ,obiective  si pana la urma eu cred ca intr-un cuplu , nu conteaza cine e femeie sau barbat , eu cred ca dragostea , rabdarea si intelepciunea , CREDINTA  isi spun cuvantul si pana la urma si ca barbat accepti sa fii dominat de femeie si ca femeie sa fii dominata de barbat , in limitele bunului simt , fara violenta verbala si fizica , atata timp cat exista accel fluid intre cele 2 persoane nu conteaaza ca unul e femeie si celalalt e barbat.
Conteaza ce echipa facem impreuna , ce obiective , ce teluri comune avem , daca ne dorim femeie sau barbat sa ramanem alaturi sau  ne intrebam cine e conducatorul : barbatul ? ca asa scrie scrie la carte , foarte bine , dar sa conduca cum trebuie , dar am dubii legat de acest fapt.
Eu sunt convinsa ca potii fii fizic barbat dar sentimental si psihic sa fii femeie si vice versa.
7.   D-nu ONU ( va mai cheama si ONU ) , nu mai pot continuua , sunt coplesita de personalitatea dvs , de ideile scrise , sunt muta de admiratie si respect total.
Ma duc sa ma culc pana nu mai scoateti iar ceva inedit , nu de alta dar nu vreau sa va mai dau replica in aceasta seara.NOAPTE BUNA
ADORM DE ATATA CONSIDERATIE PT. DVS.
Numele meu IORDACHE CLEOPATRA - BUCURESTI

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #1266 : Joi, 30 Iunie 2011, 23:30 »
Ce e rau daca 2 barbati intr-un Mercedes se ciocnesc la 150 km/h de un zid de beton? E pura risipa, ar fi incaput 5.

doamne fereste...si-asa sunt putini barbati  :D :D ;D

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #1267 : Joi, 30 Iunie 2011, 23:31 »
daca-ti placu` sapca mea , mica , ti-am gasit si tie ceva asemanator :

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #1268 : Joi, 30 Iunie 2011, 23:32 »
e pura iluzie , adda . si unul singur inseamna surplus  :D :D :D

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #1269 : Joi, 30 Iunie 2011, 23:35 »
e pura iluzie , adda . si unul singur inseamna surplus  :D :D :D

Janet, daca era chiar "alesul" meu in Mercedes?  :D :D :P

Offline radu

• Full Member
  • Mesaje postate: 194
« Răspuns #1270 : Joi, 30 Iunie 2011, 23:37 »
alooo decici solicitez la ministeriul mediului sa se sesizeze pentru cruzimi crude impotriva animalelelor
Zambetul e ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa mergi mai departe. :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1271 : Joi, 30 Iunie 2011, 23:41 »
Janet, daca era chiar "alesul" meu in Mercedes?  :D :D :P
esti vaduva  :D (sper sa nu fac vreo gafa...)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1272 : Joi, 30 Iunie 2011, 23:43 »
si-apoi, Jane, si-n trabant incap 5, cu putin efort. sa pastram macar Mercedesu'.  :D

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #1273 : Joi, 30 Iunie 2011, 23:46 »
Citat
si-apoi, Jane, si-n trabant incap 5, cu putin efort. sa pastram macar Mercedesu'.  Cheesy

intotdeauna am apreciat spiritul practic  :D

Citat
Janet, daca era chiar "alesul" meu in Mercedes? 

nicio problema , puiule , ca barbatii astia se nasc si cresc intrun ritm infernal  :D iute gasesti altul...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1274 : Joi, 30 Iunie 2011, 23:48 »
alooo decici solicitez la ministeriul mediului sa se sesizeze pentru cruzimi crude impotriva animalelelor

radu, pe tine te iertam ca tu esti prietenul nostru (al oamenelor)  :D