Autor Subiect: Razboiul sexelor  (Citit de 381392 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
Re: Razboiul sexelor
« Răspuns #1230 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 21:55 »
dar barbatii despre care vorbiti nu sunt iubitii vostri, nu-i asa?

daca un barbat ar face lucrurile doar pentru ca as avea puterea sa-l determin, nu l-as considera barbat

nici daca iubirea ar face referire doar la sex, nu as intelege sa nu fiu inteleasa

cine crede in ce spune nietzsche ... nu crede in Dumnezeu
nihil sine deo

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1231 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 22:05 »
ma inclin...  :)

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #1232 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 22:15 »
nu este nevoie!
dar daca tot o faci, inclinatia sa fie cea a reverentei :)
nihil sine deo

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1233 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 22:20 »
daca m-am inclinat am facut-o pentru ca am simtit nevoia... iar alta inclinatie decat reverenta nu cunosc... alte inclinatii sunt pentru altii care se inclina ireverentios... ok ?

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #1234 : Joi, 30 Iunie 2011, 00:21 »
Citat
Dna Christine Lagarde, in loc sa se multumeasca sa stea frumos pe raft ca un bibelou ce se afla, avand in plus grija de cei doi baieti (pentru ca de sot a scapat, fiind divortata), uitati-va si voi si vedeti ce s-a apucat sa faca !  Este de-a dreptul strigator la cer !

afurisita femeie...cum a pus ea mana pe puterea lasata de izbeliste de un domn cu izmenele in vine ...a dracu` emancipare unde te poate duce ... :D :D :D

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1235 : Joi, 30 Iunie 2011, 01:47 »
jane, povestea ficusului decorativ din grota omului de cro-magnon m-a amuzat copios.  :D
si io ma uit cateodata in oglinda si-mi spun ca ar fi cazul sa-mi crape obrazu' de rusine ca am lasat sarmalele si clatitele ca sa-mi pierd timpu' pe coclaurile unei profesii necomestibile, cu un biet doctorat care nu are gust de tocanita, cu alte probleme importante pentru viitorul copiilor, da' care nu s-au petrecut in templul bucatariei... ce mi-o fi trebuit mie sa fac pe barbatu' in loc sa ma ocup de spalatul dessourilor unuia?

si-apoi, zic si eu, ca Ayouni: chiar nu mi-am dorit foarte sa lupt in jungla existentei urbane, necum sa conduc vreun FMI.  :D tare mi-ar fi placut sa am un sot puternic bun si descurcaret care sa duca financiar caruta familiei inainte, fara probleme, in timp ce eu sa-mi bucur sufletul stand ore lungi, frumoase si speciale intr-un atelier personal de pictura. mmmm... vise, taica.  :D da' lasa ca vine ia varsta pensiei, de-oi mai apuca-o, dupa noua lege..  :D

"Vezi adesea foarte multi barbati destepti cu femei proaste dar este foarte greu sa vezi o femeie desteapta cu un tip prost." Erica Jong
asta-i buba. si daca punem sub umbreluta cuvantului "prost",  prost la propriu, prost-cladit ca (si) caracter, prost-crescut etc., putem intelege de ce exista atatea femei de calitate (si frumoase si bune si destepte) care sunt singure.

vreau insa sa precizez ca nu generalizez si ca am toata stima pentru barbatii de calitate care, din fericire, mai exista. da, sunt printre noi (asa, ca extraterestrii).  :D

sa speram doamnelor ca vom gasi, fiecare dintre noi, pe cel potrivit noua. eu mizez pe destin; mi se pare ca v-am mai spus.  :D

(scriu si fredonez, :D ca tocmai m-am intors de la un atat de agreabil spectacol muzical.) trebuie sa recunosc ca inainte de SC nu prea ieseam serile din casa... acum bat cluburile de folk fara jena, pana-n orele diminetii. :D am devenit dependenta?  :D

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1236 : Joi, 30 Iunie 2011, 08:06 »
pentru fiecare femeie singura (de calitate) , exista alte 4 femei (de proasta calitate), care sunt casatorite cu barbati buni, cuminti, cu servicii stabile, etc...asadar trag concluzia ca femeile singure au ele un motiv al lor sa fie singure , si sunt asa(solitare) , nu pentru ca nu sunt ele in stare sa stea langa un barbat (bun , cuminte, etc..), ci doar pentru ca ele sunt militante fervente a singuratatilor si tristetilor misandre...normalitatea nu este cuplul ci tocmai renul solitar care este intr-o expansiune acerba, depasind in scurt timp numarul cuplurilor pe care le vom trece in minoritate si apoi le vom dezintegra complet...

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1237 : Joi, 30 Iunie 2011, 15:35 »
pentru fiecare femeie singura (de calitate) , exista alte 4 femei (de proasta calitate), care sunt casatorite cu barbati buni, cuminti, cu servicii stabile, etc...asadar trag concluzia ca femeile singure au ele un motiv al lor sa fie singure , si sunt asa(solitare) , nu pentru ca nu sunt ele in stare sa stea langa un barbat (bun , cuminte, etc..), ci doar pentru ca ele sunt militante fervente a singuratatilor si tristetilor misandre...normalitatea nu este cuplul ci tocmai renul solitar care este intr-o expansiune acerba, depasind in scurt timp numarul cuplurilor pe care le vom trece in minoritate si apoi le vom dezintegra complet...

ete na!  :P

Offline Geta

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 27
« Răspuns #1238 : Joi, 30 Iunie 2011, 15:58 »
de unde o fi statistica aceea cu 4 la1??????????????nu am mai auzit pana acum.Dar oare pentru barbati ce statistica o fi , stie cineva ceva?

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1239 : Joi, 30 Iunie 2011, 16:04 »
erata..regnul nu renul...

julia

• Vizitator
« Răspuns #1240 : Joi, 30 Iunie 2011, 17:12 »
Dar oare pentru barbati ce statistica o fi , stie cineva ceva?

bineinteles ca exista: "barbatii sunt ca wc-urile, ori sunt ocupati, ori sunt plini de..."

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #1241 : Joi, 30 Iunie 2011, 17:21 »
de... iubire ai vrut sa spui , jul , nu ?

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1242 : Joi, 30 Iunie 2011, 21:34 »
Femeile sunt ca locurile de parcare... alea bune sunt ocupate, si alea libere sunt pentru handicapati!!

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #1243 : Joi, 30 Iunie 2011, 21:35 »
bineinteles ca exista: "barbatii sunt ca wc-urile, ori sunt ocupati, ori sunt plini de..."

Femeile sunt ca locurile de parcare... alea bune sunt ocupate, si alea libere sunt pentru handicapati!!

a inceput razboiul  :D :D

Magdalena_`

• Vizitator
« Răspuns #1244 : Joi, 30 Iunie 2011, 21:56 »
hehehehe, stai sa vezi ca-si scot armele, apoi vin la pansat ( suflete)