jane, povestea ficusului decorativ din grota omului de cro-magnon m-a amuzat copios.

si io ma uit cateodata in oglinda si-mi spun ca ar fi cazul sa-mi crape obrazu' de rusine ca am lasat sarmalele si clatitele ca sa-mi pierd timpu' pe coclaurile unei profesii necomestibile, cu un biet doctorat care nu are gust de tocanita, cu alte probleme importante pentru viitorul copiilor, da' care nu s-au petrecut in templul bucatariei... ce mi-o fi trebuit mie sa fac pe barbatu' in loc sa ma ocup de spalatul dessourilor unuia?
si-apoi, zic si eu, ca Ayouni: chiar nu mi-am dorit foarte sa lupt in jungla existentei urbane, necum sa conduc vreun FMI.

tare mi-ar fi placut sa am un sot puternic bun si descurcaret care sa duca financiar caruta familiei inainte, fara probleme, in timp ce eu sa-mi bucur sufletul stand ore lungi, frumoase si speciale intr-un atelier personal de pictura. mmmm... vise, taica.

da' lasa ca vine ia varsta pensiei, de-oi mai apuca-o, dupa noua lege..

"Vezi adesea foarte multi barbati destepti cu femei proaste dar este foarte greu sa vezi o femeie desteapta cu un tip prost." Erica Jong
asta-i buba. si daca punem sub umbreluta cuvantului "prost", prost la propriu, prost-cladit ca (si) caracter, prost-crescut etc., putem intelege de ce exista atatea femei de calitate (si frumoase si bune si destepte) care sunt singure.
vreau insa sa precizez ca nu generalizez si ca am toata stima pentru barbatii de calitate care, din fericire, mai exista. da, sunt printre noi (asa, ca extraterestrii).

sa speram doamnelor ca vom gasi, fiecare dintre noi, pe cel potrivit noua. eu mizez pe destin; mi se pare ca v-am mai spus.

(scriu si fredonez,

ca tocmai m-am intors de la un atat de agreabil spectacol muzical.) trebuie sa recunosc ca inainte de SC nu prea ieseam serile din casa... acum bat cluburile de folk fara jena, pana-n orele diminetii.

am devenit dependenta?