Autor Subiect: Razboiul sexelor  (Citit de 381409 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
Re: Razboiul sexelor
« Răspuns #1215 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 16:21 »
femeia face ce a invatat-o dumnezeu sa faca ...copii...
barbatul face ce a fost pregatit de dumnezeu sa faca ...sa conduca lumea asta de se cheama pamant...
femeia vrea sa preia rolul barbatului si tot ea genereaza haosul asa zis sperand ca prin perdeaua de fum creata se va descurca sa mai fure o farama de putere...uneori reuseste , temporar... ;D
apoi redevine obiect de decor pentru ca asta ii este menirea ...

cine a decis asta?  :o

sper ca tot acest dialog este in gluma, pentru ca altminteri ar fi inspaimantator si trist in acelasi timp sa cred ca exista cineva care chiar gandeste asa...
si dupa aceea unii se mai intreaba de ce sunt singuri.

"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1216 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 16:24 »
eu imi si imaginez una din aia cu craci lungi imbracata ca o menajera frantuzoaica cu fustita scurta si sort alb
ihihihi
si eu la fel :) uit si de clatite...si de cascaval...

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #1217 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 16:32 »
nu-l lua asa tare micaela draga ca poate lui ii e doar foame si de asta tot viseaza femei la cartita
eu imi si imaginez una din aia cu craci lungi imbracata ca o menajera frantuzoaica cu fustita scurta si sort alb
ihihihi

eu intru intr-un con call in cateva minute, asa ca va las cu ele, doar ele, menajerele cu picioare lungi si corp serpuitor ispititor!

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #1218 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 17:37 »
Lasand gluma la o parte –sau razboiul – s-a gandit cineva ca foarte multe femei muncesc pentru ca nu au incotro, altfel? Daca sunt singure, daca nu au chiar pe nimeni, cum oare ar putea sa se intretina? Cine plateste facturile ?

Pe de alta parte, nu foarte multi sunt barbatii care castiga asa de mult incat sa permita sotiei, iubitei, prietenei, partenerei de viata sa stea acasa.

Eu nu muncesc pentru ca vreau ci pentru ca trebuie.  Recunosc, mi-as fi dorit sa pot sa stau acasa, sa am grija de sot si de copii.  Pentru ca, in mod sigur,  mi-as fi gasit foarte multe alte ocupatii agreabile, in asa fel incat nici sa nu stau numai si numai in casa.  Dar nu a fost sa fie asa, copiii nu au venit, lucrurile au luat cu totul si cu totul o alta intorsatura si nu am avut altceva de facut decat sa muncesc.

Probabil in aceeasi situatie se afla mii sau milioane de femei. Important este sa o faca si din placere. Ma uit in jurul meu, am 3.100 de colegi, 80% sunt femei, tinere, frumoase, bine imbracate, foarte ingrijite...toate au o facultate si sunt foarte bune in ceea ce fac (media de varsta 26 ani).  .Performante, uite, am zis cuvantul acela! :)

In acelasi timp, am observat ca au tot felul de alte hobby-uri, stiu si de bucatarie, curatenie, decoratiuni interioare, etc. etc.  Dar de unde sa ia, bietele de ele, toti atatia barbati foarte bogati care sa le tina acasa? Dar nu numai bogati, ci si la fel de destepti ca si ele (sau poate chiar mai)?!

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1219 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 17:39 »

cine a decis asta?  :o

sper ca tot acest dialog este in gluma, pentru ca altminteri ar fi inspaimantator si trist in acelasi timp sa cred ca exista cineva care chiar gandeste asa...
si dupa aceea unii se mai intreaba de ce sunt singuri.

vezi tu ca nu am cum testa toleranta pe subiectul asta , decat folosind un "razboi" cu tenta serioasa...

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #1220 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 18:03 »
pai da!
ca intr-o viata anterioara am fost barbat. nu stiu daca ceea ce sunt, sunt pentru ca asa am vrut, dar sa vedeti:

cand fostul sot venea acasa, cu vaselina sub unghii, spunand ca a ramas cu caruta-n drum - dupa lipsa unei noti si nu numai ...
femeia din mine amana discutiile pentru un moment considerat de ea, altul prielnic. bagam sotul in asternut, cand se dezvelea il inveleam...
vazandu-ma singura langa sot, barbatul din mine nu se indura sa raman singura in noapte chiar daca in pat erau doi. si atunci ... s-a gandit el - pentru ca tot veghea - din veghe, sa creeze.
si uite asa femeia care sunt a facut niste copii de toata frumusetea cu barbatul din mine.

data viitoare ma reincarnez in "cineva"!
nihil sine deo

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #1221 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 18:20 »
Citat
apoi redevine obiect de decor pentru ca asta ii este menirea ...
ţ

adica menirea femeii este sa fie ...ficus ? un decor pentru cine ? pentru maria sa barbatul ?

Citat
se pot completa barbatii si femeile , dar din cauza "emanciparii" uneia dintre parti, dragostea , armonia , nu mai au loc decat in carti de dragoste si in filme ...

ei, iaca aci o concluzie prin care reiese ca elementul decorativ decide sa se "emancipeze" distrugand prin actiunea intreprinsa sufletul gingas , armonios si plin de iubire al celui pentru care statea pana mai anţarţ doar in ghiveci;D

Citat
femeia face ce a invatat-o dumnezeu sa faca ...copii...
barbatul face ce a fost pregatit de dumnezeu sa faca ...sa conduca lumea asta de se cheama pamant...
femeia vrea sa preia rolul barbatului si tot ea genereaza haosul asa zis sperand ca prin perdeaua de fum creata se va descurca sa mai fure o farama de putere...uneori reuseste , temporar... Grin

revenind la analiza pe textul initial constat ca ficusul are , totusi , o utilitate : face copii .
asta in timp ce maria sa barbatul este teribil de ocupat cu conducerea lumii si cu iesirea din haosul generat de elementul decorativ ( intre doua nasteri  probabil , ori in timp ce asteapta sa nasca sau...sa ramana insarcinata  :D) peste care dadu dorinta de putere . adica cum ? sa se inverseze menirile ? femeia sa conduca lumea si barbatul sa-si dea duhul in sala de nasteri asigurand perpetuarea speciei ?
haida de , ca prea e gogonata , zau ... nici nu vreau sa pomenesc aci de vreo urma de misoginism pentru ca , de fapt , am convingerea ca nu asta a fost intentia lui sumi in spusele de mai sus . numai ca imi vin in minte ( din ancestral , probabil ) imagini din epoca de piatra cand barbatul pleca la vanatoare , venea de la vanatoare , se urca pe nevasta , muncea saracul ce muncea la ea cu gandul de a asigura viitorul rasei umane , iar apoi o stergea iar cu gasca dupa dinozauri si cand venea din nou acasa cu tyrannosaurus rex in spate o lua de la capat cu munca la muiere ( iar daca ea nu era in stare din cauza de alaptare , "muncea"  la vecina de pestera , cumnata , sora , soacra , etc . pt ca pe atunci nu exista etica si moralitatea ; prunci sa fie , ca in rest nu prea conta cine cu cine ii face ) .
a dracu` emancipare , cum a distrus ea traiul simplu al celui ce are menirea de a conduce lumea si la adus in haosul in care ne gasim in prezent . rusine ficusului , rusine... :D :D :D

Offline lori

• Full Member
  • Mesaje postate: 106
« Răspuns #1222 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 19:28 »
Si totusi "elementul decorativ" nu face copii singur, ci impreuna cu partenerul, nu? Desi dupa ultimele descoperiri al medicinei, se pare ca poate si fara el. Si atunci? Ce razboi mai este si acesta? De fapt, vorba francezului "qui s'aime se taquine", nu-i asa?
Eu zic asa: fiecare dintre noi , fie ca e barbat sau femeie, are rolul lui in societate. Totul este sa se inteleaga unii pe altii si sa agreeze, macar din cand in cand , actiunile celuilalt.

Sunt de acord cu Geta, iar in plus acest asa zis "razboi" este mai mult un conflict aparent. De fapt, intotdeauna se accepta compromisul intre cele doua parti, altfel omenirea ar fi disparut de mult...  :) :) :)
"Eu merg incet, dar niciodata inapoi" (A. Lincoln)

Offline Geta

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 27
« Răspuns #1223 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 20:00 »
Doamnelor ,am ajuns la o concluzie :o , optimus nu e asa de fioros cum vrea sa para.De fapt , in EL , ca barbat,se ascunde  numai si numai bunatate si intelegere fata de femei, nu-i asa optimus? ....sau.......gresesc ????????hmmmmmmm, deja stau stramb si incerc sa gandesc drept.

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #1224 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 20:15 »
Holy cow!!!
pai chiar asa! au dreptate unii barbati sa se planga! Zau asa !

Dna Christine Lagarde, in loc sa se multumeasca sa stea frumos pe raft ca un bibelou ce se afla, avand in plus grija de cei doi baieti (pentru ca de sot a scapat, fiind divortata), uitati-va si voi si vedeti ce s-a apucat sa faca !  Este de-a dreptul strigator la cer !

In plus, doamna noastra arata grozanic, necoafata, nemachiata, cu fire duse la ciorap, cu privirea terna… cu cata mila se uita la ea acel tanar  din poza!
Nu, nu si nu! sub nici o forma un barbat nu ar putea sa iasa in lume cu  o astfel de femeie, l-ar face de ras, intr-adevar.

http://www.gandul.info/financiar/cum-a-reactionat-christine-lagarde-prima-femeie-pusa-in-fruntea-fmi-cand-a-aflat-ca-a-inceput-criza-financiara-holy-cow-8412165

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1225 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 20:16 »
ţ

adica menirea femeii este sa fie ...ficus ? un decor pentru cine ? pentru maria sa barbatul ?

ei, iaca aci o concluzie prin care reiese ca elementul decorativ decide sa se "emancipeze" distrugand prin actiunea intreprinsa sufletul gingas , armonios si plin de iubire al celui pentru care statea pana mai anţarţ doar in ghiveci;D

revenind la analiza pe textul initial constat ca ficusul are , totusi , o utilitate : face copii .
asta in timp ce maria sa barbatul este teribil de ocupat cu conducerea lumii si cu iesirea din haosul generat de elementul decorativ ( intre doua nasteri  probabil , ori in timp ce asteapta sa nasca sau...sa ramana insarcinata  :D) peste care dadu dorinta de putere . adica cum ? sa se inverseze menirile ? femeia sa conduca lumea si barbatul sa-si dea duhul in sala de nasteri asigurand perpetuarea speciei ?
haida de , ca prea e gogonata , zau ... nici nu vreau sa pomenesc aci de vreo urma de misoginism pentru ca , de fapt , am convingerea ca nu asta a fost intentia lui sumi in spusele de mai sus . numai ca imi vin in minte ( din ancestral , probabil ) imagini din epoca de piatra cand barbatul pleca la vanatoare , venea de la vanatoare , se urca pe nevasta , muncea saracul ce muncea la ea cu gandul de a asigura viitorul rasei umane , iar apoi o stergea iar cu gasca dupa dinozauri si cand venea din nou acasa cu tyrannosaurus rex in spate o lua de la capat cu munca la muiere ( iar daca ea nu era in stare din cauza de alaptare , "muncea"  la vecina de pestera , cumnata , sora , soacra , etc . pt ca pe atunci nu exista etica si moralitatea ; prunci sa fie , ca in rest nu prea conta cine cu cine ii face ) .
a dracu` emancipare , cum a distrus ea traiul simplu al celui ce are menirea de a conduce lumea si la adus in haosul in care ne gasim in prezent . rusine ficusului , rusine... :D :D :D

superba imaginea creata derbedeului de barbat...crezi ca ne putem intoarce in timp ca ficusul sa redevina ce a fost mereu ?

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #1226 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 20:24 »
"Vezi adesea foarte multi barbati destepti cu femei proaste dar este foarte greu sa vezi o femeie desteapta cu un tip prost." Erica Jong

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #1227 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 20:26 »
"Femeia a fost cea de-a doua greseala a lui Dumnezeu"
Friedrich Nietzsche

Offline lori

• Full Member
  • Mesaje postate: 106
« Răspuns #1228 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 20:27 »
Barbatii au despre femei opinii diferite si adesea contradictorii. Dar „femeile sunt creaturi menite să fie iubite, nu înţelese.” (Oscar Wilde)
 :D
"Eu merg incet, dar niciodata inapoi" (A. Lincoln)

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #1229 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 20:29 »
si a treia, gata, pentru ca am multa treaba!

"Barbatul este un animal domestic care, daca este tratat cu fermitate si blandete in acelasi timp, poate fi determinat sa faca foarte multe lucruri".
Jilly Cooper