Autor Subiect: Razboiul sexelor  (Citit de 381418 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

silviu

• Vizitator
Re: Razboiul sexelor
« Răspuns #1185 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 12:49 »
iarta-l! sau mai bine uita-l! poate vei gasi unul care sa nu fie soricel ;D

Offline dl_prd

• Full Member
  • Mesaje postate: 161
« Răspuns #1186 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 12:52 »
iarta-l! sau mai bine uita-l! poate vei gasi unul care sa nu fie soricel ;D

ahh pai trecutul nu era soricel, pur si simplu m-a parasit.nimic mai mult. :P
si da , acum lucrez la faza cu uitatul .
si sper ca voi gasi o data unu ........soricel nesoricel il dresez eu cumva.o sa ii dau numai cascaval de calitate...ihihihi

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1187 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 12:55 »
mai bine da-i svaiter...are mai multe gauri ;D

Offline dl_prd

• Full Member
« Răspuns #1188 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 13:02 »
mai bine da-i svaiter...are mai multe gauri ;D

lasa draga, ca se invata prost dupa aceea, si ui asa cresc pretentiile
ii dau una si buna si atat ;)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1189 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 13:08 »
pai vezi?! s-ar putea sa caute svaiterul in alta parte :(

Offline dl_prd

• Full Member
« Răspuns #1190 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 13:16 »
pai vezi?! s-ar putea sa caute svaiterul in alta parte :(

draga nu o sa aiba chef si putere de asa ceva, atata timp cat e satisfacut acasa non stop nu o sa si doreasca decat liniste si pace nu alte svaitere, mai ales daca primeste meniu diversificat fara sa apara rutina

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1191 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 13:21 »
waw... suna bine aia cu meniu diversificat... ;D ;D ;D ;D
ai si ciulama de ciuperci cu mamaliguta ? si ceva crema de zahar ars la final ?  ::) ::) ::) ::) ::)

Offline dl_prd

• Full Member
« Răspuns #1192 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 13:25 »
waw... suna bine aia cu meniu diversificat... ;D ;D ;D ;D
ai si ciulama de ciuperci cu mamaliguta ? si ceva crema de zahar ars la final ?  ::) ::) ::) ::) ::)

bag seama ca tie ti-e cam fomica???!!!
la final nu o sa i mai fie foame draga, zaharul duce la diabet, mai bine o limonada

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1193 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 13:31 »
deci, crema de zahar ars , nema ?  >:( >:( >:( >:(
nici inghetata , nici clatite , nimicutza, nimicutza ? :-\ :-\
atunci mergem la restaurante si mancam acolo ... nu ?

Offline dl_prd

• Full Member
« Răspuns #1194 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 14:05 »
deci, crema de zahar ars , nema ?  >:( >:( >:( >:(
nici inghetata , nici clatite , nimicutza, nimicutza ? :-\ :-\
atunci mergem la restaurante si mancam acolo ... nu ?

eu tocmai am iesit dintr o sedinta si tu imi vorbesti de clatite......hmmm.......mi-e foame acum ......chiar sambata am facut clatite cu cioco, gem, vanilie
nu mergem draga la restaurante mai bine mergem la mama acasa ca e gratis nu?

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1195 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 14:46 »
ce ziceam eu de transformarea femeii in barbat ? tu tocmai ai iesit dintr-o sedinta, altcineva dintr-un brainstorming, altcineva este si acum pe baricade prin brasov...si clatitele ? cine le mai face ?

Offline Geta

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 27
« Răspuns #1196 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 15:12 »
vaaaaaaaiiiiiiii, ce driblinguri pe aici.Ce faceti .....competitie intre sexe? Ei uite ca ma alatur si eu doamnelor si sustin cu tarie ca ar trebui sa revina MATRIARHATUL.Oricum femeile au cele mai multe indatoriri in societatea actuala.Daca ar fi mai multe femei la conducere , ar fi foarte bine, ce ziceti domnilor? sau v-ar deranja faptul ca ar ramane multe bucatarii goale?

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1197 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 15:18 »
eu nu am nimic cu matriarhatul... ca suntem condusi de fuste sau de pantaloni , totuna este... bucatariile goale nu ma impresioneaza de mult ...dar as fi curios cum vor incepe sa preia femeile sarcina de a face curte unui barbat ...ca doar ele vor fi sexul tare , nu ?  ;D ;D ;D ;D

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1198 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 15:18 »
n-aveam de gand sa intervin, ca nu am timp de razboaie acum, dar piticul meu negru incepe sa se agite la postarile lui optimus.
ia spune, prietene, ce intelegi tu prin emanciparea femeii si ce ai cu evolutia omenirii?

zau ca ma jeneaza perpetua trimitere la cratita.  ;D
si ma bucura faptul ca femeile si-au capatat anumite "drepturi"; dreptul de a invata oricat de mult doresc, de a lucra, daca asta isi doresc (deseori mai bine decat o fac chiar barbatii), de a nu mai fi dependente material de barbat si astfel tinute intr-o sclavie fara sfarsit, nevoite sa inghita orice si oricat de la acesta, din lipsa alternativei.
ma bucur ca in felul asta femeile si-au recastigat demnitatea de fiinta egala barbatului... din pacate, pentru orice castig exista un pret, pe care-l platim toti: si femei si barbati. mi-ar trebui o zi sa detaliez, deci n-am s-o fac.  ;D

"masculinizarea" femeilor nu e nicidecum o dorinta a lor. o data iesite din inchisoarea caminului in care odinioara erau gospdine si femei in casa, au descoperit o lume exterioara croita numai si numai pentru barbati...o lume salbatica in care, daca au voit a se descurca, au trebuit sa invete sa "lupte'. sa devina mai "puternice", mai bataioase... din pacate, spun. eu una nu mi-am dorit niciodata "evolutia" asta dar am trait-o, pana la un punct... sistemul in care functionam e destinat atributelor masculine: duritate, competitie, agresivitate, si nu celor feminine: blandete, bunatate, toleranta etc. Tentatia a fost mare, pentru multe femei, sa "reuseasca" adoptand atributele masculine sau poate chiar cultivandu-si-le e cele pe care le aveau dintotdeauna dar care fusesera minimizate in vechile formule social-culturale.
Asta gasesc eu trist, declinul atributelor feminine si o prea mare cultivare a celor masculine...da' n-as generaliza si nici exagera fenomenul. mie-mi pare ca  dupa un trend agresiv, acum exista un contracurent de echilibrare...femeile isi recultiva feminitatea, in mare masura. cel putin unele.

iar daca tu iti imaginezi ca in trecut femeile erau toate niste printesute fragile, blande si supuse....te inseli. natura umana e cam aceeasi...si atunci femeile aveau agresivitati, tendinte de dominare, orgolii...doar ca le erau tinute in frau, in oarecare masura, prin statutul de dependenta si conditionare pe care il aveau. desi si-ar fi "corectat" cu pliciul de muste sotul betiv, curvar si poate si prost pe deasupra, scrasneau din dinti, strangeau din pumni, acumulau frustrari imense, si-i puneau ciorba in fata (si nu in cap :D), cu gratie. Oare aceea era fericire? poate pentru barbat.
acum exista varianta salvatoare pentru femeie: divortul. statutul de single nu mai e o anatema ingrozitoare...femeia nu mai e silita sa stea intr-o relatie care o face profund nefericita, langa un sot care nu i se potriveste, sau care o umileste sau care nu stie sa o pretuiasca. o fi mai bine? o fi mai rau?

barbatii nu stiu daca devin mai feminini...inclin sa cred ca sunt, de fapt, la fel ca in trecut, numai ca in noul context, in care a iesit la iveala capacitatea reala a femeilor (si inteligenta, si stiinta si putiinta de a gestiona lucrurile), in mod paradoxal, au iesit la lumina slabiciunile unor/multor barbati. In noul tablou ei nu mai par la fel de puternici si destepti....nu se mai pot cococsi dupa plac in fata femeii "proaste" care nu stie altceva decat cratita, dereticatul, calcatul, spalatul si cusutul...acum femeia stie la fel de multe si are (poate din pacate) alt referential de judecare a lucrurilor si oamenilor...il vad pe barbat asa cum e cu adevarat si uneori nu le place ce vad... expectantele create de povestile copilariei - feti frumosi puternici si cinstiti, tandri, buni si de incredere- nu-si gasesc implinire in realitate...

eh, cate ar fi de spus...am putea face tratate intregi, vreo trei lucrari de doctorat, asa ca nu insist. si am si treaba.  :P

P.S. Opti, ce-ar fi sa-ti faci clatite singur?  ;D :P

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1199 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 15:28 »
te revoltasi mica draga ? sincer nu am timpul si rabdarea sa citesc tot ce ai scris ca ma sparie numaru de randuri...dar tot iti raspund ...chiar daca nu stiu la ce ... zicea ca faci tu clatite... acum ma trimiti la bucatarie si tu ?
iar in ce priveste justificarile voastre ca femei care va transformati in barbati ca niste zombi...nu exista nici o justificare reala ..doar dorinta de putere....de control...  atat! punct.