0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
ce ziceam eu de transformarea femeii in barbat ? tu tocmai ai iesit dintr-o sedinta, altcineva dintr-un brainstorming, altcineva este si acum pe baricade prin brasov...si clatitele ? cine le mai face ?
te revoltasi mica draga ? sincer nu am timpul si rabdarea sa citesc tot ce ai scris ca ma sparie numaru de randuri...dar tot iti raspund ...chiar daca nu stiu la ce ... zicea ca faci tu clatite... acum ma trimiti la bucatarie si tu ? iar in ce priveste justificarile voastre ca femei care va transformati in barbati ca niste zombi...nu exista nici o justificare reala ..doar dorinta de putere....de control... atat! punct.stai ca dc e razboi atunci razboi sa fie,n etransformam ca sunetti voi incapabili cateodata de a face ceva bun,,,, nu- ti place sa fii dominat draga? cateodata e bine sa mai schimbi.......
te revoltasi mica draga ? sincer nu am timpul si rabdarea sa citesc tot ce ai scris ca ma sparie numaru de randuri...dar tot iti raspund ...chiar daca nu stiu la ce ... zicea ca faci tu clatite... acum ma trimiti la bucatarie si tu ? iar in ce priveste justificarile voastre ca femei care va transformati in barbati ca niste zombi...nu exista nici o justificare reala ..doar dorinta de putere....de control... atat! punct.
eu nu am nimic cu matriarhatul... ca suntem condusi de fuste sau de pantaloni , totuna este... bucatariile goale nu ma impresioneaza de mult ...dar as fi curios cum vor incepe sa preia femeile sarcina de a face curte unui barbat ...ca doar ele vor fi sexul tare , nu ?
e opinia ta si poti sa ti-o pastrezi. iar postarile de aici mergeau mai bine in topicul "razboiul sexelor", ca oriunde dai tu cu paloshu' femeia isi pune-n sertar goblenu' si scoate polonicul a razbel.
de oftica ? sau se sinucid pentru ca s-au saturat sa vada atata "pervertire" a naturii in jurul lor ?
.......si clatitele ? cine le mai face ?