Autor Subiect: Razboiul sexelor  (Citit de 381407 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline dl_prd

• Full Member
  • Mesaje postate: 161
Re: Razboiul sexelor
« Răspuns #1200 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 15:29 »
ce ziceam eu de transformarea femeii in barbat ? tu tocmai ai iesit dintr-o sedinta, altcineva dintr-un brainstorming, altcineva este si acum pe baricade prin brasov...si clatitele ? cine le mai face ?

daca vii al sb ti le fac eu draga...din alea flambate ;D

Offline dl_prd

• Full Member
« Răspuns #1201 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 15:32 »
te revoltasi mica draga ? sincer nu am timpul si rabdarea sa citesc tot ce ai scris ca ma sparie numaru de randuri...dar tot iti raspund ...chiar daca nu stiu la ce ... zicea ca faci tu clatite... acum ma trimiti la bucatarie si tu ?
iar in ce priveste justificarile voastre ca femei care va transformati in barbati ca niste zombi...nu exista nici o justificare reala ..doar dorinta de putere....de control...  atat! punct.

stai ca dc e razboi atunci razboi sa fie,n etransformam ca sunetti voi incapabili cateodata de a face ceva bun,,,,  ::)
nu- ti place sa fii dominat draga? cateodata e bine sa mai schimbi.......

Offline Geta

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 27
« Răspuns #1202 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 15:32 »
Cum sa faca curte?????????? cumpara sarma ghimpata , niste stalpi din cornier si se incepe constructia ....curtea e gata imediat ;D .Este interesant de vazut daca dupa ce intra OMUL in curte mai poate si iesi , asta datorita faptului ca femeile sunt foarte perspicace , in majoritatea cazurilor.De obicei ele stiu ce vor si mai ales....cand vor ceva  ;)

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1203 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 15:33 »
te revoltasi mica draga ? sincer nu am timpul si rabdarea sa citesc tot ce ai scris ca ma sparie numaru de randuri...dar tot iti raspund ...chiar daca nu stiu la ce ... zicea ca faci tu clatite... acum ma trimiti la bucatarie si tu ?
iar in ce priveste justificarile voastre ca femei care va transformati in barbati ca niste zombi...nu exista nici o justificare reala ..doar dorinta de putere....de control...  atat! punct.
e opinia ta si poti sa ti-o pastrezi.  ;D

iar postarile de aici mergeau mai bine in topicul "razboiul sexelor", ca oriunde dai tu cu paloshu' femeia isi pune-n sertar goblenu' si scoate polonicul a razbel.  :D ;D

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1204 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 15:35 »
eu nu am nimic cu matriarhatul... ca suntem condusi de fuste sau de pantaloni , totuna este... bucatariile goale nu ma impresioneaza de mult ...dar as fi curios cum vor incepe sa preia femeile sarcina de a face curte unui barbat ...ca doar ele vor fi sexul tare , nu ?  ;D ;D ;D ;D

haida-de, ca asta nu se intampla deja...din pacate (sau nu?  ;D)

Offline dl_prd

• Full Member
« Răspuns #1205 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 15:40 »
e opinia ta si poti sa ti-o pastrezi.  ;D

iar postarile de aici mergeau mai bine in topicul "razboiul sexelor", ca oriunde dai tu cu paloshu' femeia isi pune-n sertar goblenu' si scoate polonicul a razbel.  :D ;D

nu-l lua asa tare micaela draga ca poate lui ii e doar foame si de asta tot viseaza femei la cartita
eu imi si imaginez una din aia cu craci lungi imbracata ca o menajera frantuzoaica cu fustita scurta si sort alb
ihihihi

Offline fortuna777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 864
« Răspuns #1206 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 15:45 »
femeile sunt de multa vreme sexul tare...stiai ca cele mai multe sinucideri au loc in randul barbatilor? :o...oare de ce ???

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1207 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 15:49 »
de oftica ? sau se sinucid pentru ca s-au saturat sa vada atata "pervertire" a naturii in jurul lor ?

Offline fortuna777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 864
« Răspuns #1208 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 15:53 »
de oftica ? sau se sinucid pentru ca s-au saturat sa vada atata "pervertire" a naturii in jurul lor ?

se sinucid pt ca le e imposibil sa se descurce in jungla in care traim...nu sunt caliti pentru a-si asuma prea multe responsabilitati...la polul opus femeia le face pe toate...si voi stiti prea bine lucrul asta

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1209 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 15:57 »
femeia face ce a invatat-o dumnezeu sa faca ...copii...
barbatul face ce a fost pregatit de dumnezeu sa faca ...sa conduca lumea asta de se cheama pamant...
femeia vrea sa preia rolul barbatului si tot ea genereaza haosul asa zis sperand ca prin perdeaua de fum creata se va descurca sa mai fure o farama de putere...uneori reuseste , temporar... ;D
apoi redevine obiect de decor pentru ca asta ii este menirea ...

Offline Geta

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 27
« Răspuns #1210 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 15:59 »
Eu zic asa: fiecare dintre noi , fie ca e barbat sau femei , are rolul lui in societate .Totul este sa se inteleaga unii pe altii si sa agreeze , macar din cand in cand , actiunile celuilalt.

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1211 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 16:05 »
micaela ...femeile niciodata nu vor fi egale cu barbatii...si nici barbatii cu femeile ... start pointul tau e wrong... mai cauta prin meandrele concretului o alta justificare a masculinizarii femeilor... nu vei gasi decat una ..dorinta de putere...restul e can can ...
vor sa fie si ele conducatorii acestei lumi ...si cum pot face asta decat imitand un conducator autentic...un barbat...
sau ghidand cu istetime manipulatorie un barbat sa acceada la putere si prin el sa acceada si ea ... in spatele oricarui barbat de succes se afla o femeie pe masura...nu ?
dar niciodata nu o sa fiti egale cu noi barbatii...niciodata...

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1212 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 16:06 »
femeia te urca , tot ea te coboara si tot ea te omoara ...

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1213 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 16:08 »
se pot completa barbatii si femeile , dar din cauza "emanciparii" uneia dintre parti, dragostea , armonia , nu mai au loc decat in carti de dragoste si in filme ...

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #1214 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 16:17 »
.......si clatitele ? cine le mai face ?

exact acela care are pofta de clatite!  ;)

"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)