Autor Subiect: Razboiul sexelor  (Citit de 381527 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline dl_prd

• Full Member
  • Mesaje postate: 161
Re: Razboiul sexelor
« Răspuns #1095 : Vineri, 24 Iunie 2011, 11:55 »
nu numai ca nu spun nu dar sunt si openminded , si deschisa spre nou, comunicativa etc etc, si ui asa mi-or murit si laudatorii, sunt PERFECTA ce atata vorba , macar in ceva stiu sigur ca sunt perfecta
ihihihi

imi place de voi, ca sunteti super cel putin deocamdata de la distanta,  :P :P :P, dar ce ma enerveaza e ca nu va cunosc varsta.........si eu am un defect sunt curioasa

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1096 : Vineri, 24 Iunie 2011, 12:04 »
nu numai ca nu spun nu dar sunt si openminded , si deschisa spre nou, comunicativa etc etc, si ui asa mi-or murit si laudatorii, sunt PERFECTA ce atata vorba , macar in ceva stiu sigur ca sunt perfecta
ihihihi
poate ca nu esti perfecta, dar te apropii :)
imi place de voi, ca sunteti super cel putin deocamdata de la distanta,  :P :P :P, dar ce ma enerveaza e ca nu va cunosc varsta
eu sunt batran :( da' cum spune poezia: un sfant de-al carui chip te temi :D

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1097 : Vineri, 24 Iunie 2011, 12:06 »
"am avut si acasa ceva fain."
rara avis, omule...
depinde ce intelegi prin pasare rara :-\

Offline dl_prd

• Full Member
« Răspuns #1098 : Vineri, 24 Iunie 2011, 12:08 »
poate ca nu esti perfecta, dar te apropii :)eu sunt batran :( da' cum spune poezia: un sfant de-al carui chip te temi :D

eu m-am referit ca sunt perfecta intr-un singur aspect nu am zis ca sunt perfecta intrutotu ca as fi absurda sa fac asemenea afirmatii eu despre mine
 ;)

Offline dl_prd

• Full Member
« Răspuns #1099 : Vineri, 24 Iunie 2011, 12:10 »
poate ca nu esti perfecta, dar te apropii :)eu sunt batran :( da' cum spune poezia: un sfant de-al carui chip te temi :D

depinde cat de batran, si nu inseamna ca ce consideri tu batranete tre sa vada si altcineva la fel :)

Offline lori

• Full Member
  • Mesaje postate: 106
« Răspuns #1100 : Vineri, 24 Iunie 2011, 12:21 »
Eu stiam ca nimeni nu este perfect! De perfectiune te poti satura... dar cand iti place cineva, iti place tocmai pentru imperfectiunile lui. Iar in timp aceste imperfectiuni devin calitati. De aceea imi place Frumoasa si Bestia. Ganditi-va  ce plictisitoare ar fi viata daca n-am intalni decat frumos si oameni perfecti peste tot !!!
Iar perechea perfecta? Asa ceva nu exista. Asa am visat si eu la tinerete, iar acuma am devenit mai inteleapta, nu mai caut...
"Eu merg incet, dar niciodata inapoi" (A. Lincoln)

Offline dl_prd

• Full Member
« Răspuns #1101 : Vineri, 24 Iunie 2011, 12:25 »
Eu stiam ca nimeni nu este perfect! De perfectiune te poti satura... dar cand iti place cineva, iti place tocmai pentru imperfectiunile lui. Iar in timp aceste imperfectiuni devin calitati. De aceea imi place Frumoasa si Bestia. Ganditi-va  ce plictisitoare ar fi viata daca n-am intalni decat frumos si oameni perfecti peste tot !!!
Iar perechea perfecta? Asa ceva nu exista. Asa am visat si eu la tinerete, iar acuma am devenit mai inteleapta, nu mai caut...

OK......poate m-am exprimat eu gresit spunand ca sunt perfecta in ceva, suna mai bine excelez intr-un anumit domeniu?oricum totul plecase  in spirit de gluma, normal ca nimeni nu  e perfect, si e acea vorba ,e frumos ceea ce-ti place  ,asa si cu perfectiunea fiecare vede lucrurile i mod diferit

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1102 : Vineri, 24 Iunie 2011, 12:32 »
da, totul plecase in spirit de gluma :) la calitatile tale adaugam si simtul umorului ;D

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1103 : Vineri, 24 Iunie 2011, 12:51 »
bine ai venit aici lori... iti raman dator si-ti multumesc ...:P

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1104 : Vineri, 24 Iunie 2011, 12:52 »
Eu stiam ca nimeni nu este perfect! De perfectiune te poti satura... dar cand iti place cineva, iti place tocmai pentru imperfectiunile lui. Iar in timp aceste imperfectiuni devin calitati. De aceea imi place Frumoasa si Bestia. Ganditi-va  ce plictisitoare ar fi viata daca n-am intalni decat frumos si oameni perfecti peste tot !!!
cand nu cauti, atunci gasesti...:)

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1105 : Vineri, 24 Iunie 2011, 12:54 »
tema de discutii...
protagonisti:
sa presupunem ca exista doi indragostiti , care se respecta , se iubesc , se inteleg, etc...totul bine si frumos
sau si mai bine , sa luam cazul unei familii fericite...
decorul:
o intalnire de familie , la o bere, la un restaurant, unde au venit rude din partea Ei... El se invarte pe acolo pe langa ei, facand diverse oficii, incercand sa-si faca sotia sa se simta confortabil...
actiune controversata pentru analiza:
El se duce sa cumpere inghetata, Ea discuta cu matusa ei...
El ii cumpara inghetata si ei, vine la masa si o intrerupe o secunda sa o intrebe care dintre inghetate o doreste...
Ea incepe sa-l certe ca o intrerupe din conversatie cu matusa, si ca este nepoliticos, chiar de fata cu mesenii...
El considera ca cel mai important este partenerul si te poate intrerupe dintr-o conversatie, Ea considera ca partenerul trebuie sa stea sa astepte pana termina Ea discutia si apoi sa spuna ce doreste...
comentarii ?

si totusi vreau o opinie de la voi , va rog frumos...

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #1106 : Vineri, 24 Iunie 2011, 14:24 »
  Silviu îţi mulţumesc pentru bucuria muzicală a zilei de azi! Luminiţa Dobrescu: "Îndrăgostiţii nu au nevoie de cuvinte". Frumoase versuri, furmoasă interpretare!

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #1107 : Vineri, 24 Iunie 2011, 14:29 »
Lori mă bucură intervenţia ta!  Sper să participi de acum inainte la discuţiile noastre!

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #1108 : Vineri, 24 Iunie 2011, 14:34 »

si totusi vreau o opinie de la voi , va rog frumos...
   Optimus, te rog... Precis protagoniştii erau îndrăgostiti? Eu una stiu foarte bine de la Silviu (ascultă si tu cântecul postat mai sus de Silviu pe acest topic) că îndrăgostiţii nu au nevoie de cuvinte, se înţeleg din priviri... Dacă erau îndrăgostiţi cu adevărat se înţelegeau perfect numai din priviri, aşa se întâmplă... O privire era de ajuns pentru a primi fata îngheţata tara ca piatra! Şi nu moale după o conversaţie lungă si protocolară!

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1109 : Vineri, 24 Iunie 2011, 14:51 »
asta m-am intrebat si eu Lucia...o observatie remarcabila...:)
presupunand ca era prea absorbita de conversatia cu matusa ei ..sotul ei avea sau nu dreptul sa o intrerupa ? chiar a facut o asa mare eroare facand asta ?