Autor Subiect: Razboiul sexelor  (Citit de 382334 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
Re: Razboiul sexelor
« Răspuns #555 : Luni, 13 Iunie 2011, 01:13 »
mie mi-e clar de ce se antrena Jannette cu tigai de otel

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #556 : Luni, 13 Iunie 2011, 01:16 »

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #557 : Luni, 13 Iunie 2011, 01:16 »
 ;D ;D ;D ;D ;D
noapte buna doamnelor...

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #558 : Luni, 13 Iunie 2011, 11:20 »
v-ati odihnit bine azi-noapte ?

ei , atunci va astept in ring  :D

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #559 : Luni, 13 Iunie 2011, 11:30 »
am lipsit de aici o vreme, e adevarat.. dar totusi nu pricep care e miza acestui razboi cu atata risipa de .. artilerie :-\

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #560 : Luni, 13 Iunie 2011, 11:38 »
nu-i razboi, Carmen. e  joaca.  :D numai ca se leaga si de postari din alte topicuri, deci e mai greu decriptabila pentru cei care n-au urmarit permanent ostilitatile  :D

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #561 : Luni, 13 Iunie 2011, 11:40 »
si noua ne place sa ne jucam si cu papusile si cu artileria  :D

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #562 : Luni, 13 Iunie 2011, 11:42 »
faceti, de dragul meu, un rezumat mic al ostilitatilor cat sa pricep si eu cum s-a ajuns aici? :-*

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #563 : Luni, 13 Iunie 2011, 11:50 »
pai....ostilitatea barbat-femeie incepe in negura nedatabila a timpului...inca de la adam si eva, de la primele manifestri are diferentelor ireconciliabile  :D. a strabatut istoria desfasurandu-se in grote, bordeie, palate, catedrale, piramide, temple, teatre, camine culturale, mall-uri etc.; in spatii private sau publice, in tacere sau in gura mare... cu sau fara instrumente contondente, cu sau fara epitete, cu sau fara mila.... :D
va urma....caci trebuie sa prestez activitati urgente :D

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #564 : Luni, 13 Iunie 2011, 11:52 »
aha.. pricep.. deci mai aveti de .. ”ostilizat”
bafta! :D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #565 : Luni, 13 Iunie 2011, 11:53 »
nu numai noi, ci si urmasii urmasilor nostri...in veci.  :D

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #566 : Luni, 13 Iunie 2011, 12:00 »
amin !  :D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #567 : Luni, 13 Iunie 2011, 12:04 »
poate numai daca om evolua spre o formula androgina sa se mai linisteasca spiritele... :D
altfel....consens numai in FSN o sa vedem  :D

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #568 : Luni, 13 Iunie 2011, 12:07 »
adica sa devin asa ?

mai bine continuam lupta , draga mea...

Offline fortuna777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 864
« Răspuns #569 : Luni, 13 Iunie 2011, 17:33 »
Citat
nteleg daruirea despre care vorbesti si experimentarea noului, inteleg ca dragostea nu este un targ ...te iubesc pentru ca ma iubesti...dar toate astea trebuie sa se muleze perfect si pe dorintele partenerului...

iarta-ma , puiule , dar iubirea ( mea , pentru ca vb doar din punctul meu de vedre )nu pune conditii , asa cum nici nu se traguie , cum bine ai spus

janet, m-am gandit mult la ce-ai spus si cred ca tu si sotul tau ati stiut sa va ascultati si ati fost dispusi sa va acceptati diferentele, apoi ati gasit un fond comun pe care sa functionati. Pana la urma este vorba de diferentele inevitabile dintre sexe...

Citeam undeva, si am sa reproduc aici, ca
"...suntem altfel construiti din cap pana in picioare...la propriu: exista peste 20 de deosebiri(cunoscute) intre creierul masculi si cel feminin. Femeile se afla intr-o relatie mai stransa cu universul lor emotional si au o capacitate mai mare de a crea legaturi cu cei din jur.Totodata, insa, sunt mai supuse variatiilor starilor psihice. Organismul lor produce, de altfel, mai putina serotonina decat cel masculin. La acest lucru se adauga vulnerabilitatea influentata de schimbarile hormonale, in special in perioada pubertatii, dupa nastere sau dupa menopauza. Tot marimea acestei parti a sistemului cerebral le ofera si un simt al mirosului mai dezvoltat, poate o adaptare la nevoia de recunoastere si ingrijire a copiilor. Femeile poseda, de asemenea, pana la de zece ori mai multi receptori cutanati pentru contact: occitocina si prolactina (hormoni ai atasamentului) multiplica nevoile acestora de a atinge si de a fi atinse; miscarile degetelor lor sunt, si ele mai precise. Prin comparatie, barbatii produc mult mai mult testosteron. Acesta stimuleaza agresivitatea, instinctul de dominare, viteza de reactie. Testosteronului i se datoreaza cicatrizarea mai rapida a ranilor, dar tot el se face vinovat si pentru calvitie."

Deci, inteleg eu,... pentru ca doi oameni sa se inteleaga, nu trebuie sa incerce sa elimine diferentele dintre ei, pentru ca ele oricum exista la nivel emotional si de atitudine si nu trebuie sa negam faptul ca am fost construiti diferit...ci trebuie sa acceptam existenta acestor diferente dincolo de idealizari si prejudecati. ...Pana la urma tot comunicarea e cheia si lacata :)...felul in care stii sa transmiti mesaje despre tine si capacitatea celuilalt de a le intelege corect...altfel se ajunge la conflicte, furii si disensiuni :( :(