Autor Subiect: Razboiul sexelor  (Citit de 382587 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

optimus sum

• Vizitator
Re: Razboiul sexelor
« Răspuns #300 : Joi, 09 Iunie 2011, 15:22 »
ce-ar fi sa facem un brainstorming sa vedem cam ce ar putea face un cuplu sa fie longeviv in mod frumos ?

1. in primul rand un sex de calitate fara mofturi si fara prejudecati...de cate ori se poate...parerea mea !
2. apoi exprimarea iubirii fata de ea printr-o vorba buna , printr-o mangaiere, printr-o floare sau un ajutor in gospodarie...
3. printr-o "sedinta" in fiecare vineri seara, in care sa se reseteze frustrarile si complexele din cursul saptamanii , discutand tot ce se poate discuta , urmata de o partida de amor ca in tinerete(ce obsedat de sex sunt ? )...
continuati voi ...
............

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #301 : Joi, 09 Iunie 2011, 15:23 »
dar ce anume credeti ca pastreaza vie afectiunea in cuplurile (f. putine) care se tin cu drag de mana dupa 50 de ani?
am sa o intreb in mod special pe Jeannette, care a avut bucuria unui astfel de cuplu (nu chiar 50 de ani  ;D)

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #302 : Joi, 09 Iunie 2011, 15:25 »
dar ce anume credeti ca pastreaza vie afectiunea in cuplurile (f. putine) care se tin cu drag de mana dupa 50 de ani?
modul sexy in care se imbraca prin casa, misterul care se ascunde cateodata intr-un zambet sagalnic, cate o privire incarcata de draci si nervi, cate-o cearta despre soacra, chestii,  socoteli... ;D ;D ;D ;D ;D

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #303 : Joi, 09 Iunie 2011, 15:30 »
4. o buna comunicare, deschisa si sincera  :P :P (implicand sa stii sa asculti nemultumirile celuilalt, sa le intelegi, fara sa-ti sara tzandara ca ti s-ar reprosa ceva - asta e meteahna masculina generalizata  :P. femeia cand isi exprima nemultumirea o face din dorinta de a gasi o solutie, nu neaparat din placerea de a-i da barbatului in cap)
5. disponibilitate pentru celalalt - el/ea sa nu ocupe doar o pozitie secundara in agenda ta de viata; sa se simta "important" pentru tine - asta il va face mai increzator in relatia voastra
6. mult umor si joaca
7. atentie la neatentie si la comportament rautacios... certurile repetate, formulele "neafectuoase" strica in timp...
...
mai ziceti

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #304 : Joi, 09 Iunie 2011, 15:48 »
8. cate un dus de dimineata si unul cand vii de la munca...si de cate ori se simte nevoia...
9. luarea in considerare a familiei ca parteneriat (ajutor in gospodarie), nu cade manuta daca speli si tu un vas...
10. lauda constanta a fiecarei izbanzi a barbatelului de cate ori reuseste sa schimbe un bec, sau o siguranta sau sa desfunde chiveta...nu va costa nimic sa apreciazi laudativ "eforturile' sotului...

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #305 : Joi, 09 Iunie 2011, 17:00 »
...si n-as uita sa adug invatarea cucvantului : iarta-ma .
parerea mea este ca pentru a reusi sa ramanem impreuna cat mai mult timp ( si asta , zic eu , este valabil atat intro prietenie cat si intro casnicie ) primul lucru care trebuie facut este sa renuntam la orgolii . daca esti absolut convins/a ca esti detinator/oare al adevarului absolut ( care adevar , de fapt ? ) si incerci sa-ti impui punctul de vedere cu orice chip , atunci ai toate sansele sa ramai numai cu adevarul tau .
apoi , toti gresim , nu ? in sinea noastra stim ca suntem vinovati , dar in fata celuilalt cautam toate argumentele posibile si imposibile ca sa-i demonstram ca , de fapt , nici vorba de vina din partea noastra . ori , daca suntem pusi in fata unor dovezi incontestabile , cautam sa dam vina pe partener pentru propria noastra vina .
ce mare chestie sa-ti ceri iertare ? da , frate , am comis-o , dracu` stie de ce am facut-o , ori s-a intamplat pentru ca asa am crezut eu la momentul ala ca e bine , dar acum constat ca am gresit si crede-ma ca imi pare sincer rau . si chiar sincer trebuie sa regreti pentru ca altfel devi parsiv/a si asta e tare urat .

trebuie sa te educi in asa fel incat sa nu ai nicio apasare ca nu esti dumnezeu ( doar el e perfect , nu ? ) si ca poti gresi in cel mai ridicol mod cu putinta , insa daca parerea ta de rau este cu adevarat sincera , daca inlaturi orgoliul ( adica sa-mi cer eu iertare ? niciodata , ca doar nu sunt prost/oasta ) asta se va simti si lucrurile pot reveni la linistea dinainte .

eu asa cred ca ar trebui inceputa apropierea dintre doi oameni ce se doreste a dura 50 de ani .

pastrav am prajit , mica .

Offline fortuna777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 864
« Răspuns #306 : Joi, 09 Iunie 2011, 17:10 »
dar am lasat totul asa cum a picat si am trecut peste... incet incet chestiunile astea au tot erodat relatia pana sa ales praful..

niciodata nu trebuie sa lasi o problema nerezolvata si o discutie neterminata...intotdeauna poate lasa loc la interpretari care nu intotdeauna sunt conforme cu realitatea..

intr-adevar nevoia de comunicare la femei este mult mai mare decat la barbati, ...iar barbatul din pacate are pretentia ca partenera sa ghiceasca ce e in capul lui fara sa verbalizeze nimic...

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #307 : Joi, 09 Iunie 2011, 17:13 »
...
pastrav am prajit , mica .

mmmm...bun pastravul...cu usturoi si mamaliguta :D

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #308 : Joi, 09 Iunie 2011, 17:17 »
bun , bun...tu ai de grija sa gasesti o pstravarie buna in august , ca daca nu te prajim pe tine cu mamaliguta si usturoi  :D :D :D

Offline balanta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 626
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #309 : Joi, 09 Iunie 2011, 17:19 »
dar am lasat totul asa cum a picat si am trecut peste... incet incet chestiunile astea au tot erodat relatia pana sa ales praful..

niciodata nu trebuie sa lasi o problema nerezolvata si o discutie neterminata...intotdeauna poate lasa loc la interpretari care nu intotdeauna sunt conforme cu realitatea..

intr-adevar nevoia de comunicare la femei este mult mai mare decat la barbati, ...iar barbatul din pacate are pretentia ca partenera sa ghiceasca ce e in capul lui fara sa verbalizeze nimic...

da fortuna, adevarat, dar ce te faci de exemplu ca eu despic firul in patru atat de mult din dorinta de a nu ramane nimic neclar pana ii tocesc nervul celuilalt...eu iau si nuante si supozitii....adica fac analiza pe text si asta strica...da trebuie sa fie cu masura..da fiecare are masura lui!
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #310 : Joi, 09 Iunie 2011, 17:20 »
asa este janet...din pacate unii sunt atat de orgoliosi si le vine greu sa renunte la parerea lor chiar si atunci cand se conving ca nu au dreptate...nu stiu de ce :( ??? oare considera ca este o umilinta sa vada ca nu le stiu pe toate

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #311 : Joi, 09 Iunie 2011, 17:26 »

da fortuna, adevarat, dar ce te faci de exemplu ca eu despic firul in patru atat de mult din dorinta de a nu ramane nimic neclar pana ii tocesc nervul celuilalt...eu iau si nuante si supozitii....adica fac analiza pe text si asta strica...da trebuie sa fie cu masura..da fiecare are masura lui!

probabil despici firul in patru atunci cand nu esti multumita de raspunsurile pe care le primesti si ai tendinta sa sapi ca sa afli adevarul...atunci cand exista incredere in celalalt, cred ca e bine sa-ti orientezi dorinta asta de a afla mai mult spre alte directii :)

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #312 : Joi, 09 Iunie 2011, 17:29 »
bun , bun...tu ai de grija sa gasesti o pstravarie buna in august , ca daca nu te prajim pe tine cu mamaliguta si usturoi  :D :D :D

janet, gasim si pastravarie :D...nu stiu daca timpul ne va permite :(...daca nu, ne vom multumi cu pastravii pe care ii vom gasi la restaurant :D

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #313 : Joi, 09 Iunie 2011, 17:36 »
bineeee , ai de grija , ca de nu.... ramane cum am stabilit : prajita cu mamaliguta si usturoi  :D :D :D

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #314 : Joi, 09 Iunie 2011, 17:41 »
uite de exemplu , un barbat mai observa si alte femei in jurul lui/lor...si cand am fost intrebat direct odata daca e frumoasa o domnisoara la care ma holbam ca prostul , ma mancat limba si am zis ca are niste ochi superbi , dar si niste sani obraznici cum rar vezi...sti ce a iesit dupa asta ? justificari , asigurari ca desi madama e super , tot pe aleasa o iubesc , comparatii de tot felul in care trebuia musai sa ridic in slavi nurii alesei si sa caut in minte ceva defecte la madama ...etc etc... ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
cica sa spui sincer intotdeauna ce gandesti...pe naiba .

ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place :D...e penibil sa fii geloasa pe barbatul tau pentru ca se uita la o femeie care arata bine  ...femeia aia fie are un simt al umorului foarte putin dezvoltat, fie are alte motive sa fie geloasa pe tine si asta e doar picatura care umple paharul...

si mie imi place Sean Connery ;)...dar de la admira pe cineva pana la a-ti insela partenerul e cale lunga :D