Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (172/389) > >>

micaela:
si mai sunti si alti "daca"... :P

optimus sum:

--- Citat din: janeta din Luni, 20 Iunie 2011, 23:51 ---daca...

--- Terminare citat ---
omizile sunt urate janeta... daca omori omizile cele urate, ramai si fara fluturi...
daca...

janeta:

--- Citat ---omizile sunt urate janeta... daca omori omizile cele urate, ramai si fara fluturi...
daca...
--- Terminare citat ---

nu eu le omor , sumi dragul meu , cad ele din copaci inainte sa-si lepede hainuta paroasa :D

micaela:
stii care-i problema, opti? uite asta...ca deseori luam omizi in speranta ca vor deveni fluturi, dar natura ne joaca festa si ne trezim ca acelea evolueaza in papagali, cornute sau chiar magari (cand e vorba de armasari, mai merge  :D)... (nu da, ca exagerez, da, recunosc.  :P :D).
fericite cele care-si afla un fluture adevarat... dar ai remarcat chiar tu ca sunt tot mai putini... :-*

optimus sum:
ce am reusit eu sa vad ...ca daca ati intalnit un flutur i-ati ras in nas ca-i doar un cuceritor ...i-ati smuls aripile sa vedeti cum arata fara ele si ati constatat ca un flutur fara aripi este doar omida urata pe care o detestati...
nu ati luat omizi de barbati, ati luat fluturi, micaela...dar le-ati smuls aripile si apoi i-ati parasit certandu-i ca sunt doar niste omizi urate... voi ucideti visurile , nu barbatii...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă